-
GAMEPOD.hu
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz ViZion #21613 üzenetére
A múltkor elég jó tippeket kaptam.
Egy sima 3m profilt kerestem. Hogy ne kelljen nekem faragni. Most is ez a kérdésem tárgya annyi változás hogy sarok profilt keresek. Ami 30/60 fokban döntött. Szélessége pedig akkora hogy képes fogadni rgbw szalagot. 12mm talán... Ugyanitt rgbw szalagot is keresek... Jobb félét... És ha akad hozzá vezérlő ami applikációról irányítható az is jöhet.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
PROTRON
addikt
válasz ViZion #21611 üzenetére
Ez az esp32 jópofa, lehet rápróbálok...egyébként 4 db ilyen 16 sávos adagom van egy folyosón és amikor az egyiken végig szaladt az effekt, akkor kéne folytatódnia a következőn.
Van ennek a cuccnak topicja?Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
PROTRON
addikt
válasz ViZion #21572 üzenetére
Ezért van az hogy évek óta mindig bescannelem a blokkokat, hisz 1 éven belül minden jog megillet.
Persze a tervezett elavulást az első fél év után már bizonyítani kellene(mármint felkérhetik a felhasználót, hogy ha a hiba gyártáskori állapot, akkor bizonyítsa), de szerencsére ha van beszkennelt blokk akkor szó nélkül cserélik. Így ha ezt előre tudod, ki tudod alakítani a karbantartási rendszeredet úgy, hogy folyamatos legyen az ingyen körte ellátás.
Tudom macera folyton visszavinni, de ha elegen cseszegetik őket és folyton csak a veszteséget látják a saját megoldásuk miatt, csak elkezdenek jobb minőséget árusítani.
Tudom bilibe lóg a kezem, de ha tényleg összeállna európában 10.ezer ember simán megoldható.[ Szerkesztve ]
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
balojazz
aktív tag
válasz ViZion #21572 üzenetére
Nagyjából egyetértek, de ezek a 2400-2500 lumenesek már annyira hulladékok, annyira "rosszul tervezett az elavulásuk", hogy használhatatlanok. Valszeg maguk a LED-ek sülnek meg, a kellő hűtés nem oldható meg ilyen foglalatnál a szokásos módon, a műanyaggal, kerámiával, üveggel. Annyit csináltam, hogy az izzók teljesen meztelenül lógnak a foglalatban, csak fémháló van körülöttük búraként a csilláron, így jobban hűlnek, mint fektetve az ufólámpa üvegbúrája mögött. A régiek, kisebb fényáramúak bírják a majdnem zárt búrát.
Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.
-
macilaci78
nagyúr
-
bteebi
veterán
válasz ViZion #21488 üzenetére
Habár habár... egy ilyet még talán össze tudnék úgy hajtogatni, hogy ne (nagyon) legyen hézag a szalagokban:
Hja, még egy kérdés az általad linkelt toldóhoz. Az 90°-ban megtörhető? Mert a képen úgy néz ki, de nem írják sehol. A kategóriájában se találtam sehol olyat, amire eleve azt írták volna, hogy "hajlítható". Csak olyat, ami eleve derékszögű, de az meg elég nagy.
[ Szerkesztve ]
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
PROTRON
addikt
válasz ViZion #21488 üzenetére
A hagyományosabb csatlakozót, amit a videoban is mutattak azt én is kockázatosnak tartom ha nem nálam van, az enyémet fél évente meg kell szeretgetni, másnál nem használnám.
De ez a fajta amit linkeltél tettszik.
Betáp kábelhez is van ilyen lehetőség hogy ne kelljen ráforrasztani?Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
HÁZIREND, kérem megszívlelni.