Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeZ...
aktív tag
Én is nemrég csináltam végig, valóban elég vacak a rendszer, de ha eleget gyakorolsz, akkor nem lesz meglepi a vizsgán. Miután végigcsináltam az e-Titánt és sikeres lett, utána kb. egy hétig minden nap csak a teszteket csináltam gyakorlásból. Utána jelentkeztem csak vizsgára, simán ment. Az tény, hogy az e-Titános esettanulmánynak egészen kevés köze van a vizsgakérdésekhez, szerencsére erre mi külön kaptunk oktatást még, már ha azt annak lehet mondani, de legalább el lett mondva a lényeg és így simán lehetett venni a vizsgaakadályt is. Úgyhogy szerintem ne hagyd abba, csak készülj rá alaposabban és menni fog!
Mivel D-re mész, ha akarod átküldhetem a mi kidolgozott tételeinket is akár. (ezt kicsit idézőjelben írom, mert a kidolgozástól távol van azért, de elégséges volt a vizsgára, főleg ha kicsit tudsz még rajta kerekíteni) Nálunk GKI-n talán egy srác bukott meg, az is a vezetésen, mert padkára ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, karcmentes
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest