Új hozzászólás Aktív témák

• cocka

veterán

válasz hampidampi #20181 üzenetére

a PW3-nál csak egy kis ablak, ami görgethető.

Ja láttam. Egyetlen egyszer használtam jegyzetet, de igazából nem is lett volna fontos az adott helyre beszúrni, hanem csak olyan általános segítő megjegyzést lett volna a könyvhöz és szomorúan konstatáltam, hogy nem lehet jegyzetet írni, ha nem rendeled hozzá a könyv egy adott pontjához.

Igen a listázás is elég furcsa.

De könyörgöm én ezt emlékezetből írtam hullafáradtan.

A KK-nál jegyzet és kijelölés törlése egy egyszerű (fizikai) delete gomb megnyomása.

Igen, ezért szeretem jobban, mert a KK-nál mindenre van gombos megoldás, ami pl. érintőképernyőnél vagy sikerül vagy nem. Hogy csak egy példát említsek: ha szeretnél PW3-on screenshotot csinálni, hát akkor az kb. olyan 50-50%-ban vagy sikerül vagy nem.

A PW3 tud borító nézetet a könyveknek a könyvlistában, a KK nem.

Igen, meg van home screen view is. De én sem a borítós, sem a screen view nézetet nem csipázom.

Plusz ha már itt tartunk akkor megemlíthetjük azt is, hogy felhőben létrehozott collectionök nem szinkronizálhatók KK-ra csak PW3-ra.

Most láttam, hogy már írtad: Viszont a PW3-nál működik az Amazonnal való Collection szinkronizálás, ami KK-nál nem.

a PW3 nem, csak abc szerint.

Nekem csak 2 collectionöm van összesen, szóval ezt nem vettem észre. Viszont a KK-n meg vagy 6.

Új hozzászólás Aktív témák