-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HarryPotter
őstag
válasz
Ryder1 #39833 üzenetére
a monitor full hd, a keret....hát úgy max 110, de használtan is lehet a gép. Igazából a VGA fronton vagyok meglőve, én 10 éve játszottam utoljára, akkor nagyon képben voltam, de azóta sokminden megváltozott. Nem tudom, hogy AMD ill. nvidia vonalon mi az, ami (illetve ami fölött) jó lenne a dolog.
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
HarryPotter
őstag
Sziasztok, hardveres tanácsra lenne szükségem: gépet szeretnék venni a fiamnak a LOL-hoz. A cél az, hogy ha nem is maxon, de majdnem maxon fusson rajta a LOL nagyon jó fps-sel. Mi az optimális Ram-VGA-CPU kombó ehhez? Nem a minimumot keresem, mert azt tudom a LOL oldalról, hanem azt, ami a fenti követelményeknek megfelelően hasítja a Lol-t. Előre is köszönöm a segítséget!
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AliExpress tapasztalatok
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Óvodások homokozója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok