Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz ViktorHUN79 #3047 üzenetére
Automatikusan frissül, de neked kell beállítani az automata frissítést, mi nem tudjuk helyetted megcsinálni
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
ViktorHUN79
aktív tag
Azt nemlehet esetleg beállítani vagy megoldani,hogy a movie shark + a sorozatbarát autóamatán frissüljön mint pl.az Exodus?
-
vzoli1987
aktív tag
Az előbb néztem a repot de nem leltem a tv2 playert !!!
Huawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
-
alesi01
újonc
apple tv 2 mukodik csak nem updatel ,vagyis filmekbol 2 oldal van ,sorozatokbol 3 oldal van
-
remex
tag
Az új TV2 és az RTL Klub addonoknak (illetve aky01 fantasztikus munkájának ) köszönhetően az alábbi három korábbi addon véleményem szerint okafogyottá vált, eltávolítható a MovieShark repóból, hiszen ezek funkciói mind megtalálhatók a két fenti addonban is:
Barátok közt
Jóban Rosszban
TV2 Teljes filmek.Persze ez csak egy javaslat, senki ne kövezzen meg érte
-
Noxy
veterán
válasz alesi01 #3039 üzenetére
Ha nálam az iPadAir-n megy, akkor azon is.
Sajna nekem Apple TV3 van amire nem tudom felrakni. (No JB, meg valszeg nem is lesz már hozzá.)''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
őstag
-
alesi01
újonc
hello
apple tv 2 a movieshark repo hasznalhato? -
remex
tag
Ez nagyon skin függő...
Pl. Confluence skin alatt a bal oldalról nyitható ablakban van olyan menü, hogy Ismétlés: Ki/Be, ugyanott ahol a Keverés: Ki/Be menüpont is található.
Pl. Re-Touch alatt ugyanezen menük ikon formájában is megtalálhatók lejátszás alatt a kezelőgombok mellett.[ Szerkesztve ]
-
atyca
senior tag
Helló!
Most éppen azzal kedveskedik a Kodi,hogy újrajátssza az aktuális sorozat epizódot...(SB,és MS alatt is)
Hol tudom ezt kikapcsolni?
Köszi előre is!Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
remex
tag
Szia, persze igen, de oda elsősorban kedvenc Android-os progikat szoktam betenni, hogy Kodi alól is gyorsan el tudjam indítani.
És volt már olyan negatív tapasztalatom, hogy valamilyen stream-es cuccot betettem a kedvencek közé és onnan nem lehetett indítani csak az addonból... bár a stream az lehet hogy pont egy speciális esetnek számít... Mindenesetre ha más megoldás nincs és müxik a dolog, akkor akár ez is jó lehet, majd kipróbálom, csak praktikusabbnak gondoltam volna az adott addonban tárolni az infót[ Szerkesztve ]
-
aky01
tag
-
vtechun
veterán
Nem tudom, hogy ez-e a megfelelő módja, de ajánlanám a nyíregyházi Rádió.1-et felvenni a rádió streamek közé.
Az cím:
http://178.248.200.62:8000/radio.1.mp3 -
remex
tag
válasz #61631488 #3030 üzenetére
Szerintem az nem olyan gáz, hogy az üres mappák is ott vannak, mert később lehet hogy akár oda is fognak bekerülni tartalmak, tehát jobban átgondolva a dolgot felesleges lenne kivételként kezelni.
A legjobb az lenne, ha lenne az addon főoldalán egy "Kedvencek" mappa is, amihez mindenki saját kénye-kedve ízlése szerint hozzá tudná adni azokat a műsor mappákat, amik őt érdeklik (és természetesen amik nem üresek).
Ha ezt megcsinálná aky01 akkor tökéletes lenne és mindenki igényét kielégítené szerintem
(...és a Tőle kapott információk alapján tervez is valami hasonló funkciót valamikor megvalósítani. Én szurkolok neki ) -
törölt tag
ha lehetne a PRO 4 csatornáit szerintem ki is lehetne törölni telejesen a sorozatok és a teljes filmek mappa kivételével, mert a mappák 80% üresek., ( szerintem ezt más is észrevette ) és az a pár müsor ami megtalálható, az ugyis csak 1-2 perces müsorbemutatók vannak.
Tények hogy külon menüpontba van hozzaadva ez egy bomba ötlet !
meglehetne valósitani, hogy a TV2, SZUPER TV2, FEM3 , csatornáiból kivenni külon menüpontba a sorozatok és a teljes filmek mappát, vagy betenni az elejére ?a munkádat előre is köszike, ,, nefeledd te vagy a legjobb !! ,,
-
huliganboy
addikt
TV2 PLAYER TELEPÍTHETŐ ONLINE!
(MS REPO)[ Szerkesztve ]
-
turulbird
tag
Üdv!
Köszi a scriptet, minden működik Frodo v12.3 alatt.
Előtte nálam érdekes módon csak az MS működött (verziószám módosítás nélkül); a többi plugin hibát dobott.
Az MS repoban valami hasonló hiba lehet, nálam a frissítés nem működik az MS repóból, a Frodo Működésképtelent ír az összesre.Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Keef_Lee
senior tag
válasz Arolotifar #2955 üzenetére
Kerestem az autoupdate beállítást a Kodiban, de nem találtam. Erre este feldobott egy kérdést, hogy ő frissítené magát, mit szólok hozzá? Aztán gondoltam egy merészet és ráengedtem. Egyelőre rendben van.
Szóval frissítheti a mama is.
Utána megtaláltam, hogy a "my osmc"-ben van ez a beállítás engedélyezve. -
aky01
tag
Sziasztok!
A Tények adásai nem láthatóak a TV2 lista alatt, mert a műsor saját oldalára irányít át, ezt úgy tudtam megoldani, hogy a főmenüből nyitható meg a műsor.
V0.0.2
Tenyek kulon menupontba hozzaadva@(#2999) ENCORE33: Az üres mappák a TV weboldalán is üresek. Kilistázás előtt nem tudom ellenőrizni a tartalmukat, mert ez 160 műsornál nagyon belassítaná az addon-t.
Annyit tudok tenni, hogyha valaki vállalkozik arra, hogy el küldi nekem azoknak a műsoroknak a id számát (böngésző címsorában találod), vagy címét, amiknek a mappája nem tartalmaz semmit, azokat fel tudom venni kivételnek a kiegészítőben, és nem fog szerepelni a listában.Üdv.
-
aky01
tag
válasz huliganboy #3014 üzenetére
PC-n (WIN32) próbáltam Frodo v12.3 alatt.
MS működik az xbmc.python 2.1.0 verziószám módosítással.
A többi addon (MSCC, Filmecske,...) lehet, hogy függőség hibát fog írni, akkor ezt kell fel tenni előbb:
script.module.requests-2.4.3.zipMás eszközön nem volt lehetőségen letesztelni.
Sok sikert
-
Keef_Lee
senior tag
válasz huliganboy #3014 üzenetére
Ha xfinity, akkor drukkolok, mert én anno nem tudtam belőle kihozni semmit sem. Igaz az ~2 éve volt.
-
őstag
válasz ViktorHUN79 #3010 üzenetére
Ennyire nem lehet nehéz használni a Google-t [link]
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
rakyistvan
csendes tag
Üdv Uraim !
Tudom fura kérés ez de nekem nagyon fontos lenne. Rengeteg bajom volt a youtube addon-nal már a kezdetektől mióta kodit használok. Tudom, hogy ti inkább magyar addonokat készítetek, de szerintem senki nem sértődne meg, ha lenne egy olyan színvonalas youtube addon mint a Movieshark. Ha meg tudjátok oldani láttok benne fantáziát és más is egyetért velem talán hajlandóak lennétek elgondolkodni ezen kiegészítő fejlesztésén.
Előre is köszönöm a segítséget, és remélem jó ötletet adott a fejlesztésben.
MacPro Pro 15" Retina, Macbook, PowerMac, eMac, iMac, iPhone, iPad
-
Geripapa
aktív tag
Ha valakit érdekel az iptv müködése ebben olvashat róla.
Segítségkéréshez: NSA320+FFP; Raspberry Pi2 Openelec/Kodi ;
-
aky01
tag
válasz huliganboy #3007 üzenetére
Szia!
Úgy látom xbmc.python addonból frodo-nak v2.1.0 kell.
MS v2.14.0-t használ.
Ha valóban csak ennyi a különbség, akkor ezt a módosítást bárki elvégezheti magának az addon.xml-ben.
Az általam készített addonoknál v2.1.0 szerepel az xml-ben. Próbáljátok ki ezeket frodo-n, és ha működik, akkor tényleg csak ennyi kell neki.Üdv.
-
huliganboy
addikt
Most látom más fórumokon, hogy az MS-t portolják xbmc frodo alá... A fejlesztőket kérdezném, ez mennyire nagy meló?
-
rooney8
aktív tag
válasz huliganboy #3001 üzenetére
de ha rendelkezel az adott szolgáltatónál előfizetéssel, akkor sem megoldható a dolog? mi pl. upc-nél vagyunk, horizon go így adott, böngészőből lehet is nézni, de sokkal kényelmesebb lenne kodi-ban bármilyen eszközről nézni.
persze nyilván ez nem érdekük a szolgáltatóknak, gondolom mindenféle védelemmel van ellátva a tartalom, hisz így akkor tulajdonképpen felesleges lenne a szolgáltatótól "bérelt" box.
ha jól tudom minden szolgáltatónál korlátozva van az eszközök száma, azt hiszem nálunk is 3 eszközről lehet egyszerre nézni a horizon go-t. most gépen van böngészőből egy eszköz, meg mobilon az alkalmazásuk. szóval maradna még szabad hely, de a böngészőt amúgy is törölhetném, mert akkor csak kodi-ban nézném.
jut eszembe, horizon-nál pl. olyan korlátozás is van, hogy ha nem upc-s neten vagy, akkor sok csatornát nem is tudsz nézni[ Szerkesztve ]
-
huliganboy
addikt
válasz ViktorHUN79 #3000 üzenetére
A legnagyobb probléma, hogy ezek fizető szolgáltatások, melyek működtetői nem örülnek az ilyeneknek, továbbá szerintem a címfeloldás itt olyan technológiát igényel ami nem olyan egyszerü... de majd megcáfolnak.... nem hiába nincs HBO GO sem és társai
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest