Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mazlista
újonc
Sziasztok! Többször elolvastam és mind a két útmutató szerint feltelepítettem a movieshark-ot, mégsem jelenik meg a video/addonok alatt. Miért lehet ez?
-
headhunter
addikt
KODI-nál alapból működni kellene a könyvjelző "menüpontnak"?
Új könyvjelzőre kattintva nem csinál semmit, nem menti el a film aktuális időpontját.
Médiatár tisztításakor sem csinál semmit.
-
ZsZso
Közösségépítő
Movieshark, MoviesharkCC kiegészítő megpusztulta magát Pi2 -re feltett OSMC -n. (sorozatbarát és TV -s kiegészítők / tv2, stb. / mennek)
Jelenség:
Csak egy ".." látszódik mikor megnyitom az add-onokat, semmi más.Mi változott?
Itt vagyok bajban, mert külön semmit sem updateltem, igaz az add-onok auto-update ON -on vannak.Mit próbáltam tenni ellene?
Az OSMC-t lefrissítettem a legújabb verzióra. Movieshark addont frissíteni, újratelepíteni is próbáltam. Végső mentsvárként skint is cseréltem confluence-re, hátha valami bagatel dolog okozza a bibit. Semmi sem segített.Tapasztalt már más is hasonlót? Van valami tippetek, hogy mi lehet a megoldás? (hozzátenném, hogy desktop gépen megy szépen, úgyhogy tudom, hogy nem globális problémáról beszélünk, de nem szívesen telepíteném újra a Pi2 -t ha van rá egyszerűbb megoldás). Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
cof
veterán
válasz weresgyufa #8587 üzenetére
Libtorrent: [link] Nekem sem telepiti repobol, utana a tobbi is megy.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
weresgyufa
tag
válasz huliganboy #8586 üzenetére
Szia.
Elnézést kérek. NCTV, BHTV, libtorrent, ezeket nem lehet telepíteni semsajnos de ezek tudom nélkülözni, majd csak meglesz a gyökér oka...- www.bolondsagokboltja.hu -
-
huliganboy
addikt
(#8585) weresgyufa
Törölve
Kérlek használd az összefoglalóban leírtak szerint a KIZS féle kiegészítők nevét!!
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
kalker
csendes tag
válasz weresgyufa #8580 üzenetére
Nálam is ugyanez a probléma, pedig másolom a címet az összefoglalóból
A borban bölcsesség, a sörben szabadság, a vízben baktériumok vannak...
-
vilga
tag
-
gamerhun
csendes tag
válasz weresgyufa #8580 üzenetére
Nekem akkor szokott ilyet csinalni, amikor rosszul irom be a repo linket, vagy ha szerver oldali problema van.
-
weresgyufa
tag
Hi.
Miért van az hogy nem tudom telepíteni a REPO-t hiába is írom be a címet, a mappa amit lát üres
Ez van 2 napja eddig asztali PC, Android STB, laptopon sem megy, hol lehet a hiba?- www.bolondsagokboltja.hu -
-
consono
nagyúr
Most még egyoldalú, de ez az ami nem fenntartható... Én fizetnék is érte, ha ugyan ezt a mennyiséget tudnám ugyan így nézni, de nincs egy szolgáltató, van ami a netflixé, van az HBO, stb...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
nagyúr
válasz consono #8575 üzenetére
Csak amíg a torrentnél kölcsönösségi alapon megy a tartalommegosztás, addig itt egyoldalú a dolog. A "tartalomszolgáltató" felé az ellenszolgáltatás a reklámnézés, ingyen meg Krisztus koporsóját sem őrizték...
Én weboldalon azért nem tudom nézni ezeket az oldalakat, mert annyira gennyesen tolakodóak a reklámok, telefonon pl jönnek állandóan ezek a vírusriadó típusú, telefonrezgető, becsukhatatlan oldalak, amik konkrétan megakadályozzák a filmek megnézését, hogy már webes felületen is csak reklámblokkolóval lehet bármit megnézni... -
consono
nagyúr
Szerintem nem, szerintem hosszú távon csak a decentralizált rendszer működőképes, mint a trackerless torrentek. Amíg dedikált oldalak vannak, addig mindig lesz single point of failure...
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
nagyúr
Majd fogod sajnálni, ha sorra megszűnnek az oldalak. Amíg a nagy filmgyártók nemigen tehetik meg, hogy a kalózok miatt egyik napról a másikra lehúzzák a rolót, addig egy ilyen oldal bármikor bezárhat.
A SB se véletlenül lett zárt. Az oldalak tulajdonosait meg kell keresni, és velük együtt találni megoldást, mert ez közös érdek.
A YouTube is meg tudja oldani, hogy a videók előtt reklámoz, biztosan a kodival is meg lehetne oldani valahogy a reklámok megjelenítését, ad abszurdum a háttérben beolvasni a popup ablakokat. -
gabywap
tag
K1+ S2 T2 - Ustym PRO 4k - Amiko Viper 4k - Zgemma H7S-H9Stwin - U2C Denys H.265
-
aky01
tag
-
increst
csendes tag
Sziasztok TVGO-ra keresnék valami megoldást. Érdekelne ha már KODI-n nem is megy, milyen Android boxot javasoltok. Néztem a Mi Boxot (3rd) szimpatikus és árban sem rossz, csak jó lenne tudni előre, hogy tutira használható. Bármi más hardver jó amin fut a TVGO. Válaszokat köszi
-
etrop01
tag
válasz huliganboy #8537 üzenetére
Igen rpi, közben rájöttem a hiaba okára de köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Az egyszerűség a kifinomultság csúcsa.
-
nagyúr
válasz maksagery #8563 üzenetére
Ez baj. Mármint az, hogy heti 5 nap vagy egy német irodában, és még mindig angolul beszélsz.
Monoton: ha nem kötsz rá vinyót, elég lehet a tv usb-je tápnak.
Nálam egy 2G(!) microSD-n fut a libreelec. Rengeteg kiegészítő van telepítve, plusz vagy 100 helyi filmről library és van még rajta 400M üres hely. De backupot már nem tudok csinálni vele.[ Szerkesztve ]
-
Monoton
tag
Sziasztok!
Eddig a Kodit PC-n használtam tv-vel összekötve, viszont most messze került a két készülék egymástól és egy hosszabb hdmi helyett gondoltam beújítok egy Raspberryre. Erre gondoltam így első körben, viszont lenne pár kérdésem.
- Ehhez szükség van külön tápegységre? (olvastam, hogy a Pi3-hoz kellhet, de nem tudom, hogy ehhez is szükséges-e, illetve ha igen, ki milyet használ)
- Openelecet gondoltam felrakni, ehhez mekkora memóriakártya kellene? Mindent online (exodus, sorozatbarát, youtube, twitch ...) néznék, csak maga a program lenne rajta. -
maksagery
csendes tag
Elnézést kérek a nyelvi baki miatt.
A heti 5 nap Németországi irodában történő folyamatos angol kommunikáció elodizett némi káros torzulast már a szóhasználatomban.Sajnos csak hétvégén van időm ezzel foglalkozni, most megint belevetem magam az olvasasba Epg temakorben.
Béke.Szabalyok azert vannak hogy felulirjuk oket
-
dugynok
senior tag
Közszolgálati közlemény:
SB nálam is megy hibátlanul droidos boxon.
-
gamerhun
csendes tag
Ha a sorozatbarat-on nincs regisztraciom, akkor az exodusban foloslegesen van a kiszolgalok kozott ugye?
-
Tressy
senior tag
-
azozo
senior tag
Miért nem törli a listából az uninstallált addonokat
Pár fent marad a többit viszont kirtörölte.. Volt mást videokiegészítő törlés és ujrascannelés..
Andoid 5.1 NEXBOX KODI 16.1 NEbula skin-- -
Imrisko
tag
Szeretnem megkerdezni , a uj LG TV 4K leszerettem volna probalni, hogy milyen is az a 4K film es sajnos a RPi3 keresztul nemtudtam lejatszani, hang meg volt de a kep ki-be kapcsolt.Nezhetettlen volt!
Kell valami beallitas kulon hozza a Kodiban, vagy a RPi nemkepes lejatszani a 4K filmet vagy a routerem nembirja az adat forgalmat?
Valaszotokat elore is koszonom
Imirsko -
Aryan
senior tag
SB nálam is megy LibreeElec alatt RPi-n.
-
vargapdavid
tag
válasz vargapdavid #8545 üzenetére
Megoldódott egy vga driver frissítéssel úgy néz ki!
-
zeg74
aktív tag
Nekem is működik az SB win10 es mini pc-n.
" kár érte, kiváló ügynök volt"
-
vargapdavid
tag
Sziasztok!
Visszakerestem hasonló hozzászólásokra, de nem találtam választ a kérdésemre.
Problémám az (tudnék élni vele, de nem akarok.. ), hogy fagy a Kodi, hogyha billentyűzeten akarok állítani a PC hangerején vagy ha alt-enterezek. Nem véglegesen, de várni kell egy jó 20 másodpercet, hogy visszaálljon minden a régi kerékvágásba, addig homájos fagyott kép és megszakadozó hang szórakoztat.
Foglalkozott már valaki hasonló problémával és esetleg talált rá megoldást?
Win10 64bit alatt futó 6.1-es Kodiról van szó.
Nem hiszem, hogy a gép nem bírná. :\ (i7-6700, 16gb 3000mhz ddr4, gtx970 és ssd-ra van rakva a Kodi)Köszönöm előre is!
Dávid
[ Szerkesztve ]
-
gamerhun
csendes tag
Sziasztok!
Nemreg leptem be a Kodit hasznalok taboraba, es latom hogy a sorozatbarat oldalra regisztracio kene, de zarva van. =/ Esetleg valaki tudna nekem kuldeni egy meghivot, nagyon halas lennek?!
Elore is koszi!
-
gabywap
tag
Sziasztok ismeri ezt valaki? Nem tud ebből valaki kihozni egy kodira valót?
[link]K1+ S2 T2 - Ustym PRO 4k - Amiko Viper 4k - Zgemma H7S-H9Stwin - U2C Denys H.265
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Openload-os párosításos problémára nem tudtok esetleg olyan megoldást, amit a KODI-n belül lehetne alkalmazni? (esetleg egy működő böngésző addon a párosításhoz, hogy ne kelljen még1 eszközt ehhez külön elindítani)?
Előre is köszönöm az információt!
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
nagyúr
válasz huliganboy #8540 üzenetére
Ez tényleg orbitális marhaság volt. Tán az adóhivatalt is meg kéne kérdezni mondjuk a... Na jó, én nem adok tippeket.
-
huliganboy
addikt
válasz Artoonoel #8512 üzenetére
Írtam a Sorozatbarát fórumra, hátha ....
Hát ezt lehet nem kellett volna... Gondolj bele ők mit csinálnak.... Weben tolják neked a reklámot... Hagy ne ragozzam. Ezt mi ugye kikerüljük, rohadtul nem tetszene nekik... Ha eddig nem tudtak rólunk most már fognak...
Helyette egy log-ot dobhattál volna pastebin.com-ra aztán ide, vagy reinstall a kiegészítőnek, ahogy többen is javasolták.
Ésszel tegyük amit teszünk!!
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
#8532? Mod?
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
etrop01
tag
-
gemojo
csendes tag
válasz mickeyleus82 #8451 üzenetére
Az Orange Pi-re majd én is kiváncsi leszek. Én is tervezem, hogy beszerzek egyet.
A jó barátság alapja, a pontos elszámolás.
-
air
nagyúr
-
Artoonoel
újonc
válasz huliganboy #8528 üzenetére
Elnézést kérek, Kodival kapcsolatos kérdésként értelmeztem a hozzászólásom, de vettem az adást és ezentúl OFF-kén teszem be ezeket.
Bocs -
Noxy
veterán
válasz Artoonoel #8523 üzenetére
Passz. Az életben nem használtam Androidos kütyüket. (De ahogy olvasom másnak viszont meg droidon.)
RPI 1 Kodi OK
iPad Kodi OK
PC Kodi OK''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Vakbolha
tag
válasz gazso75 #8517 üzenetére
Valahogy meg is értem az okát.
Hasonló elmélkedések miatt ki lett lőve az iptv elérésének a lehetősége..
Nemsokára ki leszünk tiltva pár oldalról is.
Ha meg jól felhúzzák az itt szorgoskodó fejlesztőket is akkor szerintem itt is toporoghatunk frissítésért.
De nem biztos ,hogy kapunk! -
Artoonoel
újonc
Van regisztrációm a Sorozatbaráthoz és pár nappal ez elöttig ment is minden rendesen az androidos Kodi rendszeren, azután bemondta az unalmasat.Böngészőben simán be tudok lépni a Sorozatbarátra, de Kodin nem. :-(
Nincs ötletetek a gyorsítótár törlésén kívül, mert az hasztalan? -
Npeter25
tag
Sziasztok.
Masnak sem jatsza le az Exodos+ es a Sorozatbarat az indavideos linkeket?[ Szerkesztve ]
-
Game78
tag
Sorozatbarát-nál valamelyik nap írták,hogy a gyorsítótár törlése ürítés segít a bejelentkezési problémán...
-
Artoonoel
újonc
Sziasztok
A Movieshark csomag tartalmazza a Sorozatbarát csatornát, de pár napja nem működik.Sikertelen bejelentkezés hibát ad.
Írtam a Sorozatbarát fórumra, hátha ....
Ez a válasz érkezett:
moderator
8:17AM
Nem támogatjuk a Kodit. Használ Chrome-t és Pure motion-t. Azt preferáljuk. -
KIZS
aktív tag
válasz Roland861010 #8507 üzenetére
Ha névfeloldás sebességét szeretnéd növelni, akkor az alegcélravezetőbb, ha a gyakran használt címeket beírod a hosts fájlba. Ekkor a rendszer egyáltalán nem megy ki semmilyen DNS felé, hanem megoldja fejben a dolgot. A Windows-ra és Linux-ra is igaz (és Androidra is, hisz az is Linux)
Persze az op.rendszerek elve tárolják a DNS információkat egy kis cache-ben, szóval alig mérhető a különbség. Legfeljebb csak első használatkor, vagy ha DNS szerver tényleg nagyon lassan érhető el. -
gazso75
aktív tag
válasz Roland861010 #8509 üzenetére
A lényeg, ha megy ne foglalkozz a váltással. Gyorsabb nem lesz, vagy legalábbis emberi szem nem veszi észre.
Én annak idején azért kezdtem használni, mert az évekkel ezelőtt, az UPC dns-ével ( ez van/volt otthon ), meg a melóhelyen lévő DNS-el sok probléma volt nálam, és elkezdtem használni, aztán így maradt -
GZoli7
senior tag
válasz Roland861010 #8507 üzenetére
Mivel látom, hogy nem tudod, ezért leírom. A dns szerverek csinálnak az általad begépelt honlap nevekből (domain), ip címet, amivel elérik az interneten távoli kiszolgálókat. A DIGI a google-ét használja, ami teljesen jó. Lehet a többi is, de lehet saját is. Amíg minden oldal bejön a neten, addig mindegy, hogy melyiket használod.
A wan oldalon beállíthatod, hogy a router a google-ét használja: 8.8.8.8, 8.8.4.4..
A lan oldalon akkor is a routered lesz a kiszolgáló. -
Roland861010
veterán
Igen nagyjából tudom mi mihez csatlakozik mi honnan tölt be adatokat minden szolgáltató rendelkezik saját dns-szerverrel .Nem oktatás kell ,hanem egy válasz mennyi haszna van a router dns címének a módosításának ?Eddig is be jöttek az oldalak de ha ez a sebesség fokozható vagy optimalizálható akkor miért ne tenném meg!Jelenleg egy teljesen sima rendszert szeretnék ki építeni ahol minden majdnem rendesen teszi a dolgát és minden kis apró be állítás fontos jelenleg !
-
LouiS22
veterán
válasz Borisz76 #8499 üzenetére
Van egy Bliss nevű app, tök automatikusan, az előre beállított paraméterek után letölt, átnevez, borítót keres, stb. NAS-on futó verziója is. Egyetlen hátránya, hogy a free verzió 200 változtatásra van kalibrálva.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
GZoli7
senior tag
válasz Roland861010 #8504 üzenetére
Tudod mi az a dns? Eddig bejöttek az oldalak az interneten? Ha igen, akkor semmi különbség nincs.
-
gazso75
aktív tag
válasz Roland861010 #8502 üzenetére
Mindenki logolja, de legfeljebb scriptek figyelik a logokat, olyan irgarmatlan adatmennyiség ez amit ember nem tud követni. Egyébként ne legyenek olyan elképzeléseid, hogy ez csak nyílt DNS-nél van
Ezt csak akkor tudod elkerülni ( bár ki tudja, lehet erre is van már megoldás, csak nem tudunk róla ), ha VPN-ben csinálsz mindent. -
Roland861010
veterán
Ha én nyilt DNS-re váltok akár a google vagy comodo vagy a norton szervereit akarom használni mennyire tudják nyomon követni az internetezési szokásaimat ?
Egy magyar cikk azt írta ,hogy teljes hozzáférést kapnak ilyenkor a szolgáltatok de melyik akié a DNS vagy az internet szolgáltató ?Nem lenne jó ha egy nC oldalt nem tudnék ez miatt használni! :S[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest