Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- EA Sports WRC '23
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PlayStation 3
- Marathon (2025)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
válasz
zazenke #5229 üzenetére
és teszi a dolgát beindul arra is ha mondjuk italport keverek érzékeli a doboz kinyitását és a mikroszkópikus por távozását ilyenkor a dobozból vagy a kintről bejövő anyagokat vagy hogy csak felnyitom a közelébe lévő kuka fedelét kidobni valamit Mert a konyhában van. Lehetne a hálószobába is csak az öreg daikin csendességét egyenlőrfe nem bírtam kiváltani és én érzékeny vagyok erre pedig papíron csak 1 decibell különbség van köztük a legalsó fokozaton. Mást persze a sharp sem zavarna szóval nem rossz termék valószínüleg összeségében köröket ver a xiaomi és társaira. A plasma cluster részéről nem birok megbízhatót nyilatkozni mert bár már emelt értékű (ez szerintem lényeges lehet) és hallom is hogy zümmög de hogy mennyiben járul hozzá a szagtalíntáshoz vagy egyébb dolgokhoz azt nem tudom biztosra . Valamitől megszünik elvileg a szag mert jelzi hogy elkezdett csökkeni a koncentráció és vissza is áll hogy már nincs baj. Egy biztos az ő technológiájuknak nincs meg az enyhén ózon szaga mint a daikineknek kezdetben . Én nem érzem persze ez sem jelenet önmagában semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core I9 9900K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest