Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz zoli03 #95079 üzenetére
Kíváncsi lennék már egy levegős telóra, de nem akar tönkremenni a Tora, hogy lecseréljem . Addig meg sajnálom kiadni a pénzt rá, mert most új fényképezőre kell a lóvé.
Amúgy elég sok rugós telóban cserélhető a rugó és általában 3 féle van belőlük: lágy, közepes, kemény... persze általában nem éri meg, mert a rugó ára majdnem üti a rugós teló használtpiaci árát . No meg lehet tévedek, de én azt vettem észre, hogy néha figyelnek arra a gyártók, hogy a legkisebb vázméretű bringákba a puhább rugós telót rakják, a nagyobbakba meg a keményebbet. M-es montiban pl. keményebbnek éreztem én az XCM-et mint S-esben. Nekem valszeg szerencsém van, mert az M-es montimban a Tora TK viszonylag szépen jár, a 60kg súlyommal 90mm-t simán kimozog a 100-ból.Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
törölt tag
válasz zoli03 #95079 üzenetére
Én úgy olvastam, hogy az egyik szárban van a rugó, a másikban pedig olaj, ami szelepeken keresztül oldja meg a csillapítást. Ennyire nem értek hozzá, viszont azt tudom, hogy nem éreztem különbséget földúton a haverom levegős fox teleszkópja meg az én rugós rs-em közt. Mindketten 90kg körül vagyunk, mozogni is jól mozogtak. A cx kerékpáromon suntour teleszkóp volt, azt aszfalton kívül nem éreztem jónak sehol. Felütött hamar, kopogott, szar volt. Megemeltem az elejét, mikor földet ért azt éreztem, szétesik. A rs teljesen más mert használom rendesen és nem érzem, hogy már cserélni kéne levegősre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest