Hirdetés
Aktív témák
-
Navika75
csendes tag
válasz
WhiteWalker #949 üzenetére
overscan-t húzd le 0-ra
-
Navika75
csendes tag
válasz
szimszonos #886 üzenetére
hát akkor nem tudom nálam miért müködik kb 1éve a médialejátszás...lehet odavarázsoltam
A hang meg hidd el nekem 3.3.23 alatt, 30-40perc 1080p filmezés után csúzik ,nem is picit,de ahogy gondolod.
Azért halkan hozzáteszem hogy van köze az fw-nek a hdmi-s külsö eszköz lejátszáshoz is,lehet erröl olvasgatni forumokon,nem kicsit rágtam át a témát anno...de ahogy gondolod.
Azért egy jótanácsot fogadj el,ideje lenne bekapcsolnod a szerviz menüben a medialejátszot,nem fogod megbánni+nem irsz marhaságokat[ Szerkesztve ]
-
Navika75
csendes tag
válasz
szimszonos #878 üzenetére
Pl attol lesz jobb, hogy nem csuszik a hang 1 ora mkv film lejátszása után sem..
-
Navika75
csendes tag
válasz
szimszonos #803 üzenetére
nézd át a belső koax kábelezést, csatlakozokat ,splittert..
-
Navika75
csendes tag
válasz
Tomahowk86 #711 üzenetére
Csinálsz egy LG_DTV könyvtárat a pendrive-on bemásolod oda az fw-t
Rádugod a tv-re ,tv bekapcs., és automatan felismeri,ha frissebb fw. van az usb-s eszközön ,elkezdi telepiteni ,persze előtte rákérdez akarod e.Sérült ,vagy hibás file,frissités közben áramszünet ...
Ezek nem tesznek jót a tv-nek,ergo saját felelősségre, mert könnyen kinyirhatod a tv-det.Legalábbis szakszerviz kell a helyreállitáshoz. -
Navika75
csendes tag
válasz
masterminds #540 üzenetére
2,5 " vinyom van ,soha nem volt vele ilyen problema,nincs külön tápja
-
Navika75
csendes tag
Egy dolog azonban még mindig zavar mkv esetében nem jeleniti meg a feliratot.Menüben megjelenik ,variálható,de nem jeleniti meg filmnézés közben.Mkv file név és feliratnév ua. mégsem vitte eddig egy fw sem eddig,remélem javitják majd ezt is.Divx ,avi-nal tökéletesen megy.
-
Navika75
csendes tag
Igen ,orosz hivatalos lg oldal
Már 2x frissítettem sikeresen,az pár hónappal ezelőtt megjelent 3.3.18-as is probléma nélkül felment
Nyilván azért mindenki saját felelősségre csinálja,biztos forrás.jó pen drive,ne legyen áramszünet....+ima
Van aki nem meri,akkor forduljon az Lg-hez,azt tudom tanácsolni.
-
Navika75
csendes tag
Tegnap felraktam a legújabb 3.3.26 fw-t, az ld550-esre.
Mintha megszűnt volna a hang elcsúszás probléma usb filmezésnél.Legalábbis már nem tapasztalom .Tesztanyag ugyanaz. -
Navika75
csendes tag
3.3.18 után a napokban megjelent a legfrissebb hivatalos fw. , szigorúan csak saját felelősségre, 3.3.26:
http://www.lg.com/ru/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=42LD550&initialTab=drivers&targetPage=support-product-profile
Leírást érdemes előtte átolvasni