Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocczkaa
tag
Sziasztok. Lenne egy olyan problamam. Hog y akarhanyszor radugum az itunsra a telot, azt irja hogy restoroljam a telot mert nem tud kapcsolodni. Utana lehet szinkronizalni de ha masnap rateszem a telot itunesra es megin ugyan az. Tudtok segiteni?
-
kocczkaa
tag
Hasznaljatok az ujsagost? Tudnatok ajanlani magyar ujsagokat auto/motor elektronika témában? Estleg valami más érdekeseket?
-
kocczkaa
tag
Sziasztok. Ma lecsereltem a 4 emet egy 4s re. Unlock es jailbreak nem erdekel. Minden mast beleszamitva az erdekelne hogy 6.0.1 rol szerintetek frissitcsek 6.1.2 re? Jobb vagy rosszabb stb...!!??
-
kocczkaa
tag
sziasztok!
iphone 4 ről lenne szó 4.3.3 van rajta jailbrakelvevolt de valami okos letörölte nekem a cydat és angol voda függő gevey simmel használom.
megpróbáltam restorolni mert előjött 1-2 kis hiba de támadt 1 kis probléma!
Legfrissebb tinny umbrellaés itunes és többféle fw után is mindig ugyan az, mikor a firmware frissítéshez jut ismeretlen hibát ír. Próbáltam dfuból is. Ez még a kisebb baj de recoveryből nem tudom kiugrasztani..
Tudnátok segíteni?bocsi hogy újból beírtam de hátha hamarabb észevesznek
-
kocczkaa
tag
sziasztok!
iphone 4 ről lenne szó 4.3.3 van rajta jailbrakelvevolt de valami okos letörölte nekem a cydat és angol voda függő gevey simmel használom.
megpróbáltam restorolni mert előjött 1-2 kis hiba de támadt 1 kis probléma!
Legfrissebb tinny umbrellaés itunes és többféle fw után is mindig ugyan az, mikor a firmware frissítéshez jut ismeretlen hibát ír. Próbáltam dfuból is. Ez még a kisebb baj de recoveryből nem tudom kiugrasztani..
Tudnátok segíteni? -
kocczkaa
tag
válasz
sirszevenap #19074 üzenetére
Köszönöm ez is kielégítő válasz!
(#19079) erdoke
nem várom azt de a hozzászólások és aktív hozzászólók számát tekintve elég sok ember jár ebben a topicban valaki csak tudja a választ mint azt fent láthatod!
neked is köszi a tippet utána próbálok nézni[ Szerkesztve ]
-
kocczkaa
tag
Köszönöm hogy válaszoltatok a kínomra! igazán segítőkész topic!
-
kocczkaa
tag
Üdv! Lenne 1 i4, 4.3.3 iOS, Jailbreak, angol voda függő, gevey simmel használom!
Amit szeretnék; úgy tudom elvileg lehetséges de ha hiba van benne szóljatok
Szóval: Szeretném frissíteni 6.0.1 re úgy hogy a baseband marad a mostani és akkor elvileg használható a gevey sim!
1. kérdés! ez igaz?
2. kérdés! hogy tudok ilyet csinálni?Igen olvastam az 1. hozzászólást de nem függetlenítésben kérek segítséget nem kell visítozni!!
-
kocczkaa
tag
válasz
rooney8 #18574 üzenetére
Tehát! Rájövök mi az a redsn0w felmegy a 6.0.1 tudom használni a geveyemet és nincs jailbrake? Ha ez így van ennél jobb nem is lehetne mert nem érdekel a JB!! így van?
Üzenet a staffnak: olvastam az 1. hozzászólást szerintem ezzel még nem sértem a szabályzatot ha még is az nem azoknak figyelmenkívűl hagyása miatt történt!
[ Szerkesztve ]
-
kocczkaa
tag
Home+powerral kikapcsolt bekapcsoltam iTunes nélkül! így tudok nyomni 1 szimpla restort aholl eltűník az előző felhasználó mindene?
(#18570) rooney8 már beírtam a kérdést mikor láttam! Azért erre még Válaszolhatnátok! megkímélnétek 1 nagyon kellemetlen holnapi naptól!!
[ Szerkesztve ]
-
kocczkaa
tag
válasz
vadászcsiga #18562 üzenetére
1. iPhonom Androidos voltam eddig! leírnád légyszíves hogyan? mivel csak most raktam fel az iTunest mert 2 órája vettem! még nincs is benne a "Devices" menüpont!
-
kocczkaa
tag
üdv!
vettem i4 et! 4.3.3. angol voda függő geveyel függetlenített jailbrakelt! Rámentem a telefon visszaállításra! (összes beállítás és adat törlése) és azóta csak fut körbe a kis ikon fekete háttéren! Mit tudok tenni?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (052)