Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikauti
csendes tag
10 percig röhögtem a bejegyzéseden (és a képen)! Már nagyon kíváncsi voltam Emily Dickinsonra, sokat olvastam legendás fizimiskájáról a fórumon, és az én reklámos kindlémen (ez nem helyesírási hiba, ironikusan nevezem kindlének, a neve sem X's kindle, hanem Kindlécske) nincsenek írói arcképek. Amikor 2 napig nem volt se pc-re kötve, se wifin, visszajött egy gyönyörű, nyomdabetűs képernyővédő (persze alulra volt írva, hogy menjek wifire az újabb ajánlatokért). Most egy olyan van, ami arra bíztat, hogy vegyek vmit az amazonon, mert Valentin napra még odaér, ha 12-én megrendelem.
-
mikauti
csendes tag
válasz Degeczi #5051 üzenetére
Nem növeli az ember önértékelését, ha az első helyesírási hibájába belekötnek (persze lehet, hogy pont ez volt a célod, vagy, hogy a sajátodat növeld általa, de nem venném fel a kesztyűt, úgyis alul maradnék, persze ezzel már fel is vettem, igaz? Ezért inkább bocsánatot kérek (nőknek ez nagyon megy), igen, igazad van! Csak azt sajnálom, hogy innentől remegő kézzel fogok hsz-t írni, nehogy újra hibázzak. Tényleg, ilyen önbizalom-hiányos vagyok!)
-
mikauti
csendes tag
Kindle touch-hoz: Férjemnek tettem fel angol nyelvű alapműveket spec. hobbijához. Egy kávézóban elkezdte olvasni némi angol-magyar szótár segédlettel, és 10 perc után közölte, ő is akar egy ilyen kindlét. (Azért egyet is meg tudunk osztani, sok papír könyvet is olvasunk. Egyenlőre!)
-
mikauti
csendes tag
Lehet, hogy dilettáns vagyok (sőt, ez nyilvánvaló), de arra gondoltam, amikor összedugtam usb-n, valamiféle helymeghatározás történt, és érzékelte, hogy a kindle azzal a géppel összefügg, amin később bejelentkeztem az Amazonhoz. Hopp, most jövök rá, igazatok van, hiszen nem küldhetett a Kindlémre semmilyen üzenetet az Amazon, mivel nem volt bekapcsolva a wifi! Hülye p.... vagyok! (Ezt közkívánatra tettem be, a gyerekek követelték!)
-
mikauti
csendes tag
válasz hampidampi #4989 üzenetére
Köszönöm, de közben sikerült! Érdekes, hogy az Abbyy finereader djvu-ként is bevette, nem kellett pdf-re alakítani. Utána már Calibre-el Kindle-kompatibilisre konvertáltam...
Hihetetlenül néz ki a hőn áhított szöveg Kindlén! Nagyon boldog vagyok (könnyű engem boldoggá tenni).! Az Abbyy amúgy nagyon tetszik, máskor is jól jöhet majd!
Lassan tokot kőtni is neki állok, megmutatom, ha végre elkészül! -
mikauti
csendes tag
válasz moli.hu #4983 üzenetére
Nem parázok, nincs titkolnivalóm, azaz mégis, az a sok könyv, hogy másról ne is beszéljünk, nem csak úgy a gépemre varázsolódott, de azért meglepődtem, és az időbeli véletlen egybeesés azért kiveri a biztosítékot, azaz ennél gyanakvóbb vagyok, hogy csak véletlennek tekintsem. Persze materialista énem, ami nem is kis része önmagamnak, azt mondja, miért ne lehetne véletlen! De ez már lassan az egzisztencializmus témaköre, s mint olyan, meghaladja e fórum kereteit. Bocs!
Inkább maradok a djvu-s kérdésemnél! -
mikauti
csendes tag
+ egy friss tapasztalatom, főleg összeesküvése-elmélet kedvelőknek: kindlém nincs regisztrálva, viszont az imént regisztráltam az emailemet az amazonon, nem sokkal utána az addig pihengető kindlén megjelent egy ablak, hogy még nincs regisztrálva, akarom most?
a gép akkor a neten is fenn volt (ADSL). Azért ez sokkolt, férjem szerint ne is lépjünk vele soha a netre (mármint a kindlével), de akkor nem tudnék élni az amazonos konvertálás lehetőségével. Úgyhogy Nagy Testvér köztünk marad ( a telóm is mindig be van kapcsolva )!
A szép reklámokat is kénytelen vagyok nem kihagyni, de azért sajnálom a dizájnos tollhegyeket! -
mikauti
csendes tag
2 napja jött meg végre a kindle touch-om. Nem értem mi a problémátok a lapozógombok hiányával. Nekem 2,5 éve érintős okostelefonom van, amin szintén olvasok, és kimondottan élvezem az érintős lapozást (mondjuk engem nem zavar, ha kissé maszatos lesz). Mivel reklámos változat a kindle, még nem volt szívem regisztrálni az amazonon, mert olyan szépek a képernyővédők rajta. Viszont, a könyv, amit először szándékoztam volna olvasni rajta, djvu-ban van. Hogyan tudnám szöveggé alakítani? Abbyy finereader leírásában nem szerepel ez a kiterjesztés, tényleg nem viszi? (A progi beszerzése még folyamatban van, ezért nem tudtam kipróbálni.) Ha nem, van valami más? Nem akarom feladni, nagyon kell a könyv, és bár megvan a könyvtárban is, de olyan vastag, hogy a kölcsönzési idő alatt nem tudom elolvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy A8 Tab SM-X205
- iPad Mini A17 (2024, Wifi+Cellular, 128 GB, S.Gray), Apple Smart Folio tok
- iPad 10.gen Wifi, 64GB, ezüst makulátlan, Mint az új, Gar: 2027.01.04. fólia, 3 féle tok.
- Kindle Scribe 64GB + Prémium pen
- ipad pro (M4) 2024 11" - 256GB wi-ifi - ÚJ/bontatlan - silver - standard üveg
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest