Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
A rangsort csak azért említettem, mert nem a valós tudást tükrözi, ami valahol bántó. Ami bántó, az demoralizáló, ezért óriási hibának tartom a főnökség részéről. Meg is van az eredménye. Ott játszuk ki, ahol csak tudjuk.
Ami a fizetéseket illeti, a magyarországi sofőrbérek kezdenek versenyképesek lenni. A főnökünk is egyre nehezebben talál alkalmas Magyar sofőrt. Pár fitying különbségért senki sem utazgat 1000 Km -eket a munkahelyére, és vissza. Hamarosan neki is emelnie kell, különben munkákat fog bukni, vagy felhígul az állomány, amitől meg a balesetek miatt kihulló autók miatt fog fájni a feje.
Ami jelenleg sztem a nagy különbség a Magyar, és a külföldi cégek között az az, hogy én a teljes, valós fizetésemre vagyok bejelentve. Nálatok ezzel mi a helyzet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Memóriakártya topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Piacon a gigatelepet 5G chippel kombináló Doogee szörny
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
- E-roller topik
- Politika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Wacom Intuos Pro M rajztábla
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Posta ok!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), frissen tisztva, 6 hó garancia, Bp-i üzletből eladó!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-11320H - 16GB - 512GB - GTX 1650 - Win11 - 2év garancia
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest