-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
válasz Runner_fxr #25686 üzenetére
Szerintem egy negatívumot nem tudtál felhozni, de hagyjuk.
Mindegyiknek megvan a maga varázsa, de semmiképpen nem hoznám fel negatívumnak olyan dolgokat, amire nem lett tervezve se az egyik se a másik kerékpár.Teasüti:
Sose nyúztuk egymást, csak megvolt neki a véleménye meg nekem bizonyos dolgokról amivel nem értettünk egyet és elég vadul látszódott a fórumon, de én nem éreztem durvának.
Meg azóta komolyodtam is, hogy nem kell mindenáron mindenkit meggyőznöm és lehet a másiknak is igaza.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
imyourfriend
őstag
Igazad van!
Ültél már országúti bringán, esetleg tekertél már 45-50km-t vele egy huzamban? Honnan tudod hogy unalmas? Ha még nem ültél ilyen kerékpáron, akkor nem tudod milyen élmény.. Más meg nem tudja elmagyarázni. Ez kb olyan, ha nem ettél még epret akkor egy másik ember hiába akarja elmagyarázni hogy milyen íze van az epernek. Úgy mint azt sem lehet elmagyarázni hogy miért tekernek 35-40 fokban majdhogynem izzó aszfaltnál a virsligumis kollégák, vagy miért mérik hogy mennyi idő alatt másznak meg egy hegyet, és felmennek rá napi 6-7-szer. Ezek mind olyan dolgok amiket ha nem élsz át akkor nem érted meg hogy miért jó dolog az amit csinálnak ezek az emberek. Lényegtelen ki milyen bringát hajt, milyen körülmények közt, stb.. Elhiszem én hogy ezt nehéz megérteni, meg hogy erősebbek a montisok és a többi. De ettől még mindkettő a kerékpárosok csoportjába tartozik. Egy országútis is mondhatná, hogy mit keres az mtb-s az erdőbe, főleg a dh-s.. minek rombolja a természetet, és a többi.
-
Teasüti
nagyúr
Olyannyira kisebbségben, hogy a dual sus Konát nem véleményezte egyáltalán, sőt észre se vette a kérdést senki.
Amúgy hova tűntek a topikból a montisok? Vhogy lecserélődött a kemény mag az elmúlt fél-egy évben.
A régi szép idők, amikor még szki és Ludsimon nyúzta egymást... -
Coyot
őstag
Én majd jól erősítem a montis tábort Ma is megvolt a Kab-hegy, sajog is mindenem a tegnapi lábazás után
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
eddie1978
senior tag
Szerinted dzsungelharcra jó lenne egy cyclocross bringa? Montihoz (volt), technikás menethez béna vagyok abszolút. Persze az országútihoz is, mert nem megy a 40-es átlag 200km-ren keresztül. Ennek ellenére én imádok bringázni. Elnézve némelyik pocakos 30-cas ismerőseimet még mindig jobb vagyok így 35 évesen.
A cx gép túra+földút célra lenne. Persze ha nem válik be a cx, akkor majd levonom a következtetést.
Előre is köszönöm a válaszod!
szerk: nem ezt a gurulós smile-t akartam, de telefonról ez sikerült
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Tea
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen széket vegyek?
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban