Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- World of Tanks - MMO
- Dark Souls sorozat
- PlayStation 5
- Jövő hónapban mutatkozik be a Bit Reactor és a Respawn közös Star Wars játéka
- Leállnak a Star Wars: Hunters szerverei
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- EAFC 25
- Nintendo Switch
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Na, megjött végre ez a nyűvedék:
Gyorsteszt, észrevételek:
Volt fw update, azt egyből feltoltam. Helyben megpörgetve, úgy tűnik nálam is maradt a 25kph végsebesség. Ebbe is egyből beletöltöttem a maradék Decathlon-os "slime"-ot, felnyomtam 64psi-re (~4,2bar), kétoldalúval rögzítettem a sárhányón lévő kampó szilikonszarját. A lámpák tényleg erősebbek és nagyobbak lettek. A hátsó sárhányó atom stabil lett, kézzel meg se lehet mozdítani! Azt picit sajnálom, hogy a fékbowden fekete lett, szerintem marhára feldobta a sima pro-n a bordó szín. A töltőcsatlakozó gumija maradt az az idétlen mágneses megoldás. Adnak hozzá 1-1 spare külsőt és belsőt. A fékkar is szerintem jobb anyagból van, már nem hajlik.
(A "Range with a full battery cycle" rész megér egy misét.
)
Fb csoportban is megkapták az emberek, már megy a nyerészkedés, 180ért árulja már legalább 1 ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPad 10 eredeti Apple cover (Smart Folio)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest