Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szabi®

addikt

válasz Graphics #25 üzenetére

Az iphone esetében én azt látom/tapasztalom, hogy a 11 Pro meglétekor volt egy nagy ugrás, és azóta az apple irkálja csak az "iphone a legjobb kamerás készülék'" reklám lózungot, mert sokszor a tudás nincs mögötte. Mit nézzünk ? Sima modell ? Mini ? Plusz ? Max ? Ugye eleve ezeknek a kasztoknak a tudása vastagon eltér egymástól, tehát csak a Pro készülék marad, az meg évente szinte nulla fejlődésen esik át. Sőt már egyre műanyagabb hatású/viaszbaba hatásúak a kép részletei. Vicces volt az is, amikor az Xs-es mellé vettem egy sima 12-öt, de azzal nagyon nehezen hoztam olyan minőséget sokszor mint az Xs-é, mert egyszerűen ahhoz képest egy olyan konzisztens fejlődés nem volt, hogy kimagasló legyen mellette a 12. Az iphone kezdeti szakaszán 3g/3gs/4/5 idejében meg verték zsinórban kamerában a mobilfronton a többi résztvevő. Egyszerűen annyi szólt mellette hogy automatán, gyorsan meglehetett csinálni a (sokszor fátyolos) képeket. 2018-tól volt egy magasabb fejlődési ráta az apple-nél, ugye az x/xs modellekkel kezdődően, de ezt 5 év elteltével már ők is csak visszasírják, ugyanis a dizájnon, szintetikus pontszámokon kívül sok minden nem történt. Ahogy írták ezt a marhaságot, hogy ez a pénzen múlik . . . Amerikáról beszélünk, ahol a világ legnagyobb kapitalista cégei vannak, már rég megvették volna maguknak ezt a díjat . . .

Új hozzászólás Aktív témák