Hirdetés
-
GAMEPOD
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Octopus21
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #26978 üzenetére
Nem találom:S
És mi a véleményetek az ebay-es vásárlásról pl Angliából? Tegyük fel, hogy lemondok a magyar menüről. A garanciát, hogy tudom akkor érvényesíteni, ha kintről rendelem? Vettem már ebayen ezt azt, de ekkora összegért még nem. Mennyire biztonságos?Most elgondolkoztattál az 5-ösön. Amúgy nekem is nagyon sok pénz ez, főleg egy telefonra, de szeretnék tesómnak egy exclusive ajándékot. SOkat dolgozik, szart se keres vele és még nem volt neki ilyen minőségi cucca, én meg azért nem keresek annyira rosszul, bár szerintem sokan ezt is kiröhögnék, na mind1 a lényeg, hogy irreálisnak tartom az árát én is. Amúgy ha kimegy majd osztrákiába nem fog neki gondot jelenti egy ilyet megvenni, de ez nem érdekel engem. Én szeretnék neki most egy komolyabb ajándékot neki. Állandóan a kis Lg érintős telóján lóg, facebook ezerrel, de már beszéltük, hogy jó lenne neki valami okos teló hogy tudjunk róla skypolni meg viberezni, meghát másokkal is tudjon. Kezemben volt az LG fos teló a 3GS-em után és egyszerűen hiába érintettem, nem történt semmi. Nyomnom kellett izomból. És akkor mondta h milyen gyönyörű a fehér Iphone 4-es, meg az én 3GS-emen is már ki van akadva hogy mennyire fasza. De láttam rajta, hogy úgy mondta ezt az Iphone-t hogy neki ez egy elérhetetlen dolog, sose lesz ilyene. Én meg dolgozok már régóta sokat, már megveszegettem sokmindent magamnak és neki meg szüleimnek nem sokmindent vettem, most ilyen nagyobb volumenű dolgokra gondolok. Szüleimmel kezdtem, a Sony LCD Tv-met adtam nekik, azóta is imádják, és most húgom jön. Szerintem nagyon örülne neki, bár lehet, hogy elmond majd minden hülyének, hogy ez teljesen felesleges volt, de most ez van, erre készülök és kész
Bocs a story-m leírásáért
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy S20+ 5G 12/128GB fekete, független
- Samsung Galaxy A56 - 5G 256GB 8GB RAM Dual / Bontatlan - 2 év gari
- Euronicsban vásárolt Z Fold6 12/256gb eladó vagy iphone-ra cserélhető!Mind ez piaci ár alatt!
- Huawei P Smart Z mobiltelefon (stk lx1) kis hibával
- iPhone XS Max 256GB Space Gray Független
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest