Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• peter889

őstag

válasz macilaci78 #13905 üzenetére

Köszönöm szépen a válaszaitok.

Tudnátok megbízható, legalább 8 wattosnak feltüntetett E27-es foglalatú RGB körtét ajánlani, ami nem zenél, és aminek a működtetéséhez nem kell mobiltelefon?
    (Akár külföldről, akár belföldről.)

Szerettem volna a V-Tacnál megnézni a a 6 wattos RGB-s izzójukat, de csak rendelésre tudták volna csak leszállítani.

(#13895) mzso, Az elemlámpás topikban a nyitó hsz-ben kifejezetten ajánlott bolt a Fasttech, úgy van feltüntetve hogy a legtutibb, tehát nemcsak egyvalaki ajánlotta. Én meg nem gondoltam, hogy az csak az elemlámpákra vonatkozik.
    A V-Tac RGB körte 6 wattosnak van feltüntetve. Olyat kerestem, ami 9-10 wattos (hogy azért legyen fényereje).

(#13896) mzso, igaz, sajnos még a közölt paramétereknek sem lehet hinni.
    De további probléma, hogy nem tüntetik fel, hogy a lumenérték a fehér fényre vagy a színesek közül melyikre vonatkozik.
    Így a lumenérték is parasztvakítás az RGB-s körték esetében.
    Feltételezem, akkor már a wattszám már jobban tükrözi a valódi fényerőt.

(#13901) szabifotos, értem.

(#13902) Zeki, sajnos tényleg nagyon gagyik sokszor. Éppen azért vettem a drágább kategóriából (mert a 11 dollár már a drágább kategória),mert reméltem, hogy minőséget kapok.
    Magyarországi boltban nem találtam RGB E27-es legalább 9 wattos körtét. Persze lehet hogy csak felületesen kerestem.
    Meg aztán átnézni a hazai boltok termékkínálatát, elmenni személyesen stb. elég problémás, különösen ha apróságokról van szó. Az hazai akciókat nincs energiám figyelgetni.

(#13905) macilaci78, hogy érted a full refundot? Jól hangzik. Kérjem vissza a teljes vételárat? És nem fogják kérni, hogy ezt postázzam nekik vissza?
    Ez a harmadik rendelésem a Fasttechről. Az első kettő kézilámpa volt, amit a lámpás topikban kifejezetten ajánlottak. Mindekettő jó minőségű, kifogástalan.
    Ezt az RGB-s körtét konkrétan senki nem ajánlotta, én néztem ki.
    Szerintem úgy lehet a legjobb vételeket csinálni, hogy olyan eladó olyan termékét kell venni, amiről itt konkrét tapasztalat alapján jókat írnak. Tehát nem hibáztathatom az elemlámpás topikot sem, hiszen az kézilámpák kifogástalanok.

Új hozzászólás Aktív témák