-
GAMEPOD.hu
LeECO Le 2 és Le 2 Pro Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz hari73f #6150 üzenetére
Oké, tudom és megcsinálom de most nem a képernyőzárral van gondja. Valami miatt a PIN kódot kéri, aztán ha elfogadja akkor sem tudok belépni hanem újra bejön az ablak a PIN-el. Másodszor beírva már nem fogadja el...
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Azt elfelejtettem, hogy a rendszerem Pixel Experince ANDROID 9
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Egyszer már jártam így,....
Ma új rendszerfrissítés jött a telómhoz de telepítés után egyszerűen nem tudok belépni, hiába adom meg a pin kódomat, újra beugrik az ablak. ha újra beírom akkor meg helytelen.... Megint gyalulnom kell az egész telót? Bazze többet nem telepítek frissítést....Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
válasz fplweb2012 #6114 üzenetére
Minél kevesebbet játszol pro játékokkal és minél kevesebb full HD videót nézz... Viccet félretéve szerintem a fényerővel lehet még sokk akkupercet nyerni. maxon, nagyon zabál de kis kompromisszummal jócskán megnő az üzemidő...
-
Skacok Az Leeco 2-es telóm mai rendszerfrissítése után nem tudok belépni a rendszerbe. Képernyőmintát adtam meg előtte (100%-ban üzemelt) de most nem fogadja el...
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- Bemutató LeEco Le 2 Pro: Le a kalappal!
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok