Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BDave
őstag
válasz mikauti #4978 üzenetére
"Azért ez sokkolt, férjem szerint ne is lépjünk vele soha a netre (mármint a kindlével), de akkor nem tudnék élni az amazonos konvertálás lehetőségével."
Nem muszáj használni az Amazonos email konvertálást, használhatod helyette a Calibre nevű programot is!
Amúgy ez már egy kicsit beteges üldözési mánia és nem hiszem, hogy az Amazon tudta volna az email címedről, hogy neked van egy Kindle-d.bladesks007: mivel valószínűleg postán keresztül lesz elküldve, ezért nem kell semmi ilyesmit fizetni utána, mivel nem egy nagy cuccról van szó és nem hiszem hogy átvilágítanának minden egyes Európába feladott cuccot. Egy jó tanács: nagyon jól csomagoljátok be, körös-körül, keresztül-kasul szikszalaggal, vagyis úgy, hogy ne lehessen olyan könnyen kinyitni.
Nekem viszont egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet PRC-s könyveket szerkeszteni? Vannak olyan könyvek, amikben alapból benne van egy borító, viszont én azt nem szeretném benne látni (vagy le szeretném cserélni). Ezt hogyan lehet megoldani? Ha Calbire-vel bemásolok egy borítót, akkor az még nem tünteti el a könyvben lévőt. A Mobipocket Creator-ral is próbálkoztam, de azzal se tudtam megoldani a problémát.
[ Szerkesztve ]
-
moli.hu
őstag
válasz mikauti #4978 üzenetére
ujraolvastam, rajottem, hogy az emailed eddig meg regisztralva sem volt az amazonon, en azt hittem, hogy volt es ugyanabban a pillanatban leptel be vele.
igy viszont meg ennyire sem erdekes az egesz tortenet, mert egyszeru veletlenrol van szo, csak a kindle-d csesztet, hogy regisztrald. nyugi, ennel mar csak gonoszabb az amazon.ha soha nem akarsz netre menni a kindlevel, akkor kapcsold ki rajta a wifi-t, a toltest konnektorbol csinald, a masolast pedig egy olyan oprendszerrol aminek nincs elerese, es kesobb se lesz soha elerese az internethez (cached sync miatt). abban pedig csak remenykedhetsz, hogy a kikapcsolt wifi tenyleges kikapcsolast jelent, es nem megy fel onmagatol open wifire. mondjuk elvagni az antennat a kindleben? .. aa, inkabb masmilyen olvasot kell venni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest