Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz Dorian #29363 üzenetére
Nyáron váltottam munkát. Saját magammal szemben volt kikötés, hogy 20, de nagyon max 30 perc legyen a maximális idő bejárás szempontjából.
Ezen szűrést alkalmazva is be tudtam adni sok helyre az önéletrajzom.
Feleségem lassan 2 éve váltott. Ugyanez volt a kikötése. 6 helyre jelentkezett és nem maxolta ki.Azért ha nem a városban laksz, a merítés is kisebb. Plusz ahogy írták vannak nagyon jó tömegközlekedéssel megáldott agglos helyek, de ha nem ilyenen laksz, akkor marad az autós dugó, vagy a több átszállással, fél óránként-óránként induló járatokkal való küzdés.
Az tény, hogy a városon belül is mennek sokan 40-50 percet, de egy elveszett lokációjú agglo azért több matekozni valóval jár.
Nekem a Gyömrő, Tápiószecső és társai helyekre kivándorolt kollégák, ismerősök 60-70e Ftot belevernek a tankba csak munkába járásra. Ahol erre nincs munkáltatói km pénz, ott nem kicsit szívás.
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
válasz Dorian #29363 üzenetére
A bejutasi ido a legkevesebb sajnos. A problema az infrastruktura hianya, hianyossagai.
Sok helyen 16ig van ovoda....
A 2 kocsi alap, amelynek irtozatos koltsege van. Meg a legocskabb kocsi is felemeszt 120e ftot havonta napi 40-50kmhez. Csak ez 17m ft plusz hiteltorlesztoben, ami bpi ingatlanra lehet szanni, ami vagyonban meg is maradna...
Az egy plusz kocsi elhagyásával 34m fttal dragabb ingatlan veheto, hogy, nullan legyen az ember.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest