-
GAMEPOD.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
donpe
aktív tag
válasz @matthew@ #4712 üzenetére
Nah, akokr végülis megéri ennyiért a dolog.
Jah képzeljétek. A múlt héten rendeltem 2-5?? napos szállítással az Amazonról a Touchot egy las vegasi címre USPS szállítással. A csomag végül nem érkezett meg a címre, valószínűleg rossz címre kézbesítették. Az Amazon support chat-én keresztül felvetettem a problémát nekik, és minden magyarázkodás, bizonygatás nélkül kb. 5 perc alatt indítottak nekem egy új küytüt ingyenes 1 napos szállítással, nagy elnézést kérések közepette.
Megdöbbentően korrektek és effektívek voltak. S persze nem azt feltételezik egyből az emberről, hogy biztos seftel, vagy át akarja verni őket. Szóval másnapra már a címen volt a kütyü. Ez aztán a customer service!
-
donpe
aktív tag
Jah, nekem is egy cimborám hozza haza. De feltétlezem, hogy hamarosan elérhetővé teszik, hogy itthonra is lehessen rendelni.
Bár, ahogy néztem, nálunk is árulják, csak kb. 1,5x-2x áron. Az enyém 99USD+11,98USD=110,98 USDbe került (kb 28e Ft) USA címre szállítással, 2 day deliveryvel.
-
donpe
aktív tag
Kindle Touch topik
Azt hiszem megérdemel egy külön topikot, szerintem ő lesz a legsikeresebb a nem angolszász országokban a könnyű szótárazás miatt (touch screen).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Apple iPad 10. Generáció 64GB
- Samsung Galaxy Tab S8 X700 128GB-Garanciális!
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest