Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz radi8tor #185498 üzenetére

    Kiraly verda.
    En csak hasznaltakat nezegetek, igaz mar 4. auto van iden, es bar nem volt tervezett ennyit probalkozni, de igy alakult.
    Kicsit megkedveltem a villanyautozast, de korlatait nem tudtam bevallalni (nameg nem csaladi hazban lakva a toltes nem akarmikor megoldhato, es mindenkeppen plusz idoraforditas) ezert felig villany ampera ami most ugy tunik maradhat. Varosban villany, nagyobb tavokra meg hibrid, bar toyota hibridek hibridnek jobbak csak ott uj rav 4-esen kivul nincs olyan ami 70-80km-t elmegy csak akkubol egy toltessel.

    Fura az elektromos autotulajok tabora. Majdnem ugy erzik, hogy ok tudjak a tutit, esetenkent habzo szajjal hordanak le minden autot ami nem elektromos, es azt gondoljak akar mindenkinek az lenne idealis "csak at kell allni gondolkodasban" felkialtassal.

    Vanak elonyei mert zold rendszam jelenleg elvez par kedvezmenyt, fenntartasa / uzemeltetes valoban olcso es nincs az ev-ben hagyomanyos otto motoros autokban levo draga, es elromlasra haljamos alkatreszek kozul sok...de az ujak (es nem csak az uj) arai joval magasabbak mint egy nem elektromos hasonlo kategoriaju autoe.

    25-30 ev mulva meglatjuk (ha megerjuk ;] ), hogy tenyleg szinte csak elektromos lesz az utakon akar itthon is, addig meg azert el lehet lenni barmivel ami epp aktualisan megfelelo az igenyeknek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák