Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesporigo

    aktív tag

    válasz Steady74 #40079 üzenetére

    Nagyon köszönöm! :R
    Visszaolvastam pár témát itt, ahogy említetted, remek közösség van itt, meg azért jócskán láttam segítő hozzászólást is. ;)

    Egyébként a tavaszi közös pecázós írás irányított ide. Egyelőre még csak próbálom rávenni páromat, hogy ismerkedjen a pecázással (eddig nem sok sikerrel), így lenne mégegy közös érdeklődési körünk. Ha mégsem jön össze, akkor majd keresek ismerősöket, akikkel közösen el lehet járni. Kb. 10 éve horgásztam utoljára, baromi sokat felejtettem, meg a felszerelést is át kellene néznem. A feederezést próbáltam egyedül, nekem nagyon tetszett, bár kapitális halakat sosem fogtam, de a kisebb kárászoknak, pontyoknak is nagyon tudtam örülni. :)
    Szívesen kipróbálnék új technikákat is a későbbiekben, meg azért a (berozsdásodott) tudásomon is van némi csiszolnivaló.

    Apropó, egy kérdésem felmerült: anno csináltam horgászvizsgát, egyesületi tag is voltam, de egy hirtelen munkahelyváltás és költözés miatt feledésbe merült a dolog, még a fogási naplómat sem tudtam leadni. (Ez volt kb 10 éve) Ebben az esetben újra kell vizsgáznom? Vagy elég egy egyesületbe belépnem + a területi engedélyek? Nagyon nem vagyok képben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák