Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Annyira borzasztó ez a "szaggatás" harc közben.
Most szedtem le a demot steam-ről és iszonyatosan tetszik a játék, viszont borzasztó gagyi az az akadozás csata közben, pont ugyanolyan, mint a force unleashed 2-ben. Ki van akadva 60 fps-en a játék, és tök folyamatos is, de amikor csatában üt az ember, akkor a találat pillanatában egy századmásodpercre megáll az egész.
A force unleashed-et is e miatt hagytam abba 20 perc játék után. Ha hiba, akkor annál a játéknál már illett volna javítani itt meg elő sem szabadna fordulnia ha meg feature, akkor elég szánalmas, nem tudom melyik baromnak tetszik ez, miközben minden fórumon szidják.
A másik meg, hogy "jó" konzolos játékhoz méltóan 50 kióméterre kell a kamerának elkóborolni ha egynél több ellenféllel küzdesz.... fantasztikus...
Bocs a vesszők hiánya miatt, flexi billentyűzetet vettem és életem legrosszabb döntése volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Futás, futópályák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- iPhone topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest