Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz immi77 #226229 üzenetére
Valószínű valami noname/olcsó küllőkkel fűzték a kerekeket (amit ivana is említett), persze az is kérdés hol törnek a küllők, ha a küllőfejnél, közvetlenül az agy perem környékén az akár a laza küllőtől is lehet.
Itt be tudod azonosítani a küllőket a fejbe nyomott minta alapján.
-
ivana
Ármester
válasz immi77 #226224 üzenetére
Meg kéne nézni milyen küllők ezek... Alapból két értelmes küllőt kapni, a DT, meg a sapim. Ha nem versenyzel bőven elég a klasszik 2mm-es ezüst színű rozsdamentes.
(#226225) Ringman Miért kéne lecserélni azért mert 32 küllős? Ok, hogy általában ezek nem a legjobb kerekek, de a küllőszámon felesleges pörögni.
-
Ringman
nagyúr
válasz immi77 #226224 üzenetére
a modern outi felnik 24 vagy 21 küllősek, pl belépő szinten: [link]
költségérzékenység kérdése, de én egy 32 küllős kereket nem fűzetnék újra, valószínűleg nehéz is alapból.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
zsocy
őstag
válasz immi77 #192991 üzenetére
Bringásgatyóra visszatérve, hasonló paramétereim vannak mint neked (csak egy kicsit még rosszabb ), és kezdésnek én is a Decathlonos cuccokat vettem. Szépen végigjártam a sort az olcsóbbaktól a Van Rysel RCR hosszúgatyáig, és mindegyik egyre jobb volt mint az előző, főleg a hosszabb tekeréseknél éreztem a kényelem javulást, azt hogy nem nyom az ülés.
Aztán vettem egy Castellit, és ott jöttem rá hogy van ez még sokkal feljebb is. Az olyan, mintha rám varrták volna, a betét is jobb, egyszerűen jobb gatya mint a Van Rysel.
Szóval ha komolyan gondolod hagyd ki nyugodtan a Decathlon vonalat, vegyél egyből egy drágább, de jobb gatyát, a végén úgyis oda fogsz jutni te is hogy az kell
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest