Új hozzászólás Aktív témák
-
oregcsóka
őstag
Az tény, hogy én a KRESZ-ből 35 évvel ezelött vizsgáztam, és azóta nem volt a kezemben KRESZ könyv. De attól még, hogy nem definiálják a torkollatot, az még nem lesz kereszteződés, hiszen a szó értelmezése szerint kereszteződésről akkor beszélhetünk, ha az egyik út keresztezi a másikat.
Itt pedig szó sincsen ilyenről, csak betorkolló útról.
Ha mész az országúton az engedélyezett 100-al vagy nem tudom mennyi most a felső határ, akkor nehogy megtudd már állapítani ilyen sebességnél, hogy a betorkolló út végén van-e tábla. Mire meglátod, hogy nincs, már úgysem fogsz tudni megállni.
És persze röhej is lenne, minden betorkkolló út elött lassítani, nem gondolod?''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
JaniS
senior tag
Nem kell ennyire lecseszni, meg segítségnyújtás miatt indult a topic, úgy láttam. Az autósok jelentős része cseszik erre a szabályra pl. az általam említett helyen, ami engem nem vigasztalna, ha belém jönnek. És ők nem olvasnak fórumot és nem kérdezik meg. Én is csináltam már irdatlan hülyeséget és szabálytalanságot, és nagyon örültem neki, hogy toleránsak voltak.
JaniS
Új hozzászólás Aktív témák
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...