Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balli
őstag
válasz
lamantin #2009 üzenetére
szia, az ikoncsereberét azt, hogy is oldottad meg? én is töltöttem le ikon-csomagokat, innen: [link] de .ip kiterjesztésű file-k jöttek, le azzal meg nem tudok mit kezdeni. Valamint ittt azt olvstam, hogy egy ilyen csomag automatán az összes ikonokat kicseréli, azt én meg nem akarom.
Te honnan szedtel le ezeket a csomagokat, s hogyan tudtad az általad kiválasztott ikont kicserélni? -
Balli
őstag
Aki objectdock plus-t használ:
1. Ha egy új shortcut-ot hozok létre a az egyik dock-on akkor azt miért mindig a lista végére rakja, s nem oda ahova akarom, valamint a szeparátort sem tudom utolagosan oda rakni ahova szeretném, mert a végére rakja azt is mindig- valahogy nem tudnám ezt szabályozni?
2. Egy olyan shortcut-ot szeretnék létrahozni, ha amire kattintok akkor az általam kiválasztott mappa tartalma jelenjem meg a vinyómon. Lehetséges ilyen, mert én nem tudtam ilyet létrehozni -
Balli
őstag
Biztos volt már a topicban szó róla elnézést
, de:
Melyik ikoncserélőprogit ajánlotok, ami egyszerű, könnyen kezelhető -mit használtok? [link] Itt keresgéltem, de nem leltem melyik progi lenne az. IconPackager csomagot meg nem akarok felrakni, egyesével szeretném külön-külön megváltoztatni az ikonjaimat, az izlésem szerint.
Egyébként a MacOS ikonok tetszenek nagyon arról tudna vki egy linket dobni. Ezt néztem: [link] viszont nem akarok package-t rányomni a gépre +állitolag csomó magyar szöveg angol lesz -
Balli
őstag
objectdock-al nem lehet megcsinálni valahogy hogy ket ikon-sav is legyen: egy felülre, egy pedig balra
Valamint miért csak három ''csoportot'' lehet létrehozni, azaz csak kettő üres helyet tudok megadni, a harmadikat nem engedi
[Szerkesztve] -
Balli
őstag
válasz
Bekeny003 #1829 üzenetére
szia,
végignéztem a samu oldalán az összes időjárási file-t: [link] de nem találtam a tiedhez hasonlót, nemhogy még magyar nyelvűt
Nagy kérés lenne, hogy elküdenéd-e a mailomra az időjárás+tv-program file-t (gondolom megvannak a gépeden) ha tudod
Nagyon megköszönném
Esetleg az objectdock-nak is örülnék -
Balli
őstag
Ma este nekifogok s belemerülök a desktop-átszabás művészetébe
Tegnap hirtelen felraktam a WB5-öt, de vagy a progi gyermekbetegségének vagy az én hozzánemértésemnek köszönhetően lerobbantottam a rendszert
Kérlek a nekiindulásnak segítsetek: (olvasgattam a topicot, de nekem ez tiszta kinai)
Milyen progit ajánlotok hozzá kezdésnek? WB4.6-ot vagy a samurize-t, vagy a kettő nem zárja ki egymást? Ezek segítségével megszerkezthetem, hogy a desktopomon látszon az időjárás, aktuális tv műsorok, ram+proci terheltsége stb... vagy ezekhez majd külön progi kell, esetleg vannak olyan témák amik mindezt tartalmazzák?
Olvasmányt tudtok ajánlani
Én ezt találtam eddig: [link] -
Balli
őstag
Felraktam én is WB5-öt, de miután kicsit átszabadtam vele a desktopomatnekem is teljessen fuccsravágta a rendszert- unistall megoldotta szerencsére a problémát
-
Balli
őstag
jobbra be
Új hozzászólás Aktív témák
- HONDA Civic 1.5 Lsi. Csere: iPhone 16 pro max, S25 Ultra, Watch Ultra 2
- BMW egyedi montain bike bicikli 26-os
- HONDA Civic 1.5 Lsi. Csere: iPhone 16 pro max, S25 Ultra, Watch Ultra 2
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- SEGWAY-NINEBOT KickScooter F2 Pro (1km futástávval)