Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesporigo
aktív tag
válasz Steady74 #40079 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Visszaolvastam pár témát itt, ahogy említetted, remek közösség van itt, meg azért jócskán láttam segítő hozzászólást is.Egyébként a tavaszi közös pecázós írás irányított ide. Egyelőre még csak próbálom rávenni páromat, hogy ismerkedjen a pecázással (eddig nem sok sikerrel), így lenne mégegy közös érdeklődési körünk. Ha mégsem jön össze, akkor majd keresek ismerősöket, akikkel közösen el lehet járni. Kb. 10 éve horgásztam utoljára, baromi sokat felejtettem, meg a felszerelést is át kellene néznem. A feederezést próbáltam egyedül, nekem nagyon tetszett, bár kapitális halakat sosem fogtam, de a kisebb kárászoknak, pontyoknak is nagyon tudtam örülni.
Szívesen kipróbálnék új technikákat is a későbbiekben, meg azért a (berozsdásodott) tudásomon is van némi csiszolnivaló.Apropó, egy kérdésem felmerült: anno csináltam horgászvizsgát, egyesületi tag is voltam, de egy hirtelen munkahelyváltás és költözés miatt feledésbe merült a dolog, még a fogási naplómat sem tudtam leadni. (Ez volt kb 10 éve) Ebben az esetben újra kell vizsgáznom? Vagy elég egy egyesületbe belépnem + a területi engedélyek? Nagyon nem vagyok képben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Célegyenesben a Yettel TV
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Háztartási gépek
- E-book olvasók
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Hecht GG 950 aggregátorok
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest