Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
Topikgazda
En mar lattam olyat, de nem tudom hogy most hogyan letezik, hogy kieg. biztositas a tarsashazi altal nem fedezett reszre. Velhetoen a TH biztositojanal egyszerubb ezt megtenni. Azt nem tudom, hogy ez mukodik-e ugy is, hogy az ingatlan reszen emelnel, az eselyes hogy csak ingosagra igy jobb, mint ha full kulon szerzodes lenne.
Masoknak: az alulbiztositas azert ga'z, mert ha 75%-ra van biztositva es 8M a ka'r, akkor hiaba nyujtja a bank a 8M-ert (<10M) a keze't, a biztosito csak a bizt. aranyaban, 6M-t fizet. Nem csak full megsemmisules van. Raadasul ha a ka'r olyan, hogy ettol a lakas megszunik lakas lenni technikailag, es nincs aki kipotolja a 2M-t tehat romlik tovabb, akkor az mar nem 8M hanem adott esetben akar 18M ertekvesztes is lehet. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I NBD Gar!
- Steelseries Apex Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest