- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faresz1976
aktív tag
Egy kicsit megtetszett:
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
Land
veterán
Akciósak az skbwatches oldalán a jelenleg igen népszerűségnek örvendő GMT-s San Martinok EU raktárról. Értsd: a kiírt ára nem jön rá se áfa, se vám, azaz nem kell 1.3-mal felszorozni az árat.
SN0129-G: 280 dollár->kb. 98.000 Ft
SN0116-G: 280 dollár-> kb. 98.000 Ft
Többi EU raktáras San Martin: [link]Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Faresz1976
aktív tag
Na végre hazaértem, és óracsere.
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
dzsi23
addikt
válasz Bukk900 #31886 üzenetére
Áh, az okosórák méretezésétől a falra mászok. Ebből a Berny-ből is 39mm a női verzió... A 18.5 centis csuklómra a 39-es órákat érzem tökéletesnek, de okosórából, ha 44 millinél kisebbet akarok, akkor b..i vagyok, mert egy férfi okosóra 44-47mm, a női meg 38-42...
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz bigmasterg #31873 üzenetére
Jól néz ki fehér szíjjal is a San Martin.
Végre az enyém is túlvan a vámkezelésen, perkáltam is egyből, amikor megjött az email, de a postát ismerve, és figyelembe véve, hogy holnap ünnep, meglepne, ha péntekre ideérne. Viszont a 2 Watchdives elvileg jön csütörtökön, szerencsére az Express One hozza. Utána már nem lesz mit várnom Kínából... rendelni kéne valamit...
-
Bukk900
őstag
Találkoztatok már női, analóg órának látszó, okosórával az aliexpressen? Mint pld. ez a Berny, csak kisebb, vagy hybrid kijelzős. [link]
-
Faresz1976
aktív tag
válasz llaszlo #31883 üzenetére
Hát szerintem kapufa az a szíj. Nem éri meg a sok szenvedést, ezért itt az idő új után nézned
[ Szerkesztve ]
-
Ubulhun
tag
Ha még nem késő: ma esti alkalomra dresswatch gyanánt.
[ Szerkesztve ]
"Ahogy bármit csinálsz, úgy csinálsz mindent."
-
llaszlo
veterán
-
Faresz1976
aktív tag
válasz llaszlo #31881 üzenetére
Próbáld meg a másik irányból. Vizsgáld meg a stiftet, amelyik csavarfejhez hasonlít arra fog kijönni.
-
llaszlo
veterán
válasz petipetya #31879 üzenetére
Kerestem ilyen rajzszöget is,de nem találtam. Az a gond, hogy valamiért nem akar kijönni. Pedig a nyíl irányába ütögetem. Több tüskével is próbáltam, de egyik sem mozdult meg különösebben.
Legalábbis én úgy értelmeztem, hogy a nyíl alja felől kell a mutatás irányába kiütni. -
petipetya
nagyúr
válasz llaszlo #31874 üzenetére
Ha eddig fentről-lefelé ütögetve próbáltad a pint, akkor érdemes megfordítani. Nekem sokszor jobban sikerül úgy, hogy legalul van a kiszedő tű vagy egy ilyen rajzszög (a hegye reszelővel kicsit lekerekítve), arra fektetem rá a pint a szíjjal együtt, és végül a kis óráskalapács műanyag felével magát a szíjat ütögetem fentről, közvetlenül a pin mellett.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
llaszlo
veterán
válasz bigmasterg #31875 üzenetére
Egy ilyet adtak hozzá. ami ott van jobb oldalon. De össze vissza elgörbült. Pedig a nyíl irányába próbáltam finoman kiütni egy parafa lapon
-
zoarden
tag
Az analóg/digitálishoz...
akkor most ez mi ?
marble clock :-) /video/ELADÓ órám: https://drive.google.com/drive/folders/1PW0O3w1z3wrkQ9KJWzrldT3lQi1kzZs4?usp=sharing
-
-
bigmasterg
addikt
válasz llaszlo #31874 üzenetére
Azt hogy sikerült? Volt hozzá szerszámod?
Esetleg raksz róla képet?A linkemen is lévő kis kinyomó is elég hasznos tud lenni.
-
llaszlo
veterán
Hello
Vettem én is egy Curren órát. Kinézetre nagyon tetszik, viszont túl nagy a szíj. Próbáltam kiütni belőle egy tüskét, de az lett az eredménye, hogy elgörbült a tű amit hozzá adtak és alig mozdult kijjebb a tüske. Az irányra figyeltem a nyílnak megfelelően csináltam. Arra felé próbáltam amerre a nyíl mutat.
Van valakinek egy jó tippje, hogy hogyan lehet ezt megoldani?
-
bigmasterg
addikt
válasz dzsi23 #31859 üzenetére
Köszi az infókat az óráról, érdekes volt olvasni.
Amúgy pont lekerült a kezemről az új szerzemény, mert közben kínából pakk(oka)t kaptam.
Ennek még elég erősen be kell törnie.
Alapból elég merev a bőr:
Ezen a képen látszik is.
De beraktam dobozba, párnára, ott be kellen állnia,
Ez viszont teljesen jó kényelmes, de ismertem már, a feketéjéből korábban rendeltem:
-
driv4r
aktív tag
válasz bigmasterg #31830 üzenetére
Vicces, pont tegnap kívántam rá gumis szíjra, BB58-ra keresek nem bőrt, nem NATO-t.
Egyelőre alábbit tettem kosárba, de még nézelődöm, köszi a linket a tiedre.
Ha esetleg valaki tudna másikat is ajánlani, hálás lennék érte, feketét, barnát, szürkét keresgélek leginkább.https://a.aliexpress.com/_mLzoS1q
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz xcvbxcvb #31845 üzenetére
Szerintem túltoljuk, ő ennyire saccolta az itthon garival árusított mechák alsó szegmensét. Jó srác, ráadásul órás tanfolyamot végez, ha jól tudom. És én pont az említett összegért vettem tőle egy hibátlan mechanikus órát. Szóval van alapja a dolognak.
Ki mit visel kérdésre, nem fogom elővenni a fényképezőgépet. 420916 Amfi ütős sima bezellel, gyári acélon.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Ceree
senior tag
En meg ezt, igy szempesztem napfenyt a napba!
Másolat_eredetije
-
dzsi23
addikt
válasz driv4r #31857 üzenetére
Pedig jó ez a Tissot. Amire pedig talán lecserélnéd, pont szóba került nemrég egy hozzászólásomban, azzal én is szemeztem.
-
Keil Walker
aktív tag
válasz Digitalpimp #31858 üzenetére
Szintén Willard
-
dzsi23
addikt
válasz bigmasterg #31854 üzenetére
Van egy enyhe sejtésem. Amúgy gratu hozzá!
Én is szoktam látni a mop verziót facebookon, az enyém is facebookról van.
Igen, a percmutató elsőre nekem is fura volt, de rájöttem, hogy a 3 és 9 órai indexek formáját követi, így ezzel nem zavartatom magam. Persze, a mp-mutató "nyalókája" is hasonlíthatna valamelyik indexre, a kör helyett, de ne hasogassuk a szőrszálakat, ahogy a szíj teszi... kidolgozásban ebbe mindenképp bele tudok kötni, bár csak felvételkor fordul elő, nap közben szerencsére nem. Az élek pont annyira vannak eldolgozva, hogy ne vágjanak, ez szerintem rendben van. A tok teljesen szálhúzott, csak a lünetta és a szíj középső szemei polírozottak. Ja meg a csat szélén van egy letörés, az a csík is políros, meg oldalról a koronavédő is, szerintem ez jól áll neki.
Lehetne kicsit vékonyabb a tok és a szíj is, mert így érezhető a súlya. Nem zavaróan nehéz, csak a többi órámhoz képest észrevehetően.
Egyébként jól meg van csinálva, a lünettát nagyon jó forgatni, a koronazár is sima, nagyon szépek a rakott indexek, + szeretem, amikor a dátumtárcsa követi a számlap színét (bár a fehér indexek miatt itt pont jó lenne fehéren is).
Érdekes módon, a végszem közepén kicsit szebb a polír, mint a többi szemen, és kicsit domborúbb is, jobban látom benne magam.
Az árához képest (bár én jó áron jutottam hozzá, de a hivatalos árához képest is) jól meg van csinálva, egyedül ez a napi 1-2 szőrhúzás bosszantó, erre jobban is figyelhettek volna.[ Szerkesztve ]
-
Digitalpimp
senior tag
-
driv4r
aktív tag
válasz dzsi23 #31848 üzenetére
Én most ezt, de nem vagyok túl büszke rá. Egy zöld Aliexpress szíjnak köszönheti, hogy még maradt egyelőre.
Egy ilyenre szeretném talán lecserélni, már csak a komikus típus / modell megnevezés halmozás miatt is, de ennyit biztosan nem ér meg, ezért inkább beszámítási vagy cserealap lesz talán.
Egy Steinhart GMT volt a régi hétvégi / kerti melós óra, de nyáron letettem, és nem is nagyon hiányzik.
-
Churpik
tag
válasz Faresz1976 #31849 üzenetére
Te,ez az óra nagyon jól húzza Már kb. három éve van meg melósnak?
-
Churpik
tag
válasz nebancsa #31834 üzenetére
A 1888-as A csipogása mindnek ilyen hangos, sőt több más Skmei modell is van amiben így ordít az óránkénti kakukk. A 1270-esben például 2 mp hosszan üvöltve szól rád.
Ez már a javított változatnak tűnik, amin az egybeöntött tokon vágtak hátul egy lyukat. Így egy kicsit kidudorodik, de legalább végre cserélhető az elem (CR2025 való bele). Viszont a vízre így érzékenyebb.
Érdekes, hogy a töltöttség jelzőt levették és egy animált bolygó került a helyére (jobb felső sarok).Igazából úgy copy, hogy egy általános smartwatch utánzat, de ilyen űrhajósa nincs más gyártónak, viszont a Skmei-nek van több is.
Az üvegre vigyázz, nagyon kidomborodik, könnyen karcos lesz. Az viszont jó, hogy van benne visszaszámláló is (már aki használja valamire, pld. tészta/tojás főzés).
[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
válasz dzsi23 #31848 üzenetére
Én be sem rakom, mert úgyis egyértelmű
Menő ez a phoibos óra. Valamelyik fb csoportban láttam MOP verziójáról videót, az is tetszett.
Főleg az indexek miatt.
A percmutató lehetne kicsit kard formájúbb, az óra mutatóhöz hasonlóan.Tok és szíj minősége, kidolgozottsága milyen?
-
dilajoska1
őstag
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #31851 üzenetére
Te egy órával hamarabb végzel ma.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz dzsi23 #31850 üzenetére
Jah . Elfelejtettem visszaállítani . A többit visszatekertem csak a melós órát hagygam ki. Majd este.....
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #31849 üzenetére
Még nyári időszámításban?
-
dzsi23
addikt
Na... enyhítsük a feszkót... ki mit visel ma?
Phoibos Voyager PY035F
[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
Ha tudtam volna, hogy ilyen "vita" kerekedik ki az ertetlenségemből, nem írok semmit.
Bocs.____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #31824 üzenetére
Nekem elég erős kinyilatkoztatás volt.
Bőven vannak ez alatt is japán mechanikusok szerintem. Illetve én merném a japán szerkezetes jobb márkájú kínaiakat is ajánlani pl.: pagani , addiesdive, san martin, cadisen.ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
fagyalllo
őstag
válasz dilajoska1 #31831 üzenetére
Igazad van, elnézést kérek amiért ilyen durván válaszoltam, legközelebb majd vigyázok az érzékeny kis lelkedre.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
momcrew
tag
Persze, így van. Ez egy ilyen topki ilyen emberekkel, az meg olyan olyanokkal. Ezért kell másohonnan is informálódni, hogy mi alapján választanak pl. két mechanikus szerkezet közt, milyen elvárások vannak a tok kidolgozásával szemben, stb. Mú-száj. Mert olyan leszel mint itt mindenki.
Kedvezményes Karácsonyi Karóra Katalógus Kiárusítás a harödveröapróne
-
-
dzsi23
addikt
Szerintem most a kapacitor/akkumulátor kérdésre gondolt.
Az "analóg" dolgot én írtam, de nem belekötöttem, csak kijavítottam, mert mechanikust írt, és nem akartam, hogy valaki mechanikus órát kezdjen ajánlani (ami amúgy még így is megtörtént...), miközben egyértelműen kvarcórát keres.[ Szerkesztve ]
-
nebancsa
senior tag
Nekem megjött a 4eFt -os skmei űrhajós órája. A fém szíjat lecseréltem gumira, nem volt türelmem méretre állítani. Jópofa óra, olyan hangos a csipogása, hogy órába ilyet nem hallottam 🙂
Ez eredeti dizájn vajon vagy ez is egy casio copy?
-
dzsi23
addikt
válasz driv4r #31829 üzenetére
Ahogy nézem, itthon, garanciával nagyjából ~55 ezertől indulnak az automata Citizenek, Orientek, részemről ezek mindenképp ajánlottak, vagy esetleg régi (mármint régi modellek, de újonnan) Seiko 5-ök. Ezek alatt nem nagyon tudnék hazai forrásból ajánlani. Kínából a San Martin éri el azt a szintet, amit nyugodt szívvel tudnék ajánlani bárkinek, azok meg ugye kuponokkal/coinokkal 40 ezertől indulnak, de vadászni kell rájuk (bár szerintem a teljes árukat is megérhetik, csak akkor nem kellene olyan bakit véteniük, hogy dátumos szerkezetet raknak egy dátum nélküli órába... de ha dátumos az óra is, vagy a szerkezet sem dátumos, akkor simán megéri).
Első ránézésre egy Pagani is megelőzi az itthon kapható olcsó modelleket, de megbízhatóságban nem igazán. Persze, nekem jók, és aki tudja, hogy mit szabad ennyiért elvárni, annak teljesen okésak. -
prsq
aktív tag
Időbe került kibogozni, de még mindig nem vagyok biztos benne, hogy mire is gondolsz.
Az a baj, hogy a mechanikus-t keveri az analóggal? Ki hív mit minek? -
dilajoska1
őstag
válasz xcvbxcvb #31821 üzenetére
Bocsánat mindekitől hogy ilyet mondok de egyébként is az a topic a véleményem szerint egyre kockább! Már egy megnevézésért is belekötnek az emberbe amit az emberek, órások, hivatalos szervíz, az internet 90% .......... úgy hív.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
bigmasterg
addikt
válasz driv4r #31829 üzenetére
Bocs, felületes voltam, nem olvastam vissza az eredeti kérdést.
Átlag embert aki csak egy órát szeretne, alapból kvarc felé terelnék.Van egy bambinóm, számlap, üveg szép. De nem zafíros és a tok kidolgozottsága is viszonylag alap. Listaáron 100ezer környékén megy, de azért lehet találni olcsóbban pl [link] (lehet hogy 10% kupon is rámegy).
Valóban Kínából olcsóbban lehet hasonlót kapni, vagy hasonló pénzért jobbat.Bár dress watch kínálatban azért nem olyan erősek a kínaiak, gondolom nagyobb kereslet van a sportosabbakra.
szerk.:
Tegnap rendeltem egy ilyen szilikon szíjat kíváncsi leszek mit tud, vélemények alapján egész okés.
De az tuti hogy nem adnám ki az erdetiért a 150(?)ezer Ft körüli összeget.*akarom mondani, review-k itt, csak ugyanannál a store-nál kétszer volt fent a szíj és a fenti linken olcsóbb volt.
[ Szerkesztve ]
-
driv4r
aktív tag
válasz bigmasterg #31828 üzenetére
Ez igaz, csak az eredeti kontextus az volt, hogy 25-30eft körül keresett az illető ‘mechanikus’ órát, nyilvánvalóan analóg, mutatós, de kvarc modellre gondolt, mert további prioritás volt pl. a solar.
Erre volt a megfellebbezhetetlen válasz az, hogy +80eft már vannak mechanikusok, melyeket ‘bátran tudunk ajánlani’.
Mondjon nekem valaki ilyet, kézit vagy automatát, 80eft magasságában, de hazai fizikai boltból, garanciával, szerviz háttérrel, utóbbiak a Te szempontjaid voltak.
OK, Bambino? Fogalmam sincs, most mibe kerülnek, de abból a pénzből én vennék 3-4 valóban érdekes vintage darabot, mondjuk ez meg az én egyéni preferenciám.
De az alapállításom: ‘olcsó’ mechanikus _új_ óra = kínai, már ha a 30-80eft sávban maradunk.
De lehet, hogy tévedek, szívesen eldiskurálok erről, nem vagyok híve a kategorikus kinyilatkoztatásoknak, bármikor elismerem, ha hülyeséget beszélek. De ahhoz ki kell, hogy alakuljon az érdemi párbeszéd, ebből van fájón kevés a másik topikban.
Ha annyi ezresem lenne, ahányszor ott elképesztő, bődületes baromságokat állítottak, de kérlelhetetlen magabiztossággal, akkor most nem egy-két drága órám lenne, hanem egy drága óra szalonom.
[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
Az a 30e-es kategória nekem is megfelel. Hozzá kell hogy tegyem nem volt még drága órám. A legmárkásabb ami megtalálható a gyüjteményemben egy Orient kvarc.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz xcvbxcvb #31823 üzenetére
Bocs de most sem ertem, hogy kapcsolódik ez az én hozzászólásomhoz . Mivel a Churpik berakott egy Cadisen tesztet, ezért neki küldtem egy másikat. Ő persze egy jóval korábbi kérdésre válaszolt. Nem foglalkozom a másik topikban leírt véleményekkel, mert sokszor szerintem túlzottan ellenséges az olcsó kínai órákkal szemben. Neha persze jogosan, de legtöbbször jogtalanul.
A Cadisen nem a nagyon olcsó kínai szegmensbe tartozik szerintem az árához képest jó minőségű. Én személy szerint a Pagani elé helyezem.[ Szerkesztve ]
-
driv4r
aktív tag
Ex cathedra + fejedelmi többes + univerzalisztikus beszédmód + konkrét árpont = szerintem ezért írta topiktárs, hogy ‘gyűjteménybe való gyöngyszem’.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz xcvbxcvb #31823 üzenetére
Azért nagy a szórási. Tegyük a kezünket a szívünkre : Amikor kínai v orosz órát ajánlunk, hozzátesszük/gondoljuk, h természetesen belefuthatunk selejtbe is. Magam részéről csak bátortalanul ajánlok bármit. Zsebpénz mértékétől függ, ki mit mer bevállalni. Nekem elég jó egy cca. harmincezres kínai is, ha rendesen összerakták.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Faresz1976 #31822 üzenetére
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Faresz1976
aktív tag
válasz xcvbxcvb #31821 üzenetére
Bocsánat de nem pontosan értem, hogy mire célzol ezzel a hozzászólásoddal. Némi magyrázatra szorulok.
[ Szerkesztve ]
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Faresz1976 #31820 üzenetére
Ismét egy gyöngyszem : "Mechanikust kb 80korultol indul amit bátran merünk ajánlani."
Ezeket gyűjteni kéne.ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Churpik #31818 üzenetére
Ez pedig a Litván srác tesztje a Cadisenről.
-
Churpik
tag
Korgó 2010 Tudor Black Bay review érkezett.
-
Churpik
tag
-
Faresz1976
aktív tag
Coinoknál van "Stalingrad" óra
-
dzsi23
addikt
válasz pulutodurumo #31813 üzenetére
Nem tudok róla, hogy lenne belőle kvarc. Egy Casionál oké, de kínai óránál félek az anyagminőségtől; Paganik csavaros fémszíjával 2x is volt már gondom.
5-ös kezelő #31814:
Köszi!Ubulhun #31815:
A Seikora direkt ezért szereztem be a fémszíjat, mert mással (gumival, bőrrel) picinek tűnt. Fémmel jobb lett a helyzet, de néha még így is kicsinek érzem, szal nem biztos, hogy sokáig meglesz. Ezt a Bernyt egyáltalán nem érzem kicsinek gumiszíjjal sem. -
dzsi23
addikt
válasz Ubulhun #31811 üzenetére
A kép is csal egy kicsit, mert a Seiko és a Phoibos is vastagabb, mint a Berny, na meg előbbiek fémszíjon vannak, ami szintén növeli optikailag az óra méretét. Azt most nem vállalom be, hogy leszedjem róluk a fémet, de elhiheted nekem, hogy élőben a Phoiboshoz áll közelebb.
-
Ubulhun
tag
válasz dzsi23 #31810 üzenetére
Köszi!
Csak azt tudom mondani, nem néz ki rosszul!Nekem - fénykép kicsit talán más, mintha élőben látnám - hogy inkább a Snoopyhoz áll közelebb méretben. Vagyis érdekes módon nem tűnik veszekedettül nagynak.tenyleg
Korona pedig tetszett, de arra nem gondoltam, hogy valóban nehezen kezelhető lehet.
Lehet, egyszer meglépek egy szögletes órát?
Köszönöm még egyszer a beszámolót!"Ahogy bármit csinálsz, úgy csinálsz mindent."
-
dzsi23
addikt
válasz Ubulhun #31780 üzenetére
Megkésve bár, de fogyva nem (vagy mi...), itt is van pár kép.
Ahogy említettem, kell egy Cartier, mert ez veszett szép.
A hátlapi csavaroknak nem örülök, de nyilván, ezt csak így lehet megoldani (talán jobb, mint a pattintós). A szálhúzott és políros felületek között nem elsőosztályú a váltás, de az árát (37k) figyelembe véve, ez nem meglepő, láttam már rosszabbat is, pl. Loruson, de a szálhúzás korrekt, szal elégedett vagyok.
Amivel nem vagyok elégedett, az a korona, mert nem elég, hogy a koronavédőktől alig férek hozzá, még csúszik is, és amikor sikerül fogást találnom rajta, akkor is elég nehezen is forog... (költői túlzással) rémálom a felhúzás és a beállítás is. Szerencsére elég pontosra van szabályozva, így szerintem elég 1-2 hetente beállítani, ha valaki folyamatosan hordja (persze, én váltogatom, szal mindig be kell állítanom, ha fel akarom venni).
A gyári bőrszíj felejtős, mert inkább műanyag, mint bőr, de a nálam megszokott hibrid gumiszíj tökéletesen áll neki, pazar vele az összkép, sokkal jobb, mint a gyári szíjjal.
A (korona nélkül) 35mm szélesség ellenére szerintem pariban van a 39 millis Phoibosszal, lényegesen nagyobbnak tűnik, mint a 36 millis Seiko Snooopy (lásd lent).
És még pár száraz adat: zafír, Miyota 8215 (mp-stopos), 100m vízállóság. Koronazár szerencsére nincs.
Akit nem zavar, hogy küzdeni kell a koronával (meg nyilván az sem, hogy homage), annak tudom ajánlani.Berny AM136M-C
[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
válasz nebancsa #31806 üzenetére
Hát akkor még találtál olcsóbban is
.......
Jahh most látom hogy amit linkeltél az a Sea King.
A Heimdallr 43.659-ért van piros ITT[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
Egy hatszögről bármi eszébe juthat az embernek, ami hatszögű (csavarfej, anyacsavar, focilabda [leggyakoribb esetben 5- és 6-szögekből varrják össze], méhsejt, egy ceruza keresztmetszete... vagy mondjuk szimplán csak egy 6-szög, mert nem kötelező beleképzelni valamit), de neeem, egyeseknek az költöztető cég, és ha meggebedsz is, ragaszkodik hozzá. Nem lehet mindenkit meggyőzni, és szerencsére nem is kell.
#31800 baal-amiga:
Nekem is tetszik, és tűkön ülve várom a következőt, de még a vámig sem jutott el... pedig express one-nal már 2 napja nálam lenne.#31807 driv4r:
Ez jó... itt meg még a fémszíjon is rajta van. -
driv4r
aktív tag
válasz dzsi23 #31798 üzenetére
A másik topikban valamikor még nyáron csodálkoztam el őszintén és publikusan az SM órák minőségén, pedig csak netes képeket néztem.
Érdemes elolvasni az utána következő 10-12 kommentet, ha jól emlékszem, volt, aki pizzafutár cégéhez hasonlította az SM logóját.
Nem akartam akkor ezt ott beposztolni, pedig kézenfekvő lett volna, legalábbis nekem, de most pótlom, jobb későn, mint soha.
-
nebancsa
senior tag
válasz Faresz1976 #31804 üzenetére
Ezt most miért kellett 😂
A red is nagyon tetszik...
-
-
nebancsa
senior tag
válasz 5-ös kezelő #31793 üzenetére
Dehogy fogsz 🙂, egyébként ehhez a Tudor mutatóhoz szerintem pont illik a logo, hasonló a formája. Egyébként sok modellnél a San Martinnál lehet logo nélkül is rendelni számlapot.
Fagyalllo elindította a bogarat ez is nagyon tetszik...[ Szerkesztve ]
-
baal-amiga
senior tag
válasz Faresz1976 #31801 üzenetére
Ja, hát a többiekén tényleg elég béna
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
Faresz1976
aktív tag
válasz baal-amiga #31800 üzenetére
"... még jóhogy, hiszen megvetted"" ( Bödöcs videót nézek )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest