Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Tekertem egyet a 26ossal, nehogy sértésnek vegye hogy kicsit hanyagolva lett, erre nem elkezdett finnyáskodni
Mióta megvan enyhe pattogásokat lehet hallani mikor első féket használok, valami az elején nem okés. A headsetet megpróbáltam tisztítani de nem volt benne különösebb por vagy homok.
Mos tmár viszont akkor is csinálja ha pl kiállva tekerek felfele rosszabb terepen, és több irányból éri erőhatás a huplik miatt.
Az első villa egy Fox talas 32 fit rlc, komplikált és a jobb oldali lock el van romolva, megtörténhet hogy innen jön a pattogás is? Már többször jártam vele a szervizben de sosem volt ott az aki állítólag ért hozzá : (
Bármi ötlet mitől jöhet, a kezdő körökön, hogy nyeregcső, egyéb kerék v más nem elég feszes, már túl vagyok. Headset v villa a gond, de nem igazán tudom mit tudnék még csinálni a headsettel, azt meg főleg, hogy mi van a telóban, ami ilyen fura recsegő/pattogó hangot ad ki.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest