Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Na, megjött végre ez a nyűvedék:
Gyorsteszt, észrevételek:
Volt fw update, azt egyből feltoltam. Helyben megpörgetve, úgy tűnik nálam is maradt a 25kph végsebesség. Ebbe is egyből beletöltöttem a maradék Decathlon-os "slime"-ot, felnyomtam 64psi-re (~4,2bar), kétoldalúval rögzítettem a sárhányón lévő kampó szilikonszarját. A lámpák tényleg erősebbek és nagyobbak lettek. A hátsó sárhányó atom stabil lett, kézzel meg se lehet mozdítani! Azt picit sajnálom, hogy a fékbowden fekete lett, szerintem marhára feldobta a sima pro-n a bordó szín. A töltőcsatlakozó gumija maradt az az idétlen mágneses megoldás. Adnak hozzá 1-1 spare külsőt és belsőt. A fékkar is szerintem jobb anyagból van, már nem hajlik.
(A "Range with a full battery cycle" rész megér egy misét.
)
Fb csoportban is megkapták az emberek, már megy a nyerészkedés, 180ért árulja már legalább 1 ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Spórolós topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen videókártyát?
- Programozás topic
- Autós topik
- Jófogás tapasztalatok
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- Oakley Five Sqared Polarized 9238-0654
- Oakley Five Square OO9238-04
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest