Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
válasz macilaci78 #13905 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszaitok.
Tudnátok megbízható, legalább 8 wattosnak feltüntetett E27-es foglalatú RGB körtét ajánlani, ami nem zenél, és aminek a működtetéséhez nem kell mobiltelefon?
(Akár külföldről, akár belföldről.)
Szerettem volna a V-Tacnál megnézni a a 6 wattos RGB-s izzójukat, de csak rendelésre tudták volna csak leszállítani.(#13895) mzso, Az elemlámpás topikban a nyitó hsz-ben kifejezetten ajánlott bolt a Fasttech, úgy van feltüntetve hogy a legtutibb, tehát nemcsak egyvalaki ajánlotta. Én meg nem gondoltam, hogy az csak az elemlámpákra vonatkozik.
A V-Tac RGB körte 6 wattosnak van feltüntetve. Olyat kerestem, ami 9-10 wattos (hogy azért legyen fényereje).(#13896) mzso, igaz, sajnos még a közölt paramétereknek sem lehet hinni.
De további probléma, hogy nem tüntetik fel, hogy a lumenérték a fehér fényre vagy a színesek közül melyikre vonatkozik.
Így a lumenérték is parasztvakítás az RGB-s körték esetében.
Feltételezem, akkor már a wattszám már jobban tükrözi a valódi fényerőt.(#13901) szabifotos, értem.
(#13902) Zeki, sajnos tényleg nagyon gagyik sokszor. Éppen azért vettem a drágább kategóriából (mert a 11 dollár már a drágább kategória),mert reméltem, hogy minőséget kapok.
Magyarországi boltban nem találtam RGB E27-es legalább 9 wattos körtét. Persze lehet hogy csak felületesen kerestem.
Meg aztán átnézni a hazai boltok termékkínálatát, elmenni személyesen stb. elég problémás, különösen ha apróságokról van szó. Az hazai akciókat nincs energiám figyelgetni.(#13905) macilaci78, hogy érted a full refundot? Jól hangzik. Kérjem vissza a teljes vételárat? És nem fogják kérni, hogy ezt postázzam nekik vissza?
Ez a harmadik rendelésem a Fasttechről. Az első kettő kézilámpa volt, amit a lámpás topikban kifejezetten ajánlottak. Mindekettő jó minőségű, kifogástalan.
Ezt az RGB-s körtét konkrétan senki nem ajánlotta, én néztem ki.
Szerintem úgy lehet a legjobb vételeket csinálni, hogy olyan eladó olyan termékét kell venni, amiről itt konkrét tapasztalat alapján jókat írnak. Tehát nem hibáztathatom az elemlámpás topikot sem, hiszen az kézilámpák kifogástalanok.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest