- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
A praxisomban ilyesmivel még nem találkoztam. Standard nyelvi eszközről nem tudok (legalábbis Java 8-ig bezárólag) - ettől persze még létezhet. A probléma viszont nyilván nem megoldhatatlan. Az első lehetőség a java fordító meghívása (lásd az előző hozzászólást), majd a gyártott osztály dinamikus betöltése (mint a JDBC driver-nél) és végrehajtása. Lásd pl. itt. Ennél a megoldásnál az a korlát, hogy a fordítási egység az osztály. A másik lehetőség, ami eszembe jut, a byte kód manipuláció (bytecode instrumentation), amivel lehet turkálni a már lefordított osztályok belsejében (új eljárásokat hozzáadni, meglévőeket kiegészíteni, stb.) Lásd pl. itt. Elképzelhető, hogy vannak ezekre alapozva kész megoldások is, bár én egy gyors kereséssel nem találtam ilyet.
Én nem vetném el teljesen a script nyelveket sem. (Bár nem tudom, hogy pontosan mi a feladat... ) A Groovy nagyjából felülről kompatibilis a Javával (azaz a Java forráskód érvényes Groovy forráskód is), legalábbis kb. a 7-es nyelvi szintig, bár a szemantikában vannak apróbb eltérések. A script nyelvek és a java kölcsönösen hívhatják egymást (azaz egy programon belül keverhetők). A script nyelvek mellett szól még, hogy tömörebbek (elhagyhatók a változó deklarációk, stb.), azaz pár soros kódokhoz alkalmasabbak.
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower Grand RGB 650W Gold Full Modular
- Félkonfig: 5800x3D, 32gb 3200Mhz CL16, ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI), NZXT Kraken X63
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest