-
GAMEPOD.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz vargalex #37494 üzenetére
Eddig is fent volt a 2.7.2, de most töröltem és felraktam újra. Megcsináltam a frissítést, ellenőriztem, 5.1.54 a resolveURL, de semmivel nem indít el több streamet, mint eddig. 9.2.8 CE rendszer, csak a videobin megy. A dood linkek nem. És a streamz látszólag elindul, de valami demó megy, valami hibát mond már pár napja.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
Szia!
Igen, én is a Netmozit használnám. Tegnap este már ment a streamz is ment egy rész erejéig, de a következőt már nem bírta elindítani, csak pörgöt és pörgött. De ma már az a rész se megy, ami tegnap még igen. Nálam egyetlen dood link se megy, url hiba. Videobin ahol van, ott sokszor működik, de jobb szerettem a streamz-on nézni, az adta a legjobb minőséget. Movieshark már hónapok óta fent van, elvileg minden frissíti magát. Sima resolveURL-t nem találok, helyette ResolveURL Repository gujal-1.0.0 van fent.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
stefi68
addikt
Nekem is van ilyen gondom Android TV-n.
Amikor úgy van kedve az egyes linkeket megnyitja, máskor meg nem (pl. folytatnám másnap) ...
Talán a FilmPapa a legstabilabb ilyen szempontból, onnan még eddig mindet lejátszotta.Akkor nálam is a resolveurl a megoldás? Ez meggyógyítja a linkek problémáját?
Szerk.: látom az MsRepo-ban két ilyen is van: resolveurl és urlresolver
Melyiket rakjam fel? Mindkettőt?[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
bucihost
senior tag
szerk: nem válasz akart lenni.
Sziasztok! Tudom nem ide tartozik, de másik topicban nem kapok választ. Hátha valaki tudja a megoldást.
Adott egy Allwinner X96Q készülék valamint egy LG 4K tv (Pontos típust hirtelen nem tudok).
A gond az lenne, hogy valószínűleg a BOX és a TV távirányitója ugyan azon a frekin kommunikál (vagy valami hasonlón). A BOX távirányítója nem zavarja a TV-t, viszont fordítva igen. Ha pl a TV távval halkítani akarok a TV-n, akkor a BOX elkezd előre tekerni a filmben. Hogyan lehetne ezt bárhogy orvosolni? (Ha letakaroma box infráját, akkor nem zavar be neki szóval nem CEC en zavar be.)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest