Új hozzászólás Aktív témák

  • #41635072

    törölt tag

    válasz Stanlee #13031 üzenetére

    Az a bajom hogy mar 35 millioert sem talalok 3 szobas elheto tegllakast a fovarosban, de a megyeben soncs 30alatt. Ez viszont akkora penz, hogy soha nem lenne nyugtom, soha nem hagyhatnam abba gurizest mert akkora osszeg. Es egy elet munkajabol lenne egy kulso keruleti kozepes ingatlanom.... vagy egy lakasom videken. Ez kicsit gaz. Igy mar nincsenek celjaim mert lehetetlennek erzem a kitorest. Eleg szar abba belegondolni, hogy fiatalon sokkal tobb megatakaritasom es penztermelo kepessegem van mint sokak apukajanak pr evvel ezelott idosen, most megsem engedhetek meg magamnak semmit. Keptelen vagyok elore lepni pedig tenyleg kokemenyen kuzdok miota az eszemet tudom.
    Hazakat is neztem de 2 ev alatt mig osszekaprtam az onerot 24 millios keglikbol 40 pluszosak lettek.... szamomra ez eselytelen.
    Amugy alapvetoen budapesten kepzelem el munka szempontjabol a jovom, en videken nem tudnek ennyi penzt keresni es szellemileg sem tudnek kiteljesedni.

    attiati: az egy dolog hogy en mit varok, a piac nem ezt arazza. Felek hogy pont a csucson vasarolok be aztan 2 ev mulva meg jon az oriasi fordulat es ott leszek egy irdatlan hitellel egy xart sem ero kéróval....
    Szakertok is hiaba mondogattak mar 2 eve is h innen mas lassul az aremelkedes beall stb, pont hogy most ugrott meg egy oriasit.... Igazabol erre mar senki sem szamitott. Az viszont durva hogy a piac meg mindig tovabbi aremelkedesre szamit. Konkretan kulso keruletekben is most inditanak magy beruhazok misi feletti nm arral lakasokat. Par eve meg arrol cikkeztek h az 5 kerven valaha eljonnek e a hetszamjegyu arak. Most meg ott tartunk h a budafoki uton e felett vannak mar kb egy eve (nem budapart), es az uj ppiron letezoket is azonnal lekotik...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák