-
GAMEPOD.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
California dial San Martin Orient YN55A szerkezettel 100 dollár, erősen remeg az ujjam
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
5-ös kezelő
senior tag
Megrendeltem Aliról az E.T. repülőst 65 ezresért, egy darabig nem tervezek költeni órára.Fizettem 65-öt, az Alis visszaigazoláson 63 van. Ezt sosem értettem, de gondolom, az árfolyam, váltás meg banki huncutságok okozhatják. Mindegy, csak jó legyen az a PT-5000 szerkezet sok évig. És bízom benne, h nem fog nagyon tükröződni, ezen már van AR a leírás szerint. Laco ráér nyugdíjazásig, ha ez beválik.
[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Ubulhun
tag
válasz Faresz1976 #29797 üzenetére
Nagyon megy az órához. Mennyi volt?
"Ahogy bármit csinálsz, úgy csinálsz mindent."
-
Faresz1976
aktív tag
Megjött a 21-es szilikon szíj. Nagyon jó minőség, vastag nagyon kellemes tapintásu.
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
dzsi23
addikt
válasz hitvanyalak #29794 üzenetére
A "ribbed" nem annyira kényelmes, de a másik kettő nekem bevált.
Szerk.: Ja, amúgy CNS.
[ Szerkesztve ]
-
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Ubulhun #29792 üzenetére
Remélem jól, amennyit gondolkodtam rajta........
Ha nincs a fantasztikus lumen nem biztos, hogy azt rendelem.____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Ubulhun #29784 üzenetére
Csak feketét lehetett. De nem is választottam mást, mert a kék nagyon kék, nem illik a formához.
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
-
Fall-N
veterán
válasz driv4r #29777 üzenetére
Pedig a számlap egy az egyben Tag Heuer Aquracer kopi. Egyedül a markáns különbség a kerek bezel. Mondjuk nekem az eredeti jobban tetszik, szerintem egyáltalán nem illik a kerek tok hozzá. Ha már hommage, akkor a Pagani Design Aquaracer őszintén lemásolta az egészet.
[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
Köszönöm mindenkinek!
Éjszaka megrendeltem az Addiesdive "korong"-ot____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
Bukk900
őstag
válasz Faresz1976 #29769 üzenetére
A listádból nekem a kék számlapos Cadisen tetszik, méret és kinézet alapján. A 40mm nem lenne kicsi neked?
-
dzsi23
addikt
válasz driv4r #29777 üzenetére
Ezt kicsit túltoltad... nem kell mindig fél oldalas (vagy egész oldalas) hozzászólásokat írni(/okoskodni), röviden, tömören is el lehet mondani a mondandódat.
Amit kihagytál, az az, hogy a Rolex is az ihletadók között van, mégpedig a színvilág tekintetében, ami a Tag Heuert is "megihlette", és nagyon sok másik gyártót is, köztük most a Cadisent is (bár őket már csak közvetve). Tehát igen, a Tag színvilágától talán távol áll, de az ihletadók színvilágától nem.
[ Szerkesztve ]
-
driv4r
aktív tag
válasz dzsi23 #29776 üzenetére
"a lehető legtávolabb van az "ihletadók" jellemző színvilágától"
Ezt hogy érted? "Hát kérlek szépen, én azt úgy értem, hogy ha az Aquaracer-t említi valaki, _nekem_ alapvetően a kék szín jut az eszembe.
Az, hogy kihoztak egy zöldet, önmagában is hírértékű volt.
Az, hogy most feltettél ide egy fehéret, nem bizonyít semmit; pontosabban igen, de az inkább rólad szól.
Érdemes még egyszer nekifutni a bejegyzésnek, arról írtam, mi lenne a _személyes_ választásom.
Nem vagyok hülye, nyilvánvalóan nem teszek logikailag univerzalisztikus, ontológiailag aggályos állításokat, amikor köztudott, hogy léteznek fehér számlapos Aquaracer-ek.
"Jellemző" színvilágot írtam. Hadd ne kelljen már elmagyarázni a szó jelentését.
De ha a szó köznapi jelentése nem lenne kielégítő válasz Neked, javaslom, szűrj rá pl. a Chrono24-en a számlap színekre, fehér van kb. 100, kék 500, fekete meg 900.
Szerintem a számosságok alapján legitim dolog "jellemző" és "nem jellemző" színvilágról beszélni, ezt tettem én is.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz driv4r #29774 üzenetére
Kezd el árulni időben a feleslegeseket, nekem már volt egy kijevi hölgy (2023-as FB reg.)érdeklődőm, aki kérdés nélkül utalt volna, még FoxPost futárt is küldeni akart...
Faresz :
Listádból nem fog meg igazán egyik sem. ST3600 werkes Radiomir klónok nem tetszenek? 45 mm tok és jó design. Még az én csuklómon is jól mutatott, nemrég ajándékoztam el egy erősebb kezű kollégámnak. Dupla haszon : Felszabadult egy hely a dobozban, és gyakran viszontláthatom.
Ubulhun :
Hagyomány+kinézet lehet a bronz iránti vonzódás. Engem is elkap időnként, de nem passzol színben hozzám vhogy. Acél nyilván jobb anyag, ha óratok a cél.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
driv4r
aktív tag
válasz nebancsa #29764 üzenetére
Nekem is az jön be. Aquaracer számlap + Chronomat bezel. De kifejezetten harmonikus. Fehér számlappal venném, mert egyrészt jól néz ki, másrészt a lehető legtávolabb van az "ihletadók" jellemző színvilágától.
Én ha veszek majd egyszer órát innen, vagy az oszlopkerekes Cadisen kronót választanám, vagy ugyanazt a werket a kínai LE tokban, vagy egy lazac retró Merkurt, vagy egy nem copy design Sea-Gull-t, vagy megvárnám, hogy a júniusban belengetett ígéretének megfelelően végre előálljon a San Martin egy eredeti modellel plusz logót / nevet is váltson De egy darabig nem veszek órát, sem innen, sem máshonnan, inkább eladni kellene
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #29758 üzenetére
Én is a 1736-ra szavazok, engem is csak a mérete tart vissza.
És akkor itt van egy hasonló tokos, Panerai ihletésű Pagani. Viszont ez kínai szerkezetes.
PD-1767
Szerk.: Ez talán pármillivel kisebb, mint a 1736.[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
-
Ubulhun
tag
válasz Faresz1976 #29766 üzenetére
Egy szavazat a PD1736-ra.
Ha nem lenne ilyen nagy, lehet nálam az lett volna a befutó.Más típusok kapcsán merült fel egy kérdés bennem: bronz toknak csak esztétikai jelentősége van? Szépen patinásodik?
[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Bukk900 #29768 üzenetére
Szép . Gondolom az ára is.
No de a listámból neked melyik tetszik? 2 nél nem jó a link azt helyesbítettem utána egy másik hozzászólásomban.____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
Bukk900
őstag
Én is találtam egy szépséget alin, hátha egyszer ez is lesz akciósan, addig meg gyűjtöm a coinokat.
-
norby_42
aktív tag
Most érdekes módon a Monster tetszik, utána a 1688.
Eat pasta, run fasta
-
nebancsa
senior tag
Nekem a cadisen jön be. Nem is tudom hirtelen mire akar hasonlítani. Breitling a bezel, de maga az óra nem olyan hatalmas.
-
fakekorom
tag
valami jó minőségű órás nagyítóhoz (olyan egyszeműhöz) kérek szépen linket
1 ezüst és 1 kék számlapos alig használt Nakzen Pagoda eladó
-
oba
addikt
válasz Faresz1976 #29761 üzenetére
Nagyon adja ez a menta számlap, tetszik Pedig nekem nem szoktak tetszeni a "színes" számlapok, de ezt elfogadnám.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Faresz1976
aktív tag
-
oba
addikt
Nekem a PD-1692 tetszik a legjobban. Abból is a nem "merci" hanem sima mutatós. Ha ebből a designból lenne arab számos és VH31 kvarc szerkezetes akkor lehet beneveznék egyre.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Churpik
tag
válasz 5-ös kezelő #29756 üzenetére
Sajnos app nélkül csak a napi coint tudod kivenni a My Coins menü alatt (az első nap 20, a második nap 30, aztán 40/nap). Így is összejön pár ezer Ft, de nincs sok értelme.
-
Faresz1976
aktív tag
A végső választottjaim:
Cadisen C8218M
Pagani PD-1688
Pagani PD-1736
Addiesdive MY-H6
Tandorio Monster ( sötétebb piros )
Addiesdive AD2118
Pagani PD-1692 ( menta zöld, érdemes nézni róla egy jó minőségű videót )
Szívesen veszem mindenki véleményét, ha jó/rossz-is.
De alternatívát is ajánlhattok.
Várom a véleményeket.
Köszönöm!____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
Ubulhun
tag
válasz Fall-N #29755 üzenetére
Én is néztem csak nagyot az utóbbi időben a "hivatalos" üzletekben az órák árának emelkedését látva.
De persze, miért pont az órák ára ne emelkedjen... Pluszban még a forint árfolyamromlása is rátett egy lapáttal.
És az is igaz, hogy Alin sem tudok most akármit megvenni, ami megtetszik. Sőt!
Jó lesz vigyázni a meglévő darabokra. Még a kínai darabokat is jobban meg kell becsülni a jövőben.Más.
Nem ismerem a brandet itt sem, de ez a fekete-zöld egész jól néz ki. Vagyis inkább úgy mondanám, nekem bejön.[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Faresz1976 #29753 üzenetére
Kezdem kapiskálni, akkor ez nekem nem járható út. Köszi.
-
Fall-N
veterán
válasz Ubulhun #29741 üzenetére
Hát nem tudom. Alis kínai márkák olcsóbbak az tény, de nem olcsók már ők sem. Én a magam részéről ezért veszek Casio, Lorus órákat, mert nincs zsákbamacska és élőben is meg lehet nézni őket. Persze a Diesel, Daniel Klein és más divatmárkáknál még látatlanban sem rosszabbak az tény.
Aki meg órabuzi és van rá pénze az megveszi 300ezer helyett 600ezerért az Oris, Edox stb. óráját, ahogy elég nagy rajongói tábora van a Seiko búvár óráknak is, nem véletlenül. Én sokallom a 250-500ezres árát nekik, de kétségtelenül nagyon tetszenek. Inkább csak azt bánom, hogy anno amikor 2016 körül (vagy előbb?) még 30-40ezer Ft volt egy Monster és nem vettem. 2018-ban vettem a Seiko 5-öt, akkor már az került 40-45ezer Forintba. Utána rendesen felfelé pozícionálta a Seiko az árait, plusz évek alatt romlott a Forint, így már 250ezer a Monster. Igaz a minőség az rengeteget javult, mert a 1st gen Monster még 7s26-tal volt, ami finoman szólva is elavult volt már akkor is.
És akkor még nem is írtam arról, hogy nyugaton nem vág földhöz senkit sem egy 250-300ezer Forintos órát megvenni, nem úgy mint nálunk, ahol valaki vidéken nem keres ennyit egy hónapban.
Ettől függetlenül egy Heimdallr Monster akkor is kell valamikor.
[ Szerkesztve ]
-
Ubulhun
tag
válasz dzsi23 #29748 üzenetére
Köszi!
Várjuk a beszámolót!
Én is elgondolkodtam, hogy kéne egy öltönyóra is, valami szebb kvarc is megtenné - de erős vagyok, ellenállok. Ki tudja, meddig...Faresz1976
Még nem rendeltél meg semmit?[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #29752 üzenetére
Nagyjából.
A coin téma csak a mobil alkalmazásban működik. Ott is van egy külön lista amiben felsorolja azokat a termékeket amelyekre vonatkozik. Megadja az árat és hogy mennyi coinra van szükség hozzá.____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz dzsi23 #29748 üzenetére
Coin témában változatlanul nem vagyok képben. De ugye azt jól gondolom, h az Escapement Time B type árát nem tudom lejjebb vinni semmilyen trükkel?
#29742Churpik : Tudom, h jó akartál, köszi a segítséget. Csak már éppen elég filléres izét vásároltam, h ne akarjak többet. Bár a Laco Kempten nem illik egészen ebbe a topikba, de talán ő lesz az igazi. Ami nem zárja ki, h előtte ne vegyem meg az E.T. navigátor óráját.
Ellentmondás, h ma felvettem Fortis PP automatám, bicikliztem is óvatosan, és roppant elégedett voltam - talán nem is kellene más óra.[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #29749 üzenetére
A 36 millis kvarc 39 millis automata változata, és egy Nautilus; szerintem nem ezeket keresed.
[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
-
Faresz1976
aktív tag
-
dzsi23
addikt
válasz Churpik #29742 üzenetére
Az MK női órákban még mindig jó, nem véletlenül van az asszonynak 3 is! De majd mindjárt leírja "valaki", hogy már megint az MK-t védem. Persze, jobbat senki sem ajánl, mert nincs is... a nagy gyártók nem foglalkoznak a nőkkel, miközben mi, férfiak, szerencsére el vagyunk kényeztetve, a kínálatot tekintve. Amit esetleg 50-60k alatt szívesen megvennék az asszonynak (az MK-k mellett), az sem egy nagy gyártó terméke, hanem a 36 millis, VH31-es Addiesdive, amit fentebb beraktam.
Egyéb:
Én meg közben 1 helyett 2 órát rendeltem aliról, hogy megkapjam az 5 ezer forint kedvezményt... azt hiszem, leértem a lejtő aljára.[ Szerkesztve ]
-
Churpik
tag
válasz 5-ös kezelő #29736 üzenetére
Pedig csak jót akartam Nekem egyre inkább tetszenek az ilyet kutyalehu filléres kínai órák. Inkább ezeket választanám, mint a fashion brandeket (pld. fentebb hivatkozott Májkölkorsz).
-
Ubulhun
tag
válasz Faresz1976 #29739 üzenetére
-
Faresz1976
aktív tag
válasz driv4r #29738 üzenetére
Ez már lassan kimeríti az univerzális óra fogalmát. Még egy két "kalapálás" és a finisben lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Ubulhun #29737 üzenetére
Igen úgylátszik én ilyen "ősember" típus vagyok, felsőfokú birtoklási vággyal és feltűnési mániával. .
-
driv4r
aktív tag
válasz Faresz1976 #29735 üzenetére
Nekem ez tetszett. Nem annyira univerzális hommage, mint anno a Moser vicce, de legalább három órát sikerült összemixelni, bárminemű logika nélkül.
-
Ubulhun
tag
válasz Faresz1976 #29726 üzenetére
Gondolom Paganikat már teljesen körbejártad, de ez például szintén egy méretes darab. (Jól emlékszem, hogy inkább a nagyobb méretű órák felelnek meg neked?)
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Faresz1976 #29728 üzenetére
Nem ér neked annyit. Újonnan is 60 körül van, én sem adnám sokkal olcsóbban, mert fájna. Egyszer már eladtam a Seiko srp307-est, megbántam. Helyette van a Heimdallr, és azt sem hordom sokat, bár szeretem.
Dzsi23 : Repülős a kategória, igazad van, azon belül a navigátor és nem a pilóta hordja.
Eljátszottam a gondolattal, h megveszem és hordom is minden nap a Laco-t, mintha egy olcsó óra lenne... Képes vagyok rá?
#29734Churpik : Ez még viccnek is rossz. Egy bizonyos minőség alá nem akarok menni, mert lehu.. a kutyák, ahogy mondják úri körökben.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Churpik #29731 üzenetére
Ja nem ez a neve. Rafkósok ezek a kínaiak. Full copi Omega/Swatch az óra, de ugye nem rakjá ki az áruházba úgy, csak azekkel a gagyi nevekkel. De a valóságba egy az egyben eredeti kinézete van. Látszik a visszajelzések fotóin. Aztán törlésre kerül rövid időn belül az óra. Majd újra előkerül, majd megint eltűnik............ez így ismétlődik ciklikusan. Vett itt valaki ( nem emlékszem már ki, talán "nebancsa" ) ilyen órát és bevallása szerint jó.
-
Churpik
tag
válasz 5-ös kezelő #29727 üzenetére
Skmei 9246 automata? Cink tok, csak 66 gr. 42mm, jól leolvasható, lumis mutatók + számok.
-
Churpik
tag
válasz Faresz1976 #29719 üzenetére
Ja, közben látom, hogy vettél már egyet korábban Winner néven (A458).
-
dzsi23
addikt
Van külön navigátor kategória?
-
Churpik
tag
válasz Faresz1976 #29730 üzenetére
BIIEYAZ? Kicsit ijesztő márkanév
Most ezzel vagyok elfoglalva: igazi ritkaság, és nagyon szép. A szokásos kékes Casio számlappal, ami a fényben játszik. Sajnos a CasioFanMag se listázza, és úgy kell keresgélni, hogy találjon róla egyáltalán valamit valahol az ember (MW-60). Kapott új elemet, és működik.
Alapból egy MQ-24 variáns, dátummal és 50m WR-rel. Olyan 10-12 éves lehet, Valami színhez passzoló óradobozt keresek neki fekhelyül.
Nemsokára érkezik az első automata Szajkóm is.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Churpik #29676 üzenetére
Igaz nem Skmei hanem full copi de, van ez.
-
Ubulhun
tag
válasz Faresz1976 #29726 üzenetére
Néztem most, de bevallom, nem találtam sajnos.
-
Faresz1976
aktív tag
Nem adod el a monstert?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Faresz1976 #29715 üzenetére
Sztem a Willard jó mindenre (nekem a fekete számlapos jön be). Amfíbia jó ötlet, ha nem idegeskedsz a kevésbé kiszámítható járásán. Nem kell félteni, mert plexis. És egy Monster is kellhet az ember fiának. Bár engem már kezdenek zavarni a nehezebb órák, átnyergeltem fieldre meg navigátorra - azok könnyebbek.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Ubulhun #29722 üzenetére
Hát ööö nem is merem a gyártó munkásságát . Van valami info vagy teszt róla.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz pulutodurumo #29724 üzenetére
Hogy őszinte legyek gondoltam a klasszikus tunára, mert ami jelenleg van egy olcsó verzió. Jó volna egy minőségibb.
Köszi az ötletet!____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
pulutodurumo
addikt
válasz Faresz1976 #29710 üzenetére
A klasszikus régit láttam, de akkor mindegy is.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Ubulhun
tag
válasz Faresz1976 #29721 üzenetére
Ez speciel tényleg jól néz ki. Esélyes volt nálam is.
Akartam még kérdezni, hogy szín megkötés van-e?
Ezek szerint nem csak fehér jöhet szóba...
Ez 43 mm:[ Szerkesztve ]
-
-
Faresz1976
aktív tag
válasz norby_42 #29718 üzenetére
Fehérre gondoltam !
3d számlap ! De lemondtam róla mert a mutatókat nehezen lehet látni.[ Szerkesztve ]
-
norby_42
aktív tag
-
Churpik
tag
válasz Faresz1976 #29704 üzenetére
Jaragarod van már?
-
-
norby_42
aktív tag
-
xcvbxcvb
aktív tag
Vegyél egy Vostok amfibiát .
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Ubulhun
tag
válasz Faresz1976 #29704 üzenetére
Kizárólag csak búvárban gondolkodsz?
-
Faresz1976
aktív tag
válasz pulutodurumo #29709 üzenetére
Köszi!
MY-H6? Néztem de kicsit félek a tokformától. Van tunám a régi de ez az új kicsit furább.[ Szerkesztve ]
-
pulutodurumo
addikt
válasz Faresz1976 #29708 üzenetére
Most 67$-ért láttan Addiesdive tunát.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Faresz1976
aktív tag
válasz @mriya@ #29706 üzenetére
De tényleg, komolyan nagyon jó kis óra.
Alig vártam, hogy elinduljon az akció és rendeljek belőle. De miután te küldted a kepet elbizonytalanodtam és alaposabban utánajártam a méretnek.
Köszönöm azajánlatot!____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
Faresz1976
aktív tag
-
@mriya@
őstag
-
@mriya@
őstag
válasz Faresz1976 #29701 üzenetére
24500-ért jön.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Faresz1976
aktív tag
Itt lenne az idő, hogy válasszak órat de nem megy.......
Még a végen nektek kellene ajánlatok lehetőséget búvárórára.
Tényleg mi lenne ha dobnátok be nekem lehetőségeket ??????____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
Faresz1976
aktív tag
Hát bakker, nekem is ezt írja ki...... Pedig mennyire akartam ezt a verziót......
[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
válasz Faresz1976 #29701 üzenetére
Akkor oké ha nem nálam van a hiba, nézem már egy ideje, de más színben meg számlappal láttam ugyanezt ami rendelhető lett volna.
Ára is feljebb volt ha jól emlékszem.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Faresz1976
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest