Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
negyedes #101553 üzenetére
Erre azt szoktam mondani, hogy aki nem akar számolgatni, sz*rt se mozog, egyen csak húst, meg zöldséget (kukorica, borsó mondjuk ne), aztán ennyi. Fogyni fog. Csak a legtöbben nem tudják tartani. Plusz olyan is van, aki nem számolta bele, hogy amit iszik, abban is lehet ugye cukor. Aztán a kaját hiába tartotta, ha megivott mellé napi egy liter kólát, meg 5 kv-t. Ki lehet számolni mennyi szénhidrát az.
Az emberek többségének az akaraterejével van a gond. Akár mit mondd vagy tanácsol bárki neki, mindig talál valami kifogást, hogy miért nem lesz az jó. Hát én meg leszarom, ha más kövér, attól nem én szenvedek. Már megvívtam a magam harcát ezzel, csak arra kell figyelnem, hogy így is maradjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest