-
GAMEPOD.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz Kávé Kálmán #29498 üzenetére
Nem shot előtt öblítettem (olvastam, már hogy nem jó, de értelmét sem látom ezzel vizet pocsékolni, gyors felmelegítésre a kar félig történő felemelését használom, így ezzel nem veszítek vizet), hanem utána, a felsőszűrőre tapadt kávé nagy részét kiválóan lemossa, és ilyenkor dől a víz. Ezen pedig nem tudom mit változtat, hogy van kar bent vagy nincs. Amikor a kar eléggé magasan van, nyit valami lefelé, és el kezd dőlni a sárkányos víz - persze lehet, hogy ha bent van a kávé, akkor először az addig a fejbe bejutott temperált víz éri a kávét, csak ez ellenállás nélkül nem látszik.
Más: olvastam valahol (szerintem pont a HB Temp study part 4-nél), hogy ahhoz, hogy ne egy változó hőprofil legyen, a fejbe bejutott víznek kell 20s. Amit nem értek, hogy ez idő alatt a pogácsa tetejét már éri a víz. Ez nem okozhat gondot? (még nem próbáltam, fél kézzel így is elég érdekes mutatvány a: félig kar felemel - portafilter szorít - kar tovább emel - előáztat -húz)
[ Szerkesztve ]
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
- Mast A1 vezetéknélküli tetoválógép újszerű 6hó jótállással!
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- DIVA Kerámia hajkefe új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest