-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz 6030D #278015 üzenetére
Szpílbergesen-Ávátárosan csak annyit mondanék, hogy Áj szí júh (brother). Volt néhány hasonló élményem mikor úgy rángattam el magam ne szóljak bele ha pl. valaki számára éppen egy marha nagy bringát készült előre tolni megvételre, vagy esetleg a gyereknek akartak olyant venni mellyel kábé szájbatérdele magát. ...a legújabb meg az volt kábé egy hete, hogy a legdrágább kiállított rakrájdert (valami fehér, karbon össztelós) nézegettem és mivel nem tudtam hátrafelé tekerni annyira felváltott valaki rajta, hát felnyúltam és leváltottam egyrészt, hogy el tudjam forgatni, másrészt, mert sajnáltam a GX ahogy szétfeszül rajta. Hát még is kaptam: "Segíthetek uram? Nem csak nézegetem.Megkérhetem ne válogasson álló helyzetben? " Ó-KÉ.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
parandroid
félisten
válasz 6030D #278015 üzenetére
Tavaszig még nő. Úgy értem, nem genderátmenet lesz, hanem méretre. Addig meg úgysem használja. Rohadt nehéz gyereknek bringát venni, pláne 10-12 éves kor körül. Aztán ez is olyan dolog, hogy a kisebbik lányom kb 12 éves kora óta egy centivel sem lett magasabb. Pedig annak már 6 éve. Más meg 16 évesen még egyszer nekiindul, aztán növeszt magán még 20 centit. Lutri az egész.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.