Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz jjeahh #167182 üzenetére
A hamburgerre,meg ilyen beüléses evésekre gondoltam,hogy nincs időm rá...inkább otthon bepótolom,meg persze eleve nem éhesen indulok,hanem reggeli után. Zasszonnyal más,vele az 5 óra 6,5,és így irány Sanders ezredes étterme egy 15-ös csípős szárnyra jó sok vizes pepszivel. Amúgy jó a Cerbona is,csak hiányzik a só,így szoktam sós magvakat vinni...ami amúgy nem mellékesen a tiszta cukornál is kalóriásabb! (~600ckal/100gr!)
(#167184) xy.zsolt......összesen hát,hogy gondoltad,óránként? Amúgy 150-200 (nem is 200-250-et ) grammot akartam írni,ami még simán elfér a mezzsebemben.(#167186) xy.zsolt...megdrágult a sztráva,leíratkozol és akkor meheCC szélben is,nem kell félj elrontod átlagod.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
6030D
őstag
Nem tudom milyen az a 100 Ft-os fehérje szelet, de a márkás 4-500 Ft-os is csak ilyen fancy cucc szerintem, inkább drága csoki. Az egész napi bevitelednek kell rendben lenni, az, hogy ott a hegyen beviszel 20 g fehérjét, vagy sem, az nem nagyon számít. Ráadásul ha a szervezetednek energiára van szüksége, akkor simán lebontja a fehérjét is úgy, hogy nem az izmokba fog épülni, hanem energiát nyersz belőle. Szóval edzés közben szénhidrát, utána fehérje. (Röviden, mert ha nagyon hosszút mész, meg verseny, akkor közben is jó a folyékony aminosav, meg a só, meg ilyenek, de ezt lehetne ragozni a végtelenségig.)
Hasaggymeg: szerencsére nem ilyen fiúlányok vesznek körül, úgyhogy nem értek én az ilyenhez. Old, but gold.
bringasisti: Én az üveg lekvárt minden nélkül simán megeszem. A koleszterincsökkentő mellé jön majd az inzulin is. Az üveges lekvárral az a baj, hogy húzza a mezzsebet.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
ZolkoW
őstag
Ezekre a jó kis tömény zabszeletekre úgy rászoktam, hogy már tartok táskában a munkában is, mert egy csomószor van, hogy kevésre sikerül az ebéd/reggeli, és ezzel pótolom
A mezei puffasztott müzlik nagyon nem jönnek be, semmi tartalmuk, de ezekből 1-2 szelet, és egész sokáig elvagyok. A banánnal is úgy érzem, ha azt viszek, hogy valami hiányzik, vagy csak túl későn ettem meg eddig, mert olyan sokszor nem fordult elő, hogy banánt vigyek.
A fehérjeszelet nekem általában túl tömény, alig bírom letolni, meg tudtommal amúgy is ideálisabb edzés után fogyasztani ilyesmi. (akkor jobban rá is érek rágódni rajta, mondjuk a fürdőkádban ) Amúgy nálunk drágább is, a kicsi zabszeletek mennek 100 Ft környékén.Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
xy.zsolt
őstag
Én banánnal és Jaat féle sókeverékkel (esetleg BCAA-val) a világból kitekerek a legmelegebb napokon is....na jó, mint kiderült decemberben, csak 46 fokig
Olyan szél fúj itt, hogy komolyan gondolkodom merjek-e tekerni....kb 50-60kmh-s és 70et prognosztizáltak....ami azért is szemétség mert végre süt a nap
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Nem bírom megenni azokat a sz@rokat,gyomorfájás jön rám tőlük ...az összeszerelőd meg valóban nő,ha 1,35-nél megállítod lát6ó,hogy nincs olyan férfi akinek olyan mellkasa lenne. 6030D már olyan rég házas nem ismeri fel a nőket.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest