-
GAMEPOD.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazos
senior tag
-
brazos
senior tag
válasz M_AND_Ms #37410 üzenetére
Fogalmad nincs, hogy mit miért, és hogyan csinálok, csak írod a marhaságaidat! Ha legalább némi fogalmad lenne róla, akkor esetleg helyénvaló lehetne a megjegyzésed, de így? -értelme nem sok van.
Az egy dolog, hogy megrekedtél a repós telepítés szintjén, és onnan nem vagy képes tovább lépni, de ezért miért kell másokat kritizálni? -
tobias40
veterán
válasz M_AND_Ms #36965 üzenetére
Vu+ PVR addon-t nem találok csak Enigma2-t,honnan tudom beszerezni?(vagy mindegy melyik?csat lista és epg van csak kép nincs hozzá! )
Most win10-en és kodi 19.3-as verzióval keresem és próbálkozom,majd ha bevállna akkor kipróbálnám a CE alatti kodi-val is..szerk:hopssz,most bejön rajta az m4 de csak az!mintha nem váltana csatornát vmiért,mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz M_AND_Ms #34875 üzenetére
Annyira nem világos. A hang eleve nem foglal tizedakkora helyet sem a stream-ben, mint a kép, ellenben a túltömörített kép közel sem zavarja annyira az ember érzékszerveit, mint a túltömörített hang (a szem sokkal jobban kompenzál, mint a fül). Ahhoz pedig, hogy a hang méretét érzékelhetően le lehessen csökkenti, nagyon durván le kell rontani a minőségét.
-
aky01
tag
válasz M_AND_Ms #34263 üzenetére
Sajnos jelenleg nem tudjuk javítani, mivel nem az addon hibája okozza. Reméljük, hogy egy új Inputsream Adaptive verzió orvosolni fogja majd valamikor.
Tapasztalatok alapján Linux és Android alatt jelenleg is működik.
Matrix kompatibilis verzió is érkezik hamarosan.[ Szerkesztve ]
-
peterattila
aktív tag
válasz M_AND_Ms #32276 üzenetére
Én pontosan ezt szeretném. Megadom neki az elérési utat (/storage/zene nfs-s mount), ha tartalomnak a filmeket választom, akkor az információs szolgáltató a TMDB, berakja a filmekhez. Ha viszont a könyvtár tartalomnak videóklipet állítok be, akkor az információs szolgáltató csak a the audiodb.com, ami viszont nem talál semmit (szerintem audio fájlokat keres). Innen hogyan tovább?
-
Gaben92
őstag
válasz M_AND_Ms #31198 üzenetére
Amúgy ezt a Kodi miért nem tudja alapból? Plex fut nálam NAS-on (semmi Plex Pass), az figyeli nekem a 3 mappámat (Filmek, Sorozatok, Anime) amik a NAS-on vannak és Win alatt SMB-n látom őket. Amint bemásolok valamit valamelyikbe, a Plex szépen befrissíti a médiatárba, lehúzza a megfelelő metadatát aztán pár masodperc múlva már látom is Apple TV-n Infuse Pro-ban. Hozzátenném ez menne Plex nélkül is az Infuse is tudja az auto update-et ha változás van. Plex egyedül az Anime miatt van mert annak a metadata része nem annyira evidens mint a filmeké, és a Plexben van egyedül tökéletesen működő anime scraper.
Ha hülye a kérdés akkor bocsi, csak ahogy említettem, nem használok Kodit és most is csak kényszerből raktam fel míg jön rendes Apple TV app UPCD-hez.
[ Szerkesztve ]
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Noxy
veterán
válasz M_AND_Ms #31196 üzenetére
indulás esemény, ritkán következik be,
Van aki kapcsolgat, van aki nem, de faék 1xü megoldás a médiatár frissítésére. [kép]
(A médiatárat is "tiszticsa".)
Erre max ezt mondhatod hogy: Kinek a pap, kinek a paplan.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Castell
aktív tag
válasz M_AND_Ms #30888 üzenetére
Értem, de ha a noname kategóriás tv-kre is rá van hegesztve a netflix (pl, dyras), akkor ott a lefrisebb program már elbukik, ergo az valszeg sohasem fog frissülni és a noname smart tv-n is meg van az esély rá, hogy egy idő után nem fog működni a dedikált addon. De láttam már olyat is, hogy vadiúj androidos smart tv-n a legfrisebb play-ből telepített apk sem ment... Mindenesetre érdekes a Netflix hozzáállása etéren, de ők tudják, ezzel a felhasználókat fogják csak feldűhíteni.
-
-
veterán
válasz M_AND_Ms #27582 üzenetére
Az marha jó, mert nem tudom a felhasználó nevet, mivel csak úgy kaptam ezt a hozzáférést (digi online addon megy még az email címmel)
Fogalmam sincs hol fut a digi proxy, nem igazán vágom ezt az egészet...
Próbáltam localhost-al is, de úgy sem ment a teszt...( lehet az email miatt...)
127.0.01 minek az ip címe?[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
consono
nagyúr
válasz M_AND_Ms #27426 üzenetére
Keress vissza, valamikor egy éve írtam leírást hogyan lehet CoreElecre telepíteni. Azóta már biztos van változás, de az elv ugyan az.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
cof
veterán
válasz M_AND_Ms #27426 üzenetére
Te, hogy neveznéd akkor? Nem csak egyszerűen listát és EPG-t generál, hanem a szerverrel fenn kell tartania a kapcsolatot, mert 10 perc után megállna az adás, ezért X időnként küld egy Hello-t, hogy tudja a szerver, hogy itt vagyunk. Ha nem fut a háttérben hiába van meg a lista nem megy a TV sem.
Servlet: HTTP kérést dolgoz fel és HTTP választ generál
tvg-logo="https://online.digi.hu/cache/api/programs/sport1.png" group-title="sport", SPORT1
http://192.168.0.15:3434/126Így néz ki a generált fájl, próbáljuk meg ezt beadni a Digi szervernek, a Servlet lefordítsa a kérést, mert egyébként a Digi is Token alapú linkekkel működik.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Teplic
tag
válasz M_AND_Ms #27122 üzenetére
Digionline servlet. Az egyik legjobb cucc a [digionline] -hoz.
TVheadend -el kiegészítve: megállítható és visszatekerhető élő adás, custom epg, stb.
Csak CE, OSMC, LE stb alá, androiddal nem fog menni ez sem! -
bestpixel
tag
válasz M_AND_Ms #26430 üzenetére
Köszönöm, nézegettem már eleget, nem találtam ilyet, illetve a kép pontosan a képernyőre van beállítva (a képpozicionálás funkcióval), más appokban nem lóg túl rajta.
Fotósképzések, workshopok - igényes kezdő és haladó fotósoknak: fotoskepzo.hu. Profi tanár, modern fotóstúdió, mini csoportok. ;)
-
-
-
Mr Dini
addikt
válasz M_AND_Ms #24712 üzenetére
Nem az, de nem egyszerű a megoldás.
A PVR IPTV Simple Client az egyetlen addon, ami támogatja a Kodi IPTV implementációját és tud streamelni http tartalmat. Ehhez készült egy fork, ami támogat felvételt is: [link]
Két opciód van, vagy otthon vagy C++ban és ez alapján csinálsz egy PVR addont az adott kiegészítőhöz, vagy lefordítod ezt a projektet, felteszed és a Python addonba nyúlsz bele egy picit, hogy egy ideiglenes m3u fájlba írja ki az általad rögzíteni kívánt stream linkjét, Ez talán egyszerűbb.
(#24713) FOX888
BubbleUPnP, bármilyen androidos http szerverként működő app (pl Servers Ultimate), vagy ez a tool mind képes megosztani Kodival a tartalmad hálózaton keresztül. Plusz talán a Yatse is, ahogy írták.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest