-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
válasz
Fail3D! #13757 üzenetére
"a ne feedeljt meg nem erti meg mert ugyan ugy meghal"
Én meg azt nem értem, hogy miért gondolja valaki, hogy a 'stop feeding' valami varázsszó, és egyből jobban fog játszani a kritizált illető? Mintha szándékosan halna meg. Én már elég régen láttam olyat, hogy valaki spawn után direkt ment meghalni. Főleg azon bírok kiakadni, ha pl. topon játszok, alacsony élettel már épp mennék vissza, a jungler towerdive-ol, meghalok és már 0-1-nél jönnek azzal, hogy 'stop feeding'...YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
Fail3D! #13757 üzenetére
Hát pedig a silver pont az a szint ahol mindent meg kell magyarázni mert a játékosok 50%-a átlag alatti. Silver 5 aljáról 2 nap alatt jöttem fel silver2-be és én is találkoztam megatrollokkal (jungle soraka stb) de nem olyan vészes.Ha segíted a csapatot taktikákkal, ötletekkel meg simán nem kezdesz el flamelni hanem normális hangon szólsz hozzájuk mindig megvan az eredménye.. mert ha a másik 4-ből csak 1-2 megéri és csinálja amit mondasz akkor sokkal jobbak az esélyeitek mint a másik csapatnak.
Egyébként meg alap hogy a friss 30asok akik még nem olyan jók egyből rankedeznek... emlékszem mikor én 30as lettem alig vártam már hogy végre rankedbe mehessek mert ott majd mindenki sokkal nagyobb pro lesz stb
Hát season 2 elején ezzel csúnyát buktam
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Vicces képek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Fujifilm X
- Automata kávégépek
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok