Hirdetés
-
GAMEPOD
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norfeus
újonc
Üdv. Olyan kérdésem lenne hogy a különböző add on-okat például net mozi. Lehet szinkronizálni a Trakt. tv-vel? Például, ha megnézek egy sorozat epizódot a trakt automatikusan érzékelje. Kodi plex connect addon működik, a Nason tárolt filmeket érzékeli a trakt,de például a netmozi, mozicsillag kiegészítőkre nem találtam megoldást.
-
Norfeus
újonc
Üdv! Nemrég telepítettem az elementum kiegészítőt Kodira, letoltes megy, trackereket megtalálja.Egyetlen probléma a seedelès. Hol működik, hol nem. beállításokban seed forever van beállítva. seedelèssel kapcsolatban más beállítást nem találtam.
-
Norfeus
újonc
Sziasztok, Elementum kiegészítőben, mindent beállítottam, ncore működik is, viszont azt szeretném ha külső merevlemezre toltenè le a filmet közben, viszont amikor be akarom állítani hiba üzenetet ír ki, hogy a disk nem írható, x96 android boxom van,
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Micro Four Thirds
- Autós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest