Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
p a s s e r
őstag
gondolhatja úgy, de attól még eléggé tele van felsőpolcos, sokszor vadifriss (aaa) játékokkal amellet, hogy van soksok nem milliárdokból készült, ellenben számos esetben igencsak extra, állleejtős játékélményt adó, mondjuk indie játék is (rókabőrkorszakban)... előbb inkább tájékozódnék...
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
Asshya
csendes tag
Meg is érdemli aki megveszi! Igénytelen,gagyi játékok gyűjteménye,persze van akiknek ezek a hulladékok jónak számítanak,élvezzék!
-
DaVE-1
senior tag
Eskü én nem értem az embereket.
Értem én hogy valakinek pl a fiókjára kell egy game, meg azt is megértem ha valakinek a polcra porfogónak kell egy game , de azt sehova se tudom rakni amikor valaki egy olyan szolgáltatásra amibe day one 70- 80$-os játékokat raknak be azt mondja hogy sok a HAVI 5500FT...Bevársz 5 címet ami single player és letolod őket 5.5K-ért... persze a fiókodra is megveheted őket 5*70*363 = 127 ezer ft-ért és azt mondja nem éri meg.
[ Szerkesztve ]
-
GreatL
őstag
Van párszáz játékom már steamen is meg mindenhol is. Nekem igazából mindegyik előfizetés nettó bukta.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Montanaxy
aktív tag
Csakis éves éri meg. Aki napi 8 órát játszik az más. Az a baj a sok streamer is felnyomja az árakat, mert megvesznek bármit bármennyiért.
-
Wesder
félisten
-
NyMRooD
őstag
oriic: "a Game Pass Standard lényegében ugyanazt adja mint az Ultimate, azzal a különbséggel, hogy nem lesznek vele játszhatóak első naptól a Microsoft játékok" - ez így nem teljesen igaz, nem lesz még a standarsban cloud gaming, ea play, riot games extrák, árkedvezmény a store-ban és perks.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
hunluki
senior tag
Én beálltam a core + megveszem amit játszok játékot modellre. Core-t okosba VPN-el itt hwaprón vagy enebán is lehet szerezni szóval pöröghet a multi, játékot meg csak akkor veszek ha végigjátszottam az aktuálisat, nem esek bele ugyanabba a hibába amit anno steamen műveltem Series S kevés tárhelyével még kvázi rá is kényszerít erre, van egy fix forza horizon 5, egy fix cities skylines, egy éppen aktuálisan pörgetett single player story játék meg egy multi haverokkal. Külön jóság hogy ezek elférnek quick resume-ba is.
-
GreatL
őstag
Nem tudom... 300 Ft-ért még elmentek ezek fizetős demónak, de havonta háromezerért már sok lett volna az az 1-2 cím amit játszanék, erre most felteszik 3600-ra... már alakul a lehúzásuk. Kb. egyhavi díjból lehetett most venni egy Forza Horizon 4-et...
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest