Legfrissebb anyagok
- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ergoGnomik
tag
Nem tudod, hogy ki írta – mondom YouTube videóban hallottam – de hazudik, nem érdekli őszintén. Ezt honnan és hogyan tudod megállapítani?!
Abból látszik, hogy megemlített bizonyos országokat és ideológiákat? Jól jönne nekem is ez a fajta tudás, hogy én is magabiztosan fel tudjam ismerni a megtévesztést.
Nem állítottam, hogy ne lenne elfogult és a videó készítője sem jelentette ki, hogy ez valamiféle nagy betűs igazság lenne, csak egy személyes ok, hogy miért nem lesz aktív.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító írás
it Nagyon keményen fogalmazott Elon Musk egy interjú során, az X-botrány miatt távozó hirdetőknek pedig azt üzente: menjenek, és b*sszák meg magukat.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook Pro Duo 15 OLED! i9-11900H/32GB/RTX 3080/1tb ssd/Dupla Touch Kijelző/4k Oled Kijelző
- Samsung Galaxy S24 ULTRA 12/256 (NEM szolgáltatótól és NEM részletre vásárolt) -BESZÁMÍTOK!-
- 2db MacBook Pro 13" retina, Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
Új ingyenes hirdetések
- Pro-Ject Pre Box RS digital (DAC + előerősítő + fejhallgató erősítő) fekete
- i5 10400F/ 32GB DDR4/ RX6600XT alapú konfig/ garancia/ ingyen foypost
- Hp Omen 15 (i7-7700HQ, 32GB DDR4, 1,9TB SSD, GTX 1060 Max-Q (6GB) - Új Aksi, + Hűtőpad
- SAMSUNG PM991 NAND 256GB M2 NVME SSD (MZVLQ256HAJD)
- Vertuo/Dolce Gusto kávékapszula tartó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest