Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Segítséget / tapasztalatot , véleményt szeretnék kérni. Párommal új helyre költöztünk, egyenlőre nincs lehetőségünk a kerékpárt zárt, fedett helyre tennünk. Átmenetileg, míg nem találok rá megoldást, addig arra gondoltunk, hogy vennénk a bicókra valami jó minőségű takaró ponyvát. A bicókat a fal mellé tennénk, majd letakarnánk őket, hogy ne ázzanak, ne süsse őket a nap. Egy a bibi, hogy a szél, mivan ha orkán erejű szél van, aztán burít mindent Van tapasztalat ezzel valakinek? Tudtok ajánlani normális takaró ponyvát? Köszi!
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Kicsit off a kérdés, de hátha, nem bicós téma
Adott egy fűkasza, aminek a szára, ahol a hevederre van rögzítve, na ott kikopott. Csatolok hozzá képet: [kép]
Nos, oda szeretnék valami védő cuccost venni, hogy ha a hevederen van, akkor ne kopjon ki. Azért is írtam ide, mivel én defektgátló szalagra gondoltam, hogy azt rá tekerem és kész. Mennyire puha, tekerhető az a szalag? ( Nem használtam még ). Esetleg ötletet, tippet elfogadok a szalaggal kapcsolatban, hogy valami mással esetleg tudom e helyettesíteni. De szerintem, ez nem lenne rossz megoldás.
Illetve ki milyen szalagot ajánlana? Ami vastag, tehát nem kopig, és könnyen tekerhető.Mint írtam, tudom, hogy nem ide illik, de pont azért ide írtam, mert ez az ötletem támadt, és véleményt szeretnék kérni!
[ Szerkesztve ]
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Korábban írtam ide, hogy nyolcast érzek a garancias bicomba. Nos, másodszorra, hogy vissza vittem, kicserélték egy másik gumira, mert a gumiba volt kicsi benne. Azóta lekopogom nincs..
Viszont váltó problémával küzdök , mikor elől 3/2 vagy 3/3- ba van a váltó, hátul pedig 8/4-1–be, akkor bele ér ebbe a fém részbe, amiről rakok is fel képet. Máskor
nem ér bele, csak ezeknél. Hogy tudnék ezen állítani? Már nem viszem vissza a bicót, mert harmadszorra vinném már vissza..
[kép] [kép] [kép]Remélem tudtok segíteni!
-
zeus_2k14
senior tag
válasz andrisbandi #246504 üzenetére
Okés, köszi.
Találtam még gumit, ezekről mi a vélemény? ( Ez vagy pedig ez?
Java részt aszfalt, mint írtam korábban.
[ Szerkesztve ]
-
zeus_2k14
senior tag
válasz andrisbandi #246502 üzenetére
Nem szeretném én kicserélni, elküldeném szervízbe. Viszont ha megoldható, rendelnék én hozzá gumit, hogy cseréljék ki. Mondod, hogy a tárcsaféket újra be kell állítani. Ezt miért kell, ez jelenleg magas
-
zeus_2k14
senior tag
válasz zeus_2k14 #246493 üzenetére
Bocsánat, ez kimaradt.
Ha a jelenlegi gumi méret, ami rajta van, az 27,5x2.1. Nézegetem a Smart Sam gumikat, de abból csak a sima van ebben a méretben, defektvédett gumi..Erre gondoltam: [link] . Mivel ez 27,5x2,25-ös méret, akkor gondolom az én felnimre, ami van, nem jó? Vagy megoldható valahogy? Nem vagyok vele tisztában..
-
zeus_2k14
senior tag
válasz zsocy #245949 üzenetére
Szia
Mai nap megnéztem a gumi mintázatát, csatolnám is. A márka az Deli Tires.
Nos, írtam már többször is a tokikba, méghozzá egy 8-as érzéssel kapcsolatban. Legutolsó bejegyzésem, ez lenne: [link]. Lehet köze hozzá ennek a guminak? A 8-as minimálisan látható és érzékelhető.
Visszatérve, az eredeti bejegyzésben leírtam, hogy milyen gumit szeretnék vásárolni. Ennek megfelelően tudtok ajánlani?
Köszönöm.
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv
Mostanában egyre többször írok ide. Van egy Genesis kerékpárom, nekem tökéletes , melóba járok vele, meg hétvégente a családdal tekerni. Szeptemberbe vettem, jó is volt, most is jó végülis. De.. télen lett benne egy 8as, nem vészes, csak én látom, érzem. Mivel garancias, a kereket elvittem a szervízbe ahova a gari szól. Mondták, volt benne kicsi 8as, megcsinálták elméletileg.. de én még mindig érzem , látom. Mit csináljak? Gondoltam már arra is, hogy a gumi vetemedhetett meg a tél folyamán, mert ahogy állt és le volt támasztva? Vagy valami ilyesmi? Fogjam, és vigyem be nekik komplett bicót, és nézzék meg úgy? Vagy új gumi? Nem tudom..
Szerintetek?
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok!
Lenne ismétetlen kérdésem
Jelenleg Genesis MTB kerékpárom van, fél éves durván, MTB gumik vannak rajta ( ilyen: [kép] ).
A kerékpár oké, hogy MTB, de én viszont keveset megyek vele terepen. Olyan 90-95%-kban aszfaltos uton megyek vele, néha murvás, kavicsos részen, egyszer ( max havi 2x ) egy földes úton. Nagy sárba ha lehet, nem megyek vele. Észrevettem, hogy azért ezekkel a gumikkal aszfalton közlekedni kicsit másabb. Ezért le szeretném cserélni rajta elől-hátul a gumiköpenyt, egy olyanra, ami jó kimondottan MTB kerékpárhoz, és amiket leírtam arra alkalmas ( Valami ilyesmi kellene rá akkor!?!? : [kép] )A másik kérdés.. a kerékpáron még a gyári genesis ülés van, ami eleinte úgy nézett ki, hogy jó is lesz.. azonban mostanában észre vettem, illetve mai 40 km-es tekerés után észrevettem, hogy fáj a fenekem . Ezért szeretnék rá venni egy normális ülést, ami nem horror áron van, olyan max 20.000 Ft-ért, de ha olcsóbb, az sem gond A magasságom 176 cm, a súlyom 75-80 kg....és 30 alatt vagyok
Ezek tükrében, tudtok nekem segíteni, hogy melyikből milyet vegyek? Több verziót is meghallgatok, de legfőkébb olyat, amivel van tapasztalat. Nagyon szépen köszönöm!
UI: A bicó garanciás még , ha én hozzá nyúlok, pl gumiköpenyt + ülést cserélek, attól még a garancia nem vész el gondolom, igaz?
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Teljesen tanácstalan vagyok, ezért gondoltam megkérdem. Van egy Genesis Impact ( Insportline vásárlás) , 2022 Szeptemberében vásároltam, tehát még garanciás. Azóta tekertem párszor, van benne olyan 300 km kb. Január óta nem volt használva, garázsban volt. Ma delután gondoltam tekerek egyet, elővettem, fújtam a kerekekbe, olyan 2,5-7 bar körül. Tekerés közben azt vettem észre, mintha lenne egy minimális nyolcas a kerékben. Tárcsafékes, és ha tolom a bicot, akkor olyan, mintha a tárcsa bele érne a fékbe, de ezt csak néha csinálja. Nem titulaltam neki nagy dolgoz, viszont ezt a minimalis nyolcast lehet látni, ha jól megfigyeli az ember.
Mikor télire elraktam, nem tapasztaltam ezt. Bent a garázsban nem dőlt el, semmi sem.
Mitől lehet ez? Gondolom ez nem természetes dolog. Még garanciás, lehet felhívom őket. Ötletet elfogadok!
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Korábban már írtam ide lámpa ügyben, úgy néz ki , megoldódik a probléma
Viszont.. Jelenleg MTB gumi van a bicómon, lényegében MTB az enyém is, ( Genesis márka ) , nekem amire kell, bőven jó VIszont, lehet lecserélném rajta a gumiköpenyt. Ilyesmi gumit keresnék, tudtok ajánlani? Olyan terepen én nem megyek vele, max egyszer egyszer rátévedek egy földútra, legtöbbször aszfalton megyek ? ( Jah meg udvarba a kavicson )
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Kerékpáromra valami fajta lámpát szeretnék venni. Aliexpressen néztem, erről mi a vélemény? [link]
Esetleg más fajta, vélemény? Nem szeretnék 10 fölé menni.
Köszönöm!
-
zeus_2k14
senior tag
Ohh, Szuper, köszönöm!
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Lehet rossz kérdés, de hátha.. Van nekem egy eladó kerékpárom. Szerintem kicsit drágán lőttem be az árát, és olyan személyt / személyeket keresek, akik tisztában vannak a mai kerékpár árakkal. Mivel ide tilos feltenni, ezért privát üzenetben elküldeném a kerékpárt és az adatait.
Esetleg lenne olyan személy, szeméyek akik tudnának nekem ebben segíteni?Lehet, hogy ezt tiltja a fórum szabályzata, ha igen, akkor egy törlést kérek erre a bejegyzésre! Elnézést és köszönöm!
-
zeus_2k14
senior tag
válasz Dark Archon #229097 üzenetére
Na ez patika. Ezt honnan tudom megrendelni? Amit linkeltel az szallit Magyarokhoz?
-
zeus_2k14
senior tag
Köszi a válaszokat, meggondoltam magam. Nézegetem a Spigen cuccait ( tokom - kocsiba a tartó is Spigen ) és látom hogy van nekik bicóra is. Lehet veszek A251-et vagy Spigen Gearlockot..
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
SKS VELO FLEXX 65 típusú sárvédőt használok. Ugye az ilyen gyorsan leszedhető, gumival rögzül a vázra. Véleményetek szerint, ez a gumi mennyire karcolja meg a vázat? Illene a kerékpárra rakni valami vázvédő matricát? Vagy tök felesleges?
Illetve, ha már erről a vázvédőről van szó.. [kép] - ide illene rakni valami vázvédő matricát, hogy ne csessze le a festéket a vázról? Vagy ezek a vázvédő matricák mennyire jók?
Valakinek tapasztalat, vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
zeus_2k14
senior tag
Na most akkor ki melyik kulacs tartót ajánlja?
[ Szerkesztve ]
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv
Kulacstartóval kapcsolatban, van valakinek tapasztalat, vélemény? Ezt néztem: [link]
Szerintetek?
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
27,5” MTB-re keresek olyan sárvédőt, amivel esős napokon nem leszek tiszta retyó. Utcai használat természetesen.
Ki milyet ajánl? -
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok!
Van nekem egy TRINX M136 Elite kerékpárom. Elgondolkodtam rajta, hogy kicsit felújítom, javítok rajta. Már egy ideje figyelem, azóta kb mentem olyan 60-70 km-ert vele, de az első és a hátsó fékem oké, hogy fog, de nyikorog mint az állat ( csengőnek használom ) .
Véleményem szerint a fékbetét teljesen el van kopva, így azt szerintem cserélni kell. A féktárcsát is illene cserélni, vagy azt ne?
Google Drive-ra csináltam egy osztható linket, ahol fent van a bicónak az első és a hátsó féktárcsája képekkel + videóval.Véleményt szeretnék kérni, illetve milyen fékbetét + féktárcsát illene beszereznem?
Köszönöm!
Egyéb kérdés: Ezen kazettás vagy menetes agy van? ( Butaa kérdés tudom )[ Szerkesztve ]
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Lehet nem ide illő kérdés, de hátha
Párom lecserélte a régi kerékpárját egy ilyen kerékpárra: [link]
Szeretném meglepni egy kerékpáros kosárral, mivel emlegeti, hogy szeretne rá venni . Ki milyet tudna ajánlani, ami ár / érték arányban rendben van, és nem cseszi össze neki a fényezést a bicón? Lehet előre is, de lehet akár hátra is
Mindenféle tippet, ötletet elfogadok.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Buta kérdés lesz, de segítséget elfogadok. Van nekem egy 27,5 MTB kerékpárom, MTB gumikkal. Mostanság elég sokat használom a bicót országuton. Ki lehet rajta cserélni a gumit olyanra, ami a TREKKING bicókon van?
Vagy ez hogy lehetséges?
Köszönöm! -
zeus_2k14
senior tag
válasz parandroid #225926 üzenetére
Okés köszi. Ezt néztem : [link]
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Kerékpáromra nyerget szeretnék vásárolni. Ebben kérném a segítségeteket. Nem szeretnék valami hű de drágát, ár - érték - minőség valamilyen szinte egyezzen.
Egy TRINX márkájú MTB kerékpárom van, azon lévő nyerget szeretném lecserélni.
Esetleg ha segítség : 175 cm és 75 kg vagyok. Napi 1 óra kerékpároznék a városban, illetve néha egyszer - egyszer egy hosszabb tekerés hétvégente.
Válaszotokat köszönöm! -
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Van nekem egy ilyen kerékpárom ( [link] ) , ami a képen szerepel, csak más színben.
Szeretnék rá venni pár kiegészítőt, főleg, hogy most itt a tél.
Ezeket szeretnék rá venni:
1. Normális sárvédő, ami jól is néz ki rajta, illetve nem us leszek tiszta sár, dzsuva, mikor tekerek mondjuk esőbe, hóba.
2. Valami pedál, legjobb lenne fém , azt hiszem műanyag van rajta.
3. Első , hátsó lámpa. Bár az első lámpát megoldanám egy erős zseblámpával, ehhez valami normális tartó kellene. Hátsó lámpából viszont nem tudom, hogy melyik az ajánlott.
Nos, ezeket, amiket felsoroltam, ki milyet ajánl belőle? Lehet külföldről is ( Ali, eBay, stb ), de lehet belföldről is
Válaszotokat köszönöm.
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Most hogy itt a tél, így a kerékpárt nem igen használom, mivel nincs rá időm. Sötétbe megyek, sötétbe jövök, így sajnos nincs rá időm.
Szeretnék rá venni pár dolgot, segítségeteket kérném.
Ezeket a dolgokat szeretném rá :
- Valami normális telefon tartó, ami strapa bíró , nem esik ki belőle a telefon, nem kell évente cserélni
- Valami kis táska, amit a vázra tudnék felrakni - menne bele egy kicsi szerszám készlet , ami kell a biciklihez
- Normális lámpa előre - hátraEzekre lenne szükségem. Bármilyen tippet, stb meghallgatok. Lehet akár itthonról is, de Aliexpress és eBay / Banggoods is oké.
Válaszotokat köszönöm
Gergő
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy lehetséges valahol venni szép kártyára kerékpárt? Van ilyen volt? Vagy nincs? Lehet nem ide illő kérdés.
Gergő
-
zeus_2k14
senior tag
válasz itouchfan #160282 üzenetére
Köszönöm.
Közben néztem még egy másikat, ezek között gondolkodom. Eleinte jó lenne, aztán majd később le cserélném, igazából mint mondtam, csak rehabra kellene, meg néha tekerni egyet.
Ez a másik : [link](#160281) RetepNyaraB : Értem ,köszi, csak feleslegesnek érzem azonnal ki adni a bicóra 200.000 Ft-t.. Főleg ebben az időszakban.
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Fogyáshoz, rehabhoz ( térd ) szeretnék vásárolni egy kerékpárt. Igazából nem akarok én minden nap 100 km-ert tekerni, csak kicsit fogyni, illetve a térdemet erősíteni. Ez olyan 10 km lenne, kb heti 3x-4x.
Egyenlőre nem akarok drága kerékpárt venni, mert aztán megveszem, főleg ebben a helyzetben, aztán csak áll. Sajnos a munkámból adódóan nem tudom ki számolni , hogy mikor érek rá..
Főként aszfalton mennék vele, néha le néznék egy tóra, esetleg be mennék az erdőbe, de mint írtam, főként aszfalt.
Néztem egy bicót, ez lenne az : [link] <--------- erről mi a vélemény ? Esetleg maximum olyan 110.000 Ft-ig, megbízható, jó kerékpárt tudtok ajánlani?SZERK:
Közben találtam még egyet, erről mi a vélemény? : [link]Bár a Decahtlonos jobban bejön
Magasságom 173-175 cm / 75-80 kg.
Gergő
[ Szerkesztve ]
-
zeus_2k14
senior tag
Udv.
Tud valaki küldeni kérekpar adásvételi szerződést?
Köszönöm
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv. Korábban már írtam ide, kerékpár üléssel kapcsolatban. Van nekem egy Cross bicóm, amin elég kemény az ülés, elég kényelmetlen.
Néztem 2 ülést , mi a vélemény róluk ? Melyiket ajánlanátok? Magasságom 175 cm , súlyom 70 kg - férfi.
Esetleg mást is meghallgatok, de a keret max 20-22.000 Ft
Köszönöm.
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Érdeklődni szeretnék, ki milyen nyerget ( ülést ) tudna ajánlani? Kényelmes legyen, illetve Férfi ülne rajta ( 24 éves - 70 kg ) , mivel a mostani az egy kicsit kemény, zsibbadok rajta.
Egy Cross kerékpárhoz lenne, méghozzá egy Genesis Speed Cross SX 4.7 .
Mindent meghallgatok, maximum 20.000 Ft-ért kellene rá. Linket elfogadok !
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Tegnap elő vettem a kerékpárt, szét szedtem, rendben tettem. Kicsit elő hagytam, háát erre a drága kiskutyám a kerékpár pumpáját elvitte, el is tűnt róla a végéről és az aljáról a gumi kupak.Így nem akarom rá vissza rakni, mer aztán teli megy retyóval, beázik stb..
Esetleg tud valaki gumi kupakot , vagy esetleg ehhez hasonló pumpát? ( Ebay , Ali is oké. ) Lényeg hogy jó minőségű legyen.
Képeket csatolok.
Dankee
[ Szerkesztve ]
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Kerékpáromhoz keresek GPS-t , mármint ami írja, hogy mennyit tekertem , mennyi idő alatt . Nagyon drága nem kell, max olyan 20-30k. ( ha van ennyiért.. )
Köszönöm.
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv. Táskáról vélemény? [link]
Esetleg valakinek más féle ötlete?
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Na megrendeltem a pumpát, meg hát még pár kiegészítőt ami szükséges De még kellene nekem egy karbantartó szett. Gondolok itt lánc tisztítóra, lánc olajra, zsírzóra. Tud valaki ajánlani jó minőségit ?
Amúgy ti mivel mossátok a kerékpárt? Sima víz?
-
zeus_2k14
senior tag
Erről a táskáról vélemény ? [link]
-
zeus_2k14
senior tag
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok.
Van nekem egy Genesis SPEED CROSS SX 4.8 márkájú kerékpárom. Meg van már vagy 2 éve, szinte alig használtam. Idén már azért akarom használni , ezért is írtam ide.
Akarok rá rakni sárvédőt , illetve lámpákat(levehetőt). Ki milyen sárvédőt , lámpát ajánl? Lehet itthonról is, de a külföldi rendelés sem akadály ( eBay , Aliexpress ) .Illetve szeretnék még venni hozzá egy szerszám készletet, amit akár magammal is tudok vinni.
Szeretnék hozzá vásárolni karbantartási eszközöket is. ( Olaj , zsírzó , teleszkóp olaj, stb.. ) . Ebből is , ki milyen tud ajánlani?
Viszont van egy kis gondom, lehet én vagyok a béna.. Egyszerűen ezt a szelepet nem tudom felfújni.[kép][bal oldali]
Tud valaki ajánlani egy pumpát is , ami jó?Remélem nem néztek le azért .. :/
Köszönöm .
[ Szerkesztve ]
-
zeus_2k14
senior tag
srácok, télen a hideg mennyire teheti tönkre az izületeimet télen? Térd erősítés, erőnlét visszaszerzés miatt akarok tekerni télen is.
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok.
Télre ki milyen ruhát szokott használni? Milyen márkát, hol érdemes venni, ami megfelelő védelmet nyújt?
-
zeus_2k14
senior tag
ja oké. Olvasgattam neten , hogy alu vázat meg tud hajolni görgözés közben. Mennyire igaz? Nem igen akarok egy 200k-s bicót meghajlítani :/
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Van nekem egy görgős padom. Érdemes hozzá venni speckó gumit, vagy elég ha az utcai gumival rakom rá a bicót?
A bicó egy Genesis Speed Cross SX 4.7
-
zeus_2k14
senior tag
válasz DUB Inc. #96403 üzenetére
Hát nemigen tudok dönteni.. leírom pontosan mi a helyzet
Régen én BMX-eztem tehát sokat bicóztam még 9-14 éves koromig kb. Utána elmentem középsuliba, aztán nem igen tekertem már. Utána lett jogsim, na akkor meg már végképp nem Csak havi szinten 2x kb Semmi több Most történt velem egy baleset 1 éve már lassan. A térdembe megnyúltak a szalagok, vizzel telt fel. Megmütöttek , az orvos javaslata az, hogy tekerni kellene napi 3-4 km-ert gyógytorna melett. Munkámbol kifolyólag nem mindig tudok elmenni tekerni, ezért vettem egy görgőt, amire majd felrakom a bicót és majd tekerek ( csak még bicóm nincs ).
Jövőre kifolyólag is akarok gondolni . Később tervezzük a barátosnéval hogy elmegyünk néha néha tekerni egyet hétvégente. Akár bakony , akár balaton, nemtudni még.
Tehát ez a helyzet
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Kerékpár vásárlás előtt állok, segítség kellene. Cross vagy Fitness kerékpárt vennék. Használni akarom országútra, illetve erdős , földes utakon is. Napi 15-20 km-ert mennék vele. Milyet ajánlotok?
Ezeket néztem ki :
Cross :
Fitness :
A cross-al országúton mennyire lehet haladni?
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok.
Pár napja feltettem ide már egy kérdést. Azt inkább hagyom, a mostani bicajom mellé veszek inkább még egyet. Kb másfél évig nem bicóztam normálisan, csak havonta 2x-3x. Sajnos történt velem egy baleset. A térdembe el szakadtak a szalagok, ezért orvosi javaslatra bicóznom kéne napi 3-5 km-ert. Ezért szeretnék venni még egy bicót a mostani mellé.
Sajnos döntésképtelen vagyok, mivel nem tudok nagyon dönteni :/ Olyat akarok, amivel tudok normálisan haladni úton, illetve nem szakadok meg mikor tekerem. Későbbiekre is akarok gondolni, tehát az asszonypajtással elmenni tekerni egyet, akár erdő, akár egy tavat körbetekerni , tehát nem csak az út maradna. Kicsit hülyén irtam le, sajnos sietek Bocsánat
Ezeket néztem ki, igaz ez között van Fitness kerékpár és Cross is. Gondolom kell a test magasság és a súlyom is. 174 Cm vagyok és 67 kg. Köszönöm
Cross :
1Nos ezeket néztem ki , amiket ide megosztottam. Ezekről mi a véleményetek? Pozitiv - negativ stb. Mást is meghallgatok. Köszöntem
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Vettem már durván egy hete egy Görgős padot , most tudtam csak kibontani. ( [link] )
Kaptam hozzá egy gyorszárat. Viszont azt nem tudom hogy lehet beépíteni a bicómba. Vagyis úgymond ezzel a trainerrel a bicóm nem kompatibilis. Valahogy meg lehet csinálni? Mivel a trainer befogó része ahova a biciklit befogjuk, az ott kúpos .
Gyorszár, ilyet kaptam hozzá.:[link].
Az én bicóm egy ilyen : [link]
Valami megoldás csak létezik. Hátha valaki tudna benne segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest