-
GAMEPOD.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #19100 üzenetére
Ha azt a téves konklúziót vonja le, hogy de jól leosztott, hogy még vissza sem tudok szólni, akkor nem feltétlen Pl felbátoríthatja, és elkezdhet trollkodni a fórumon (bár akkor már lehet moderátornak szólni).
-
törölt tag
Ha letiltok egy felhasználót, hogy ne tudjon nekem privát üzenetet küldeni, az feltűnik neki, vagy a rendszer úgy jelzi ki, hogy továbbra is megkaptam?! Csak mert nem teljesen mindegy, hogy abban a hitben él, hogy nem tudok rá reagálni, vagy pedig abban a tudatban, hogy le van ejtve Megtalált egy szánalmas régi rajongóm
-
törölt tag
- egyébként amik saját szerverről mennek azok általában átcsúsznak...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Winner_hun #15941 üzenetére
Nem játszunk ilyet :)
-
törölt tag
Nos én úgy akartam - és úgyis csináltam -, hogy lezártam az előző Nicket teljesen a törlése végbement, majd pár nappal később regisztráltam le ezt - azaz ma. Így sosem volt egyszerre egyidőben két Nickem. Sőt az elmúlt 10+ évben ez most a második. Kellett már a frissítés.
-
törölt tag
Üdv!
A szabályzatban ez áll:
Pár nappal ezelőtt a negyedik pont fényében töröltem a régi nevemet. Tehát már nem létezett felhasználóm napok óta, mikor is ma ezt a jelenlegit leregisztráltam. Így tehát ennek fényében nem sérült az egy felhasználó 1 nic szabály. Az ok a váltásra az volt, hogy jobbnak láttam új néven megjelenni, sima Nick váltásnál, mert ott látszik mindenki számára, hogy ki voltam előzőleg. Amit viszont nem szerettem volna, sokan zargattak privátban is stb... a kérdés, hogy maradhat e így a Nick vagy angolosan távozzak?
Ha az utóbbi távozok magamtól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest