-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
szjoci
őstag
válasz gergo5991 #33025 üzenetére
A kerek fejemre hosszas keresgélés után ez volt a legszimpatikusabb ár/kényelem/kinézet tekintetében: BBB Elbrus.
Szép és kényelmes. Szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Egyáltalán minek foglqlkozol azzal, hogy nézel ki?
Funkcionális céllal hordod, ha valakinek nem tetszik, bekaphassa. Hidd el a nyakmerevítő meg a fém koponyabetét még hülyébben néz kiMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
D.Orion
veterán
Mit értesz a "hülye" fejformán? Túl kicsi, túl keskeny, előre ugró vagy magas homlok, vagy a tarkód túl nagy? Így elég nehéz lesz segíteni. Nincs is olyan, hogy hülye fejforma, maximum az őseid közt akadt pár olyan nemzetiségi akiknek jellemzően más a koponyaszerkezetük. Pl.: németek, orosz(csontos), kazakok(nagy áll, keskeny arc, nagy homlok), amcsi indiánok(keskeny hosszúkás, bár az északiak pont kerek fejűek). Mondj egy néptípust amire kb. ráillik a te fejformád, hogy tudjunk viszonyítani.
[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
A hülye fejforma az milyen? Kockás? Mindegyik sisaktól úgy néz ki, mintha megnőne a fejed, valaminek el kell nyelnie az ütéseket, nem lehet olyan, mint egy sapka, mert nem védene semmit. Meg a funkciója az elsődleges, ez nem divatbemutató, meg nem is csajozós szerkó, hanem technikai felszerelés.
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐