Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jjeahh

nagyúr

válasz 6030D #130192 üzenetére

Lehet én sem kéne belemenjek :B

StLui, Runner_fxr: Ha itt tekernétek ahol én, úgy, ahogy én, akkor látnátok, hogy nekem mi az ami számít és akkor még ott van a trail fullyk számomra magas ára, ami miatt eleve kiesnek. Nem akarok egy versenyző lenni, de amikor a montim súlycsökkentésével és az állóképesség edzésekkel pont azon vagyok, hogy felfelé kihozzam magamból a lehető legtöbbet, akkor az ilyen "picit lassabb felfelé"-k sem hangzanak túl jól, ahogy a 15kg súly sem. Lefelé meg többször írtam már, hogy nem akarok ennél gyorsabb lenni, mert kihívás híján úgysem élvezem annyira szal minek kockáztassam a testi épségemet és a lejtők 99.99%-án az XC-vel is simán lejövök, ahol nem tudok lejönni, oda fel sem tudok mászni, szal lényegtelen. Valahogy úgy érzem, hogy egy kis elfogultság is van a témában, pont három trail/endurós topiklakó próbál rábeszélni trail-ra, legalább lennétek trekkingesek vagy valami ;] . Na de mindegy, valszeg úgy sem tudlak meggyőzni, hogy miért jó nekem az XC, trail fully meg már több okot is írtam miért nem játszik + egyszerűen bele sem fér a büdzsébe, szal részemről itt lezárva a téma, mert csak fölösleges köröket futunk.

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés