Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Assassin’s Creed Shadows teszt
-
GAMEPOD
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
kexksz #17830 üzenetére
Koszi de ettol most nem lettem okosabb. O is csak azt mondja hogy ha jo vagy a laneden meg jo az egyeni teljesitmenyed akkor elobb-utobb feljebb jutsz, engem csak az zavar hogy nalam ez utobb-utobb-utobb fog bekovetkezni a merhetetlen mennyisegu agyhalott vadbarom miatt. Vannak nyero szeriak, aztan egy win egy lose, aztan lose streak es megint ott vagyok ahol elkezdtem. Mostanra legalabb annyi haladas van hogy mig korabban kb. egy honapba kerult division-t lepni, most egy hetvege alatt mentem fel V-bol III-ba, bar ez is csak a szerencsen mult szerintem... Na mind1 befejtezem a sirast, ha nektek sikerult egyszer csak bejon nekem is, nem adom fel.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Androidos tablet topic
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest