Új hozzászólás Aktív témák
-
yanna
addikt
Nokia 3210-en akadás nélkül fut?
-
Eniko89
tag
válasz Bad Pritt #28 üzenetére
Te is olyan lehetsz, mi manapság sokan.
Egyre többen úgy készülnek moziba menni, hogy betegre spoilerezik magukat,
megnéznek egy tucat tailer-t, majd a lehúzós értékeléseket olvasva
végül el sem mennek megnézni a filmet. Így kell ezt csinálni!De utána különböző fórumokon nagyon tudják osztani az észt, meg a számadatokat.
[ Szerkesztve ]
-
Eniko89
tag
válasz SpazzMaticus #29 üzenetére
Mi volt ezen az XD?
..."Nem tudok azonosulni buta szavazókkal, akiknek már a zs kategóriás
vacak a kedvenc, a jó filmeket meg fikázzák"... - csak Neked elmagyarázom:Jó filmet fikázó, zs kategóriás marhaságot istenítő a buta szavazó.
[ Szerkesztve ]
-
SpazzMaticus
tag
-
Bad Pritt
félisten
Remélem azért az megvan, hogy nem 196ezren látták a 6.-ik részt?
No shit, Sherlock. Tendenciák leszűrésére viszont kiváló.
Eleve honnan ez a 196ezer?
IMDb. De hozhatnám a Rotten Tomatoes oldalt is, ahol ugyan a szavazók pontos számát nem teszik közzé (vagy csak én nem találtam meg), de a JW 2015 100.000+ értékeléssel rendelkezik, a Fallen Kingdom már csak 25.000+, a Dominion meg a 10.000+ kategóriában van, vagy magyar vonatkozásban a Mafab nevű oldalt, ahol 1848, 1096 és 400 ember osztályozta az egymást követő három filmet, esetleg a FilmKatalógust, ahol jelen pillanatban 1094, 538, 242 szavazatuk van.
Nem tudok azonosulni buta szavazókkal...
Nem kell azonosulni, senki nem mondta, hogy ne szeresd és ne nézd őket, mert mások nem szeretik és nem nézik. Abba kötöttél benne, hogy globálisan egyre kevesebb embert érdekelnek a Jurassic filmek és egyre rosszabb az általános vélemény róluk, ami meg szimpla tény.
Pont nem érdekelnek a szavazatok, értékelések és egyéb buta dolgok.
Igen, ez feltűnt.
A letöltések világában ne csodálkozzunk azon se...
És a letöltéseket 2015 óta találták fel, vagy mi?
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Eniko89
tag
válasz Bad Pritt #26 üzenetére
Remélem azért az megvan, hogy nem 196ezren látták a 6.-ik részt?
Eleve honnan ez a 196ezer?Mondjuk mi pont megnéztük moziban, mert Jurassic fanok vagyunk,
teljesen mindegy hány bőrt húznak le róla, mindegyikre elmegyünk.
Ettől függetlenül itthon anno rojtosra néztük a VHS-t, utána a DVD-t,
most pedig bithibásra néztük a TV-be csatlakoztatott pendrive-ot.Nem tudok azonosulni buta szavazókkal, akiknek már a zs kategóriás
vacak a kedvenc, a jó filmeket meg fikázzák. Pont nem érdekelnek a
szavazatok, értékelések és egyéb buta dolgok.A Végső Állomás filmmekkel is leálltak a 6. résznél, pedig
bármeddig lehetne a sztorit tolni, persze azt is lefikázták.A letöltések világában ne csodálkozzunk azon se, hogy az eladott
mozijegyek száma drasztikusan csökken. Baráti körben rengetegen
járnak moziba, sokszor készítenek magukról szelfit a teremben
vetítés előtt és én azt látom, hogy jórészt üresek a mozitermek. -
Bad Pritt
félisten
Ne szelektíven értelmezd az adatokat, hanem egyben.
A JW első részét még elvitte a fan service a hátán (meg annyira nem is volt rossz film), viszont a következő kettőt már jóval kevesebben nézték meg és rosszabb a vélemény róluk. A Dominion úgy hozott egy milliárdot, hogy a mozijegy árak 20-30%-ot drágultak, szóval jó, ha feleannyian nézték meg, mint a 2015-ös filmet és ez az osztályzatok számán is látszik (670K vs. 196K).
Gyakorlatilag ugyanez történt az első trilógiával is és ezért került parkolópályára az egész franchise egy évtizedre.[ Szerkesztve ]
-
Eniko89
tag
Igen és ezeket a szavazatokat kik adják?
Olyan tinik, akik még tervben sem voltak, amikor az első 3 rész készült,
sőt sokuk nem is látta azokat. Olvasgatnak a netről, messzemenő
következtetéseket vonnak le mások irományaiból.De amikor vázolsz egy jelentet bármelyik részből, pislog mint a szemafor
vagy a hal a szatyorban, mert fogggalma sincs az egészről. Igen, 3 "g"-vel. -
Grath
HÁZIGAZDA
Lehet, hogy nem érdekel, de attól még objektív tény, hogy az új trilógia tagjai radikálisan egyre kevesebb bevételt hoztak az emelkedő jegyárak ellenére is. 1.6, 1.3, 1.1 milliárd dollár volt sorban a globális bevétel, és csak erre utalva írtam azt a félmondatot a bevezetőben - egyáltalán nem értékítélet volt a te személyes ízlésedre nézve.
-
Ary634
csendes tag
imdb adatok (legelső rész + a 3 Jurassic World):
Jurassic Park (1993)
8.2/10 (1M szavazat)Jurassic World (2015)
6.9/10 (670K)
Opening weekend US & Canada
$208,806,270 Jun 14, 2015Jurassic World: Bukott birodalom (2018)
6.1/10 (337K)
$148,024,610 Jun 24, 2018Jurassic World: Világuralom (2022)
5.6/10 (196K)
$145,075,625 Jun 12, 2022Ha igaz lenne, amit írsz, akkor a fél világ összeesküvést szőtt, hogy a Jurassic World filmek értékeléseit és nézettségi adatait megtrollkodják. Kérdés, kinek állna érdekében egy nagymúltú blockbuster franchise-ról valótlan adatokat közölni. Ettől még tetszhetnek neked es a környezetben lévőknek a filmek, de önmagában emiatt nem lesznek nézettebbek.
-
myckey
veterán
Abban igazad van, hogy sokszor az értékelés meg a véleményezés...hagy némi kívánnivalót !
De most a száraz adatokkal "jött". A számokkal meg nehéz mit kezdeni, DE lehet őket csavarni. Statisztika sem szentírás. Sőt.
Írtam is."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Eniko89
tag
Lehúzós cikkeket írnak és lehúzós értékeléseket, olyan emberek, akik:
- zs kategóriás hulladékokat néznek egyébként, amikhez képest bármi jobb
- úgy nézik a mozifilmeket, hogy közben chatelnek a moziban
- azt sem tudja valamelyik, hogy 20 percig mi volt a sztori, mert kimegy büfézni -
Bad Pritt
félisten
Az én ismerősi körömben meg mindenki elpártolt tőle legkésőbb a Fallen Kingdomnál, Dominiont a legtöbben már meg se nézték, aki igen az csak nevetett rajta. Ez látszik a bevételi adatokon, különböző aggregációs oldalakon az osztályzatok számán és osztályzati átlagán is. Az egyetlen igazán pozitív hozadéka ennek az új trilógiának a két Jurassic World játék volt, azokkal jól el lehet szórakozni a filmek idióta sallangjai nélkül.
Ezt a kollekciót amúgy én sem értem teljesen így 2023-ban, egyáltalán nem ordítottak újrázásért. Valszeg a Disney-s Aladdin+Lion King kollekció adta az ötletet, de ilyen alapon kb. minden középszerű és gyengébb tie-in játékot ki lehetne újra adni, mert ennél jobbakat is szült a korszak.
Majd a Survival reméljük jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
ez a statisztika is érdekes dolog...
van ami ott sincs.mindenbe bele lehet egyébként kötni, ha úgy akarja az ember. ( általánosan értve, nem neked, meg nem is ide )
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Eniko89
tag
"Hiába sikerült az új filmekkel elkergetni egy csomó rajongót"
- ezt az infót honnan tetszett venni? Nekünk tetszik, az egész
család és baráti kör Jurassic kedvelő, bármely részről is legyen szó.Akinek meg nem tetszik, az nézze a barbi marhaságot.
-
GreatL
őstag
Vacak játékok... régen persze csodálkozva néztük ezeket a TV-ben.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Plague666
tag
Kissé erősnek érzem a cikket. A csomag megvalósításának minőségét nyilván elhiszem, a mai szinten kötelező retrójátékos kiegészítők(beállítások, rewind, mentés) problémái valóban idegesítőnek tűnnek.
De az, hogy rossz játékok lennének. Nemtom, nekem anno nagyon tetszettek. Mi kellett a népnek(a gyereknek) akkoriban? A főhős által szabályozott menetrendű intenzív akció. Na a JP-filmekben ilyen nem volt, néhány kb felesleges lövés, az állandó menekülés valami elől,a végére az emberek száma szokott csökkenni. Ilyen játékot nem lehetett eladni, így - mint ahogy 100 másiknál- fogták az univerzumot és belepakoltak ilyen szétlövünk mindent kategóriájú játékmenetet az adott konzolhoz igazított grafikával.
Minden tiszteletem a cikkírónak, de milyennek kellett volna lennie egy JP- játéknak akkori technikai szinten? Ilyen lode runner módon futunk a dínók elől, közben kapcsolókkal áram alá helyezünk kerítéseket, hajók rakterének ajtaját, stb? Mert ez volna a hiteles filmélmény.
Engem egy ilyen pakknál az ár szokott zavarni,itt dettó, mert ezért a néhány megabájtért ez bűncselekmény, de amúgy maguk a gamek a maguk idejében ha nem is etalonok,de népszerűek voltak. Vagy akkor úgy mondom,a nem műértő átlagnak ennyi elég volt.Különösen a nes epizód,szerintem mindenkinek megvolt sárgakazison. -
GodGamer5
addikt
Inkább rakták volna bele a 97-es The Lost World Arcade-et. Kb a legélvezetesebb JP játék. Meg PS1-re is volt egy jó 3d-s Lost World dínós ugrálós game. Esetleg egy felújított Trespasserrel kiegészítve...
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Zirowe
nagyúr
A switch hiányzik a felső tagek közül.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
George85
tag
Nekem a 8 bites JP abszolút első és méltó helyen van,
mert sárga kazettán kaptam gyerekkoromba Karácsonyra
és a TV játékon kedvencem volt...I'm always one card short!
-
nagyúr
@Cikkíró, ezt jól eladtad nekünk
Ajánlom amúgy a cikket a "régen minden jobbvót" mozgalom élharcosainak - én még első kézből emlékszem, hogy a 8- és 16-bites platformokon a máig emlegetett legendás címek mellett milyen mennyiségű szemét jött ki.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
George85
tag
Must Buy Game vagy úgyis monhatnám kötelező darab, már töltöm is lefele.
Kár hogy nincs FSR/DLSS támogatás...[ Szerkesztve ]
I'm always one card short!
-
Lajmund
őstag
Tisztelet a cikk írójának De mi ez a szar?
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest