- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
így van!
nem nagyon akaródzott, de végül tegnap este nekiestem a keepassxc-nek és milyen jól tettem! itt egy jó yt videó,ebben mindent is elmod róla a srác: [link]
csak bíztatni tudok mindenkit, hogy próbálja ki, mert ettől jobbat még akkor sem kap senki, ha fizet érte! ingyenes, minden IS megoldható vele: multiplatform (win, linux, android, apple), auto szinkronizáció egyszerűen pillanatok alatt (én onedrive-ot használok mert az elérhető a munkahelyen is), REKLÁMMENTESSÉG!!!, teljes biztonság (nem fognak kiszivárogni az adataid, mert tudod, hogy hol tartod őket), stb. stb. stb. én maxi elégedett vagyok vele egyelőre, pedig pár nap alatt jónéhány jelszókezelőt kipróbáltam.
annyira jó, hogy hajnal 5-ig voltam fenn és tesztelgettem sztem egyetlen fizetős szolgáltatás sem ér fel ehhez
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest